Το sneak peek της Cruise Collection 2022 του Dior που θα δούμε απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το sneak peek της Cruise Collection 2022 του Dior που θα δούμε απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Βάλε την καλύτερή σου διάθεση, ντύσουμε με αέρα Dior και κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου για ν' απολαύσεις σε λίγες ώρες τη νέα Cruise Collection 2022 του οίκου μέσα από το Queen.gr! Μετράμε αντίστροφα...

Την περιμένουμε με ανυπομονησία. H νέα Cruise Collection 2022 του Dior αποτελεί ύμνο προς την Ελλάδα και την γυναικεία φύση. Ο γαλλικός οίκος θα παρουσιάσει ένα πολύπλευρο υπερθέαμα στον χώρο όπου αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με πυρήνα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και με αναφορές στον ρόλο του ελληνικού πνεύματος για τη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού και των αξιών της ανθρωπότητας.

Πριν από λίγη ώρα στο official account του Dior στο Instagram ανέβηκαν δύο videos που προϊδεάζουν τη συλλογή...


https://www.instagram.com/reel/CQNumT2iayu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συλλογή του οίκου αναμένεται να αναδείξει την ελληνική παραδοσιακή χειροτεχνία και τις αρχαιοελληνικές αισθητικές αξίες του φωτός (Phos) και της ομορφιάς (Kallos).

Dior: Γυρίσματα σε Κνωσό, Δελφούς και Σαντορίνη λίγο πριν το σημερινό show στο Καλλιμάρμαρο

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri, μέσα από ένα road docυmentary που γυρίζει ο οίκος αυτές τις ημέρες στη χώρα μας, αποθεώνει και υμνεί το μεγαλείο της Ελληνίδας, από τη μυθολογία μέχρι και σήμερα.


https://www.instagram.com/reel/CQOBSvpC0PM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι κι αν η πανδημία δεν μας επιτρέπει να δούμε από κοντά το show; Μπορείς ν΄απολαύσεις κι εσύ μαζί μας το την παρουσίαση της collection από όπου κι αν βρίσκεσαι!


https://www.instagram.com/reel/CQOZVTNqy4-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ, στη βεράντα ή στο κρεβάτι σου και μείνε συντονισμένη στο Queen γιατί εδώ στις 21.30 μπορείς να δεις σε Live streaming το show του Dior που είναι γεμάτο Ελλάδα.



Κι επειδή ποτέ δε λέμε όχι σε ένα απολαυστικό backstage, δες τι συμβαίνει στις προετοιμασίες...