Μάθαμε τα πάντα για το smartwatch-κόσμημα που δεν αποχωρίζεται στιγμή η Νικολέττα Ράλλη!

Μάθαμε τα πάντα για το smartwatch-κόσμημα που δεν αποχωρίζεται στιγμή η Νικολέττα Ράλλη!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αναβαθμίσεις και εσύ την καθημερινότητά σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αυτό το smartwatch με το μικρό μέγεθος, που είναι σχεδιασμένο από γυναίκες για γυναίκες και φοριέται όλες τις ώρες, με πολλαπλούς τρόπους, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα fashion αξεσουάρ, είναι μία εξαιρετική επιλογή! 

Στην περίπτωση που η καθημερινότητά σου κινείται σε «έντονους» ρυθμούς, τότε πιθανότατα αισθάνεσαι συχνά την ανάγκη να βάζεις σε πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορείς να βρίσκεις χρόνο να φροντίζεις και να παρακολουθείς και το wellbeing. Ειδικότερα αν εκτός από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το πηγαινέλα από και προς το γραφείο, στο σπίτι σε περιμένει και ένα μωράκι, τότε γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο χέρι σου τους κατάλληλους «συμμάχους». Αυτή τουλάχιστον είναι η καθημερινότητα της αγαπημένης μας, Νικολέττας Ράλλη!

Ποιο είναι όμως, το δικό της «μυστικό» για να τα έχει όλα σε πρόγραμμα και να φροντίζει τον εαυτό της, παρά τις απαιτήσεις της έντονης καθημερινότητάς της; Αν το τελευταίο διάστημα, έχεις δει φωτογραφίες της Νικολέττας, τότε πιθανότατα έχεις παρατηρήσει ότι στον καρπό της βρίσκεται πάντα ένα μικρό, κομψό και στυλάτο smartwatch!

Εμείς το ψάξαμε το θέμα και μάθαμε ότι πρόκειται για το Garmin Lily, ένα smartwatch-κόσμημα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μόδα με την τεχνολογία και την εξελιγμένη παρακολούθηση της υγείας και της ευεξίας και το οποίο ξεχωρίζει και για το design του.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αναβαθμίσεις και εσύ την καθημερινότητά σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αυτό το smartwatch με το μικρό μέγεθος, που είναι σχεδιασμένο από γυναίκες για γυναίκες και φοριέται όλες τις ώρες, με πολλαπλούς τρόπους, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα fashion αξεσουάρ, είναι μία εξαιρετική επιλογή! Σκέψου απλώς ότι εκτός από όλες τις κορυφαίες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση ύπνου, ενέργειας, λειτουργίες για την έμμηνο ρύση και παρακολούθηση εγκυμοσύνης, διαθέτει επίσης και προφίλ με πληθώρα αθλημάτων και δραστηριοτήτων, όπως φυσικά και ειδοποιήσεις εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και social media!

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις τι μας είπε η Νικολέττα Ράλλη για αυτήν την stylish και tech προσθήκη, που βρίσκεται πάντα στο χέρι της πλέον!

  • Απολογισμός 2021. Τι κρατάς και τι αφήνεις;

Από το 2021 κρατάω την εξέλιξή μου ως άνθρωπο, με αφορμή τον νέο μου ρόλο, αυτόν της μητέρας. Προφανώς, αυτό είναι μία πάρα πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή μου, καθώς μέσα από τον ερχομό του παιδιού ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο και αφήνω πίσω μου τις δυσκολίες, χωρίς να ξεχνάω βέβαια όσα βιώνει όλη η ανθρωπότητα με την πανδημία.

  • Πώς θα περιέγραφες μια τυπική σου μέρα;

Είναι σαν τη «μέρα της μαρμότας». Ξεκινάει με το ξύπνημα του μωρού και τελειώνει με τον ύπνο του. Όλα περιστρέφονται γύρω από το παιδί και είναι προγραμματισμένα με το Garmin Lily ρολόι μου, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Παρόλα αυτά, μου αρέσει πολύ που έχω πρόγραμμα. Διότι για εμένα, αυτό είναι υγεία! Από εκεί και πέρα, απαραίτητα από τις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος αποκλειστικά σε εμένα. Ξεκλέβω, βέβαια, λίγο χρόνο και το πρωί, όταν το παιδί παίζει στο πάρκο, για να ενημερώνομαι για το τι γίνεται στον κόσμο. Όλη η υπόλοιπη μέρα μου, είναι αφιερωμένη στο παιδί!

  • Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece. Τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Πρόσφατα συμμετείχα στην καμπάνια, αλλά αυτή δεν ήταν αυτή η πρώτη μου επαφή με την εταιρεία. Είχα την τύχη να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους της εταιρείας και την ιστορία της, μέσω του Spetses Mini Marathon. Πλέον, λοιπόν, το Garmin Lily ρολόι μου δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ. Για την ακρίβεια, μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι είναι πιο σημαντικό και από την τσάντα μου! Είναι ένα προϊόν που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, ειδικότερα από όταν έμεινα έγκυος. Βλέπεις, εκτός από την εφαρμογή για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, που έβλεπα για εννέα μήνες, χρησιμοποιώ καθημερινά όλες τις λειτουργίες του, όπως τα χρονόμετρα, ενώ παρακολουθώ και όλα τα δεδομένα που δίνει, όπως για τους παλμούς, το στρες, τον ύπνο και το οξυγόνο. Και κάπως έτσι, το Garmin Lily δεν φεύγει στιγμή από το χέρι μου!

  • Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

Περιμένω τις γιορτές, ανυπομονώ τόσο πολύ! Τα Χριστούγεννα ήταν ανέκαθεν για εμένα η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου. Αλλά τώρα με το παιδί, πολύ περισσότερο και ειδικά φέτος που καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα! Για παράδειγμα, πέρυσι χάζευε τα φωτάκια και τώρα… προσπαθεί να φάει τις μπάλες! Εύχομαι, λοιπόν, να έχουμε υγεία και να περάσουμε όμορφα τις γιορτές, παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους, πάντα με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια!