7 αναδυόμενα brands που θα εμφανιστούν στο Gossip Girl reboot & θα τα φορούν όλα τα κορίτσια

Sabine Camhi
7 αναδυόμενα brands που θα εμφανιστούν στο Gossip Girl reboot & θα τα φορούν όλα τα κορίτσια

Ετοιμάσου για την επιστροφή της πιο στυλάτης σειράς!

Μετά το συναισθηματικό και αναπάντεχο φινάλε του 2009, το Gossip Girl αποφάσισε να φύγει από το προσκήνιο και να κάνει ένα break - μέχρι τώρα. Με το Gossip Girl reboot να κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα (στις 8 Ιουλίου συγκεκριμένα στο HBO), το στυλ της ελίτ του Μανχάταν θα επιστρέψει στις οθόνες μας – και ανυπομονούμε πολύ γι΄αυτό. Αυτή τη φορά, σίγουρα θα το δούμε από μια διαφορετική οπτική, παρουσιάζοντας μια νέα γενιά που περιλαμβάνει κυρίως τους εφήβους του σήμερα.



Παρά την ενδιαφέρουσα πλοκή της σειράς - την προσπάθεια να αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο πίσω από το GG – το κλειδί για την επιτυχία του Gossip Girl 1.0 κρύβεται πίσω από την άψογη γκαρνταρόμπα του.

Μία νέα συλλογή ρούχων σε μετατρέπει σε πρωταγωνίστρια του Gossip Girl

Για το πολυαναμενόμενο reboot, η επιρροή των ιδιωτικών σχολείων Constance Billard και St Jude's θα είναι καθοριστική, και είμαστε ενθουσιασμένοι να γνωρίσουμε τα νέα στυλάτα λυκειόπεδα που θα κατεβούν τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Gossip_girl_epistrofi11.jpg

Εάν είχες ερωτευτείς την κομψότητα της Serena και την κλασική τελειότητα της Blair, θα εκτιμήσεις την επανερμήνευση αυτών των επιτυχιών χάρη στον συνδυασμό των high-low brands της σχεδιάστριας κουστουμιών Eric Daman. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε γνωστά labels, όπως Prada, Louis Vuitton και Gucci, αλλά και πιο αναδυόμενα, τα οποία πρόκειται να δουν πολλά από τα κομμάτια τους να εξαντλούνται τους επόμενους μήνες. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.