Όταν οι διάσημοι χρησιμοποιούν τη μόδα για να αποκαλύψουν μυστικά για την ερωτική τους ζωή

Sabine Camhi
Όταν οι διάσημοι χρησιμοποιούν τη μόδα για να αποκαλύψουν μυστικά για την ερωτική τους ζωή

Μοιράζονται φούτερ, κολιέ με ονόματα και άλλα πολλά...

Σε περίπτωση που το PDA στο yacht το περασμένο ΣΚ δεν ήταν επαρκής επιβεβαίωση για εσένα ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ξανά μαζί, δες το μήνυμα που έστειλε η ίδια η JLO. Πριν λίγες μέρες εντοπίστηκε να φοράει ένα κολιέ με το όνομα «B-E-N».

Οι A-Listers γνωρίζουν καλά τη φιλοσοφία ότι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις. Αυτό που γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι, όταν πρόκειται για την ερωτική τους ζωή, ένα ρούχο ή ένα κόσμημα μπορεί να αποκαλύψει πολλά. Η Lopez για παράδειγμα εμφανίστηκε να φοράει το καρό πουκάμισο του Affleck. Να υπενθυμίσουμε μάλιστα πως ο ηθοποιός μοιραζόταν πέρσι ένα χακί πουκάμισο με την πρώην κοπέλα του, την Ana de Armas.

Μόλις βρήκες τον πιο σέξι (και δροσερό) τρόπο να φοράς το πουκάμισό σου το καλοκαίρι

Τα κοσμήματα είναι άλλη μια τακτική που χρησιμοποιούν οι διάσημοι

Ο Pete Davidson και η Phoebe Dynevor επιβεβαίωσαν διακριτικά τις φήμες περί σχέσης φορώντας ο καθένας κολιέ με τα αρχικά του άλλου. Ο Harry Styles και η Olivia Wilde μοιράζονται ένα κολιέ από το μουσικό βίντεο του τραγουδιστή με τίτλο «Golden».



Επίσης, νωρίτερα φέτος υπήρξαν φήμες πως ο πρώην της Wilde, ο Jason Sudeikis, έβγαινε με τη συμπρωταγωνίστριά του Keeley Hazell, όταν εκείνη εντοπίστηκε να φοράει το tie dye φούτερ του.

A trip down memory lane….

Σίγουρα θυμάσαι και το double denim look της Britney Spears και του Justin Timberlake ή το ακριβώς ίδιο κούρεμα που είχε κάνει η Gwyneth Paltrow όταν έβγαινε με τον Brad Pitt.



Σε γενικές γραμμές, η κοινή γκαρνταρόμπα είναι μια έξυπνη κίνηση: αποκαλύπτουν πολλά χωρίς να χρειάζεται να πουν απολύτως τίποτα. Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα.