Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε μία στυλάτη τσάντα αξίας 240 ευρώ από την AMES Τhe BAGS!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε μία στυλάτη τσάντα αξίας 240 ευρώ από την AMES Τhe BAGS!

Μία τσάντα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει η καλύτερή σου «φίλη».

Λένε πως πίσω από μία πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται μία… στυλάτη τσάντα που χωράει τα πάντα. Κι όμως, αρκεί να αναλογιστούμε τη συγκεκριμένη φράση, για να συνειδητοποιήσουμε πως η τσάντα που μας συντροφεύει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, η τσάντα μέσα στην οποία βρίσκονται όλα τα πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, είναι ο απόλυτος «σύμμαχος» που σε βάθος χρόνου, εξελίσσεται σε μία προέκταση του εαυτού μας.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει μία τσάντα για να μετατραπεί στην καλύτερή μας «φίλη»; Η αλήθεια είναι πως καθεμιά από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και στυλ. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τσάντες οι οποίες εκτός από στυλάτες, είναι εύχρηστες, μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν εύκολα με τα πάντα, ενώ είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και «απογειώνουν» κάθε σύνολό μας.

Αν αναρωτιέσαι ποιες είναι αυτές οι τσάντες, τότε να ξέρεις πως την απάντηση που ζητάς, θα τη βρεις στον… λαβύρινθο, δηλαδή στο διαχρονικό ελληνικό μοτίβο που χαρακτηρίζει τις μοναδικές τσάντες της ΑMES the BAGS, του ελληνικού brand που φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας σχεδιάστριας Λίας Μαντζώρου!

https://www.instagram.com/p/CQGEhEWKVpF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Για να αποκτήσεις τώρα, λοιπόν, μία από αυτές τις στυλάτες τσάντες, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram, από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow το @queengr και το @amesthebags και να κάνεις mention δύο φίλες σου, στα σχόλια του σχετικού post στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram! Ίσως είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσει μία στυλάτη shoulder bag ELIA beige black, αξίας 240 ευρώ!

Picture2

Όσο για το πώς και το γιατί μας κέρδισαν αυτές οι τσάντες, να αναφέρουμε ότι πέρα από το γεγονός ότι είναι απίστευτα στυλάτες, χαρακτηρίζονται από minimal και ροκ στοιχεία και κατασκευάζονται από δέρματα και υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, για εμάς μεγάλη σημασία έχει ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από τις συλλογές της ΑMES the BAGS, δηλαδή η Λία Μαντζώρου. Διότι πρόκειται για μία ταλαντούχα σχεδιάστρια, η οποία γνωρίζει από πρώτο «χέρι» τι χρειάζεται μία γυναίκα για να είναι κομψή και ευέλικτη στην καθημερινότητά της. Ακριβώς για αυτό, έπειτα από μία μεγάλη και σημαντική πορεία στον κόσμο της μόδας, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα διαχρονικό ελληνικό μοτίβο, το οποίο θα αντιπροσώπευε την αισθητική της και θα ταυτιζόταν απόλυτα με το ξεχωριστό έργο της.

Picture4

Να είσαι σίγουρη, λοιπόν, πως προσθέτοντας κάποια από τις τσάντες της Λίας Μαντζώρου στην γκαρνταρόμπα σου, θα αποκτήσεις έναν fashion «σύμμαχο», ο οποίος θα αναδεικνύει καθημερινά κάθε σύνολό σου!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.