Το νέο pop-up του Dior στην καρδιά του Harrods μετατρέπει το shopping σε εξωτικό ταξίδι

Sabine Camhi
Το νέο pop-up του Dior στην καρδιά του Harrods μετατρέπει το shopping σε εξωτικό ταξίδι

Είναι ένας παράδεισος με leopard print!

Δεδομένου ότι το διαδίκτυο έχει κάνει τις αγορές πολύ πιο βολικές από ποτέ, τα brands αναζητούν συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουν την in-person experience με στόχο να προσελκύσουν αγοραστές στα φυσικά τους καταστήματα. Η αλήθεια είναι πως το να ψωνίζεις αυτοπροσώπως μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που οι online αγορές δεν μπορούν – απλά δες το νέο pop-up του οίκου Dior στα Harrods, το πολυκατάστημα του Λονδίνου που βρίσκεται στην οδό Brompton Road στο Knightsbridge.

Πέντε pop-up μαγαζιά μόδας που κάνουν τη φαντασία σου πραγματικότητα

Πότε είναι ανοιχτό και τι παρουσιάζει

Ανοιχτή για όλο τον Αύγουστο, η νέα μπουτίκ του οίκου Dior θα παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 του πολυτελούς οίκου μόδας, σε έναν παραδεισένιο χώρο με λεοπάρ εκτυπώσεις που δε θέλεις με τίποτα να χάσεις. Γεμάτος χρώμα, ο χώρος σχεδιάστηκε από τον Ιταλό καλλιτέχνη Marco Lodola - ιδρυτική φιγούρα του κινήματος του νεοφουτουρισμού.



Leopard-print paradise

Για τους λάτρεις του animal print, οι τοίχοι, το πάτωμα και τα παράθυρα είναι διακοσμημένα με λεοπάρ μοτίβο με την υπογραφή του Dior, εμπνευσμένο από την Mizza Bricard, μούσα του ίδιου του σχεδιαστή. Το βλέπουμε επίσης πάνω σε μπουφάν, πουκάμισα, φούστες και αξεσουάρ, και τις πιο αναγνωρίσιμες τσάντες της εταιρείας, όπως τη Lady D-Lite, την Dior Book Tote και την Dior Caro.


https://www.instagram.com/p/CSL2x_cI5-I

Μια επίσκεψη στη μπουτίκ του Dior είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι όλοι μπορούμε πλέον να κάνουμε ψώνια αυτοπροσώπως – πράγμα που απέχει πολύ από τις αρχές του έτους. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις φωτογραφίες και να μείνεις με το στόμα ανοιχτό!