Έβλεπες Bridgerton; Μία συλλογή ρούχων σε μεταμορφώνει στη νέα Daphne

Sabine Camhi
Έβλεπες Bridgerton; Μία συλλογή ρούχων σε μεταμορφώνει στη νέα Daphne

Τώρα, μπορείς και εσύ να ντυθείς όπως η Daphne Bridgerton!

Η σειρά Bridgerton και το Nap Dress ήταν οι σανίδες σωτηρίες μας κατά την διάρκεια του φετινού lockdown. Και, επιτέλους, η επιθυμία μας να κυκλοφορήσουν Nap Dresses εμπνευσμένα από το Bridgeton έγινε πραγματικότητα.

The Nap Dress: Το είδος φορέματος που «άνθισε» στο lockdown και θα το φοράμε όλο το 2020

Καταρχάς, τι είναι το Nap Dress;

To «nap dress», δηλαδή το φόρεμα που φοράμε από το κρεβάτι στη δουλειά, πήρε το όνομά του από την Nell Diamond, ιδρύτρια του fashion brand «Hill House» με έδρα την Νέα Υόρκη. Πριν λίγες εβδομάδες, το ίδιο brand ανακοίνωσε την συνεργασία με το Netflix και την εταιρεία παραγωγής της Shona Rhimes, η οποία έφερε στις τηλεοράσεις μας το Bridgerton.



Λεπτομέρειες για την συνεργασία

Η συλλογή, η οποία κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου, αποτελείται από τρία φορέματα, στην τιμή των €106 που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στο phenomenalwoman.us. Κάθε φόρεμα έχει μια παστέλ παλέτα χρωμάτων και μια empire-line σιλουέτα που οι θαυμαστές του Regencycore γνωρίζουν πολύ καλά. Το καλύτερο, όμως, πάνω σε αυτά τα φορέματα είναι τα prints του. Δύο από τα οποία σχεδιάστηκαν από την Diane Hill, μια καλλιτέχνιδα που ζει στο Λονδίνο.


https://www.instagram.com/p/CSZuDxIoSSN

Φυσικά, όλα τα φορέματα πουλήθηκαν σε περίπου τον ίδιο χρόνο που έκανες binge-watch την πρώτη σεζόν, αλλά τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά (πολύ Penelope Featherington) είναι ακόμα διαθέσιμα για αγορά. Μην ανησυχείς, όμως, αν η επιθυμία σου είναι να ξεκουραστείς στο σπίτι τις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού και να προσποιηθείς ότι πρόκειται να συναντήσεις τον Regé-Jean Page, το brand Hill House έχει πολλά περισσότερα Nap Dresses για να διαλέξεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hillhouse