JLo for Coach: Ποιος είπε ότι το business look δεν μπορεί να είναι chic & sexy;

Νατάσσα Σχοινά
JLo for Coach: Ποιος είπε ότι το business look δεν μπορεί να είναι chic & sexy;

Η ιδανική έμπνευση για το μεταβατικό σου στυλ.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Jennifer Lopez θα παραμένει στη μόδα. Θα είναι εκείνο το ίνδαλμα που παρακολουθείς όχι μόνο για να θαυμάσεις την luxurious ζωή του, αλλά και για να πάρεις έμπνευση για τη δική σου καθημερινότητα.

Όσον αφορά στο στυλ, η τραγουδίστρια είναι μία γυναίκα που επενδύει στη θηλυκότητα και στα εντυπωσιακά στοιχεία ενός ρούχου που μπορούν να αναδείξουν τις αναλογίες της. Γίνεται, μάλιστα, το πρόσωπο διάσημων οίκων μόδας βοηθώντας στην προώθηση του ονόματός τους μέσα από τον προσωπικό, pop & classy χαρακτήρα της.

https://www.instagram.com/p/CSmHAqKg_de
https://www.instagram.com/p/CTATlzpFLqJ

Η JLo με τη Rogue bag του οίκου Coach

Η συνεργασία της με τον οίκο Coach είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Η σταρ φόρεσε τα κλασικά, προσεγμένα και ιδιαίτερα elegant ρούχα του Αμερικανικού brand και μετέφερε το κοινό και την κάθε γυναίκα που τα βλέπει σε μία άλλη εποχή. Μερικές δεκαετίες πίσω, όταν οι γυναίκες φορούσαν ένα maxi vintage φόρεμα, ένα μακρύ, oversized παλτό και μία handbag και πήγαιναν για το ραντεβού τους στον κινηματογράφο που έγραφε την ταινία στην επιγραφή τοποθετώντας ένα-ένα τα γράμματα του τίτλου της ταινίας.

Το νέο trend στα αξεσουάρ είναι πιο cozy από όσο μπορούμε να αντέξουμε

https://www.instagram.com/p/CSUJpRzgBGC

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όταν είμαι με φίλους, δεν ξέρουμε πάντα τι θα γίνει μετά», είπε η JLo.

Σε κάθε της πόζα, σε κάθε ρούχα και item που φοράει το κάνει με έναν τρόπο που υμνεί τα ελεύθερα πνεύματα. Ο τρόπος που κοιτάει την κάμερα εκπροσωπεί την επαναστάτρια, τη γυναίκα που ονειρεύεται και τολμάει να συνδυάσει το μοντέρνο με το κλασικό.

Για τη γυναίκα τη δυναμική, με ταπεραμέντο, που πηγαίνει στο γραφείο και κυριαρχεί σε κάθε meeting και μόνο με τα vibes που μεταφέρει στον χώρο μπαίνοντας στο δωμάτιο.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από τη συνεργασία της σταρ.