AXDW: Όγκοι, αέρινη διάθεση και θηλυκότητα στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης

Νατάσσα Σχοινά
AXDW: Όγκοι, αέρινη διάθεση και θηλυκότητα στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης

Η δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης έφερε στο προσκήνιο πολλή λάμψη με έμφαση στη θηλυκότητα.

Το Ζάππειο αυτές τις μέρες γίνεται το επίκεντρο της μόδας με την Athens Xclusive Designers Week και καλεί το κοινό σε ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα. Οι Έλληνες σχεδιαστές αγαπούν την τέχνη τους. Αγαπούν τα σώματα τα οποία ντύνουν. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην ψυχή του κάθε ρούχου.

Forel by Vassilis Zoulias

Η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης ξεκίνησε με μία μοναδική συνεργασία. Το αγαπημένο fashion brand Forel και ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία συλλογή που υμνεί τη γυναίκα. Αέρινα ρούχα και έμφαση στη θηλυκότητα αλλά και την πρακτικότητα που τόσο πολύ έχει ανάγκη η σύγχρονη γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CVvVw1Mo6tz

Τα αναδεικνύουν μία λεπτεπίλεπτα παιχνιδιάρικη διάθεση με λεπτομέρειες σε φιόγκους και γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα. Διάβασε περισσότερα εδώ:

AXDW: Η Forel by Vassilis Zoulias υμνεί τη γυναίκα συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα με τον δυναμισμό

Desmira by Miraraki

Αμέσως μετά το πρώτο σόου του Forel by Vassilis Zoulias σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κέντρου στο City Link, στο Clemente Café VIII, το brand «Desmira by Miraraki» έφτασε στο Ζάππειο με τη συλλογή « Desmira – F/W 2021».

https://www.instagram.com/p/CVvddykIWpI

Τα αέρινα υφάσματα έχουν τον κύριο λόγο με το βελούδο να έχει την τιμητική του και με λεπτομέρειες με λάμψεις να στελεχώνουν την επιφάνεια των δημιουργημάτων της σχεδιάστριας.

https://www.instagram.com/p/CVvdIu3ItdG

Olga Karaververis

Η συλλογή «Femme» της Όλγας Καραβερβέρη αποπνέει δυναμισμό, θετική αύρα και θηλυκότητα. Τα oversized πανωφόρια δίνουν την πιο άνετη λύση στην καθημερινότητα της γυναίκας, την ίδια στιγμή που επιβλητικά φορέματα παίρνουν τον πρώτο λόγο με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, όπως μεγάλα σκισίματα στο πόδι ή one-shoulder cut.

https://www.instagram.com/p/CVvj-IFoJPP

Paris Valtadoros

Ο Paris Valtadoros με τη συλλογή «Modern Amazons» S/S ’22 φέρνει στο προσκήνιο την πολυτέλεια. Λαμπερές λεπτομέρειες που παρουσιάζονται με το χρυσό χρώμα ή με όγκους, ακόμα και στα πιο mini φορέματα, όπως το λευκό σχέδιο που φόρεσε η Shaya συνδυασμένο με μία gold belt και πράσινα metallic πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CVvuY7MMQRh

Οι επιβλητικές βάτες, τα shimmer ρούχα αλλά και τα έντονα χρώματα -ροζ, μωβ, μπλε- δεν έλλειψαν από τις λαμπερές εμφανίσεις των μοντέλων. Στην πασαρέλα περπάτησε και η Εύη Ιωαννίδου, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM.

https://www.instagram.com/p/CVvnDuRoDgC

Tasso Mitropoulos

Η δεύτερα μέρα τελείωσε με τη συλλογή «ὄασις» SS ’22 από Tasso Mitropoulo που έδωσε έμφαση στο τούλι, στα cutouts και στους φραμπαλάδες.

https://www.instagram.com/p/CVv7T2ZIsQc
https://www.instagram.com/p/CVv5xmtIdbr


Το ροζ, το πράσινο και το χρυσό φαίνεται πως αποτέλεσαν τα άρματα για την ανάδειξη της δημιουργικής έκφρασης παραδίδοντας στο κοινό σχέδια με θηλυκές γραμμές.

Φωτογράφος κεντρικής φωτογραφίας και gallery: Λευτέρης Παρτσάλης