AXDW: Οι διαφάνειες και τα τολμηρά κοψίματα έγιναν οι πρωταγωνιστές στην τρίτη μέρα της διοργάνωσης

Νατάσσα Σχοινά
AXDW: Οι διαφάνειες και τα τολμηρά κοψίματα έγιναν οι πρωταγωνιστές στην τρίτη μέρα της διοργάνωσης

Το Ζάππειο ντύθηκε άλλη μία φορά με λάμψη αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή πλευρά της γυναίκας.

Η τρίτη ημέρα της Athens Xclusive Designers Week ήταν γεμάτη από σχέδια και δημιουργίες που καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους. Αφού πρώτα η Αννούσα Μελά απένειμε το βραβείο «New Designer 2021» στη Marina Lelvil για τις εντυπωσιακές της δημιουργίες, σειρά είχαν τα διάσημα brands.

Irene Angelopoulos

Σε ένα σόου με φόντο την εντυπωσιακή Irene Angelopoulos, τα μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες που αγκάλιαζαν το σώμα τους και αναδείκνυαν τις καμπύλες τους. Η haute couture συλλογή «Bite your forbitten apple» S/S ’22 αποθεώνει το κόκκινο και δε φοβάται να τολμήσει με cutouts, σέξι ανοίγματα στην πλάτη και έμφαση στο ντεκολτέ.

https://www.instagram.com/p/CVyIB57MZN0

Τα χρώματα είναι ζωντανά με τις λάμψεις να έχουν κύριο λόγο είτε σε όλο το σχέδιο είτε σε λεπτομέρειες. Τα κομψά και work style σακάκια ακολουθούνται από τολμηρά φορέματα, ακόμα και σε super mini γραμμή βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα πόδια.

AXDW: Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης έντυσε το Ζάππειο με κομψότητα, χρώματα και λάμψη

Juicy Couture

Η S/S ‘22 συλλογή του Juicy Couture παραδίδει στο κοινό άνετα ρούχα που υπηρετούν τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με ιδιαίτερη άνεση, χωρίς, όμως, να σε κάνουν να βαριέσαι ούτε στο ελάχιστο.

https://www.instagram.com/p/CVyPd1JrVDV

Hot pink, τιρκουάζ, ακόμα και μαύρο στην πιο λαμπερή του εκδοχή «σπάζοντας» με μία ασημένια ζώνη συνθέτουν τα κομμάτια της συλλογής.

Peace and Chaos

Η boho chic συλλογή ταξιδεύει το κοινό στη δεκαετία του ’70 και φέρνει στο προσκήνιο τα έντονα prints, τους κλασικούς γιακάδες και τις ρίγες.

https://www.instagram.com/p/CVySKscrhzA

Το μπορντό συνδέεται με μία πιο κομψή διάθεση και εμφανίζεται είτε ως βασικό χρώμα είτε σε διακριτικά στοιχεία μέσα στο look.

AXDW: Όγκοι, αέρινη διάθεση και θηλυκότητα στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης

Bold by Angelique

Το international brand «Bold by Angelique», με μότο «η διαφορετικότητα είναι δύναμη», προτείνει τα σχέδια της νέας συλλογής που αποτελείται από easy-to-wear αλλά, ταυτόχρονα, elegant και μοναδικά κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/CVyVPs6rSNt

Το μαύρο είναι πρωταγωνιστής, το ίδιο και το βαθύ ντεκολτέ και οι σατέν λεπτομέρειες.

Φωτογραφίες gallery: Λευτέρης Παρτσάλης