«Christian Dior: Designer of Dreams»: Μία παραμυθένια έκθεση στην Κίνα για την ιστορία του οίκου

Νατάσσα Σχοινά
«Christian Dior: Designer of Dreams»: Μία παραμυθένια έκθεση στην Κίνα για την ιστορία του οίκου

Οι Δίδυμοι Πύργοι του Chengdu International Financial Center γέμισαν με κομψότητα και τέχνη.

Τα αλλεπάλληλα lockdown και η ευρύτερη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία θα έλεγε κανείς ότι δε δημιουργούν και τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν οι διάφοροι τομείς της καθημερινότητας. Μεγάλα γεγονότα της μόδας πρώτα αναβλήθηκαν, μετά ακυρώθηκαν και, έπειτα, βρήκαν τον τρόπο να διεξαχθούν με προσαρμοσμένες στις συνθήκες αλλαγές.

Το 2021, όμως, σηματοδοτεί και τα 75α γενέθλια του οίκου Dior και, για μία τόσο ιδιαίτερη περίσταση, δε θα μπορούσε να μην οργανωθεί μία καμπάνια που να μπορεί να αναδείξει το μεγαλείο του.

Dior: Το fashion show που πλημμύρισε Ελλάδα όλο τον πλανήτη- Οι παρουσίες που εντυπωσίασαν (photos)

Έτσι, οι Δίδυμοι Πύργοι του Chengdu International Financial Center στην Κίνα ανακοίνωσαν την έκθεση «Christian Dior: Designer of Dreams».

https://www.instagram.com/p/CSgdFITL0A1

Η έκθεση του Dior

Η επιβλητική έκθεση κάνει ένα ταξίδι στην ιστορία του οίκου και στα 75 χρόνια που χαρακτήρισαν τον κόσμο της μόδας γεμάτα στυλ, κομψότητα, δημιουργία και έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/CSg4mSGr6QX

Το Chengdu θα είναι το τέταρτο μέρος που παρουσιάζεται η έκθεση και φιλοδοξεί να αναπαράγει εκεί την επιτυχία που είχε στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι το 2017.



Ακόμα και μέσα στην πανδημία, η εν λόγω έκθεση αναμένεται εξυμνήσει με φαντασμαγορικό και επιβλητικό τρόπο την ιστορία του γαλλικού οίκου και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου. Έπειτα, θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου του 2022.

Θαύμασε περισσότερες φωτογραφίες της έκθεσης όπως δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Dior (@dior).