Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε για ακόμα μία φορά μία σπουδαία σύμπραξη μόδας και τέχνης που τα είχε όλα: πρόκληση, εντυπωσιασμό, μόδα, δημιουργία, glam και ...φως!


Κάθε χρόνο το Met Gala αποτελεί το event με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στον κόσμο της μόδας. Έτσι, και φέτος το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης είχε την τιμητική του. Τα φώτα άναψαν στο κόκκινο χαλί και οι παρουσίες με τις πιο εντυπωσιακές αλλά και εκκεντρικές εμφανίσεις μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων ενώ για ακόμα μια φορά σχολιάστηκαν ιδιαίτερα από τον Τύπο και το κοινό.

Το Met Gala διεξάγεται συνήθως την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, αλλά φέτος, η εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω του Covid-19 και έπεσε ακριβώς στα μέσα του μήνα της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, πράγμα που σημαίνει ότι το στοίχημα για τις εντυπωσιακές stylish εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί είναι ιδιαίτερα υψηλό περισσότερο από ποτέ.

MET GALA 2019: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

Το φετινό θέμα και η ακύρωση του περσινού event

Το γκαλά γιορτάζει φέτος τη νεότερη έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών, «In America: A Lexicon of Fashion» η οποία ανοίγει για το κοινό στο Anna Wintour Costume Center στις 18 Σεπτεμβρίου. Μετά την ακύρωση της περσινής διοργάνωσης λόγω της πανδημίας, διοργανωτές, σχεδιαστές και celebrities ανυπομονούσαν φέτος να εντυπωσιάσουν ξανά με τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους στον ιστορικό αυτόν χώρο των τεχνών.

Τα φώτα άναψαν στο κόκκινο χαλί και οι παρουσίες με τις πιο εντυπωσιακές αλλά και εκκεντρικές εμφανίσεις μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων ενώ για ακόμα μια φορά σχολιάστηκαν ιδιαίτερα.


https://www.instagram.com/p/CTyREgKsVlo

Την παράσταση έκλεψαν πολλές stars με τις στιλιστικές τους επιλογές όπως η Billie Eilish, η οποία ήταν ντυμένη ala Marilyn, με μια εντυπωσιακή δημιουργία του Oscar de la Renta.


https://www.instagram.com/p/CTynyyKg8R2

Να θυμίσουμε πως πέρσι τελευταία στιγμή οι διοργανωτές πήραν την απόφαση της ακύρωσης του event, καθώς ήταν ένα μέρος ενός συνολικού σχεδίου που περιελάμβανε την ακύρωση ομιλιών, εκδρομών, συναυλιών και εκδηλώσεων.

Οι stars που περπάτησαν φέτος στο κόκκινο χαλί δεν πέρασαν απαρατήρητοι καθώς εντυπωσίασαν με τα κοστούμια και τα πομπώδη αξεσουάρ τους. Οι σχεδιαστές άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη να δημιουργήσει «κοστούμια» αξέχαστα για τον θεσμό!


https://www.instagram.com/p/CTyXntaMool


Όσο για το ποιος ήταν στη λίστα των καλεσμένων; Η Billie Eilish, η Kim Kardashian, η Jennifer Lopez, η Serena Williams, η Sharon Stone, η Irina Shayk, η Rihanna και δεκάδες ακόμη stars που δεν πέρασαν απαρατήρητοι, τουναντίον κέρδισαν σχόλια τόσο για τις στυλιστικές όσο και για τις beauty επιλογές τους.

Πάμε να δουμε τις εμφανίσεις για τις οποίες θα μιλάμε για καιρό...