Αντίγραψε το στυλ της Sophia Loren με λιγότερα από 50 ευρώ

Αντίγραψε το στυλ της Sophia Loren με λιγότερα από 50 ευρώ

Φόρα και εσύ τις καπελαδούρες του καλοκαιριού και νιώσε μία θεά του ιταλικού cinema.

fa
ha
za

Το στυλάτο ριγέ
Tα ριγέ αξεσουάρ που παραπέμπουν στο navy style που κάθε καλοκαίρι είναι στη μόδα ως timeless επιλογή. Ένα καπέλο στη διχρωμία λευκού - μαύρου ή λευκού - μπλε είναι σίγουρα η πιο στυλάτη επιλογή που μπορείτε να κάνετε και τα Debenhams σας το προσφέρουν και σε πολύ προσιτή τιμή.

Το εύκολο nude
Τώρα που τα Tilly's φέρνουν πράγματα και στην Ελλάδα δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην φορέσετε και εσείς τη nude καπελαδούρα σας με όλους τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε το άφοβα.

Το φανταχτερό φούξια
Τα χρώματα φτιάχνουν τη διάθεση την καλοκαιρινή περίοδο, έτσι εκτός από τα ρούχα σας μπορείτε να τα τολμήσετε και στα αξεσουάρ όπως προτείνει το Topshop. Μοναδική παράκληση είναι να δώσετε την δέουσα προσοχή ώστε να μη μοιάζετε με την Barbie.

Το κλασικό μαύρο

Για εσάς που δεν θέλετε να στερηθείτε ίχνος από την κομψότητα σας και το καλοκαίρι μπορείτε να τολμήσετε το total black καπέλο της H&M.

na
la


Το ρομαντικό κίτρινο
Για βολτάδες στην παραλία και τα βουνά, για τις διακοπές στη Νότια Γαλία, για τα λευκά, αέρινα φορέματα σας, χρειάζεστε μία ρομαντική καπελαδούρα να σας συνοδεύει και η πρόταση του Les Pommettes είναι η ιδανική.