Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια που αγαπούν την μόδα

Sabine Camhi
Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια που αγαπούν την μόδα

Οι πιο hot εμφανίσεις της εβδομάδας συμπεριλάμβαναν κορμάκια και co-ord sets!

Κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ξένοι και Έλληνες celebrities, influencers και μοντέλα στο Instagram κάνουν το scroll μια μικρή εμπειρία μόδας και στιλ που μας φτιάχνει τη μέρα!

Παρότι είναι πολύ δύσκολο -αδύνατον για την ακρίβεια- να παρακολουθήσει κανείς τα πάντα στον κόσμο των social media, βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις και τελικά εντοπίσαμε τους αγαπημένους μας in fashion celebs μέσα από τα Instagram account τους και δε θα χάσεις ούτε ένα WOW stylish post αυτής της εβδομάδας. Ειδικά τώρα που ξεκινάει μια νέα σεζόν, είναι σημαντικό να βλέπεις τα τελευταία trends και να παίρνεις νέες στυλιστικές ιδέες. Φύγαμε;

Top εμφανίσεις των celebs

Την εβδομάδα που πέρασε, οι celebrities ήταν πολύ busy! Την προσοχή μας τράβηξε αυτό το υπέροχο Oscar de la Renta φόρεμα της Kylie Minogue, το οποίο συνδύασε με ονειρεμένα Gianvito Rossi high heels!


https://www.instagram.com/p/CUvbtr4Nk6L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Kardashians, από την άλλη, μας έμαθαν πάλι πώς να φορέσουμε ολόσωμες φόρμες: Η Kylie Jenner φόρεσε μια σε έντονο κόκκινο χρώμα με ένα παλτό με έντονους ώμους και ασορτί τακούνια, η Kim Kardashian έσπασε το διαδίκτυο κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live, στην οποία φόρεσε μια ολόσωμη ροζ βελούδινη φόρμα Balenciaga.

Οι αγαπημένες μας εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του London Film Festival

Η Zendaya εντυπωσίασε με ένα από τα πιο εξεζητημένα σύνολα του οίκου Loewe στο red carpet στα βραβεία Women in Film στο Λος Άντζελες. Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα καφέ σοκολατί co-ord set στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel, το σενάριο της οποίας υπογράφει μεταξύ άλλων και ο Ben Affleck.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αγαπημένα μας σύνολα της εβδομάδας που πέρασε:


https://www.instagram.com/reel/CUtbm-sJtOt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Zendaya:

Η Zendaya φόρεσε ένα γκρι φόρεμα από την συλλογή άνοιξη/ καλοκαίρι 2022 του οίκου Loewe, σε συνδυασμό με metallic γόβες Christian Louboutin και statement χρυσά σκουλαρίκια. (Αχ!)



Jennifer Lopez:

Η Jennifer Lopez μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το chocolate brown, το νέο μαύρο. Για την πρεμιέρα της ταινίας του συντρόφου της, Ben Affleck, εμφανίστηκε με ένα καφέ σετ από crop top και στενή midi φούστα του οίκου Hervé Léger, συνδυασμένα με strappy πέδιλα και ένα καφέ clutch Tom Ford.


https://www.instagram.com/p/CUxmXLjImEQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kristen Stewart:

Η ηθοποιός με ένα φόρεμα του οίκου Chanel, στην πρεμιέρα της ταινίας Spencer στο London Film Festival.


https://www.instagram.com/p/CU3vj2glLUu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

George & Amal Cloooney:

Η 43χρονη δικηγόρος ήταν πολύ κομψή με ένα μακρύ λευκό strapless φόρεμα με παγιέτες του brand 16Arlington, μια εσάρπα με λευκά φτερά, ασημένια, vintage drop earrings και λευκές, μυτερές γόβες.


https://www.instagram.com/p/CUwQ2Y7LaKf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kylie Jenner:

Η Kylie με κόκκινη ολόσωμη φόρμα και ασορτί παλτό με έντονους ώμους.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις πολλές ακόμα εμφανίσεις που θα σε εμπνεύσουν για το στιλ του χειμώνα: