Kid's Golden Santa: Βρήκαμε τι θα πάρεις φέτος στο παιδί, το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σου!

Kid's Golden Santa: Βρήκαμε τι θα πάρεις φέτος στο παιδί, το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σου!

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα, παιχνίδια και χαρά. Ειδικότερα για τα παιδιά, το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη και τα γιορτινά πακέτα που θα πάρουν, είναι κάτι που περιμένουν μία ολόκληρη χρονιά. Είτε είσαι μαμά, είτε θεία ή νονά, λοιπόν, γνωρίζεις πως η αγορά του τέλειου δώρου για ένα παιδί, είναι μία αρκετά σημαντική διαδικασία.

Αν το πρώτο σου βήμα για να στεφθούν με επιτυχία οι αγορές σου, είναι να ρίξεις μία «κλεφτή» ματιά στο γράμμα του παιδιού προς τον Άγιο Βασίλη και να ετοιμάσεις μια λίστα με όσα έχει ζητήσει, το δεύτερο είναι να εστιάσεις στο πού θα κάνεις τις αγορές σου. Στην περίπτωση, λοιπόν, που βρίσκεσαι σε αυτό ακριβώς το σημείο, σου έχω μία πρόταση, που θα σε βοηθήσει να βρεις και να πάρεις τα γιορτινά δώρα για το μικρό σου γρήγορα, εύκολα και ξεκούραστα, ακόμη και κατά τη διάρκεια μίας απογευματινής εξόρμησης.

Όπως κατάλαβες, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Golden Hall και για τα γιορτινά δώρα των παιδιών. Διότι εκεί θα βρεις μία πληθώρα προϊόντων από κάθε κατηγορία, ενώ αν το παιδί σου σε συνοδεύσει στην εξόρμηση, σκέψου πως όσο εσύ θα κάνεις τις αγορές σου, εκείνο θα μπορεί να παίζει και να μαθαίνει σε κάποιον από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά, που υπάρχουν στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο.

Όσον αφορά στο τι θα πάρεις και το πώς θα οργανώσεις τις αγορές σου, συνέχισε να διαβάζεις για να αντλήσεις έμπνευση από τη δική μου shopping εμπειρία για τα γιορτινά δώρα των παιδιών μου!

Ξεκίνα με τα πιο πολύτιμα δώρα

Η δική μου αναζήτηση ξεκίνησε με ένα δώρο που ανταποκρίνεται καλύτερα στο συναισθηματικό δέσιμο που θέλω να διατηρήσω, όσα χρόνια και αν περάσουν. Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να μην κάνω μία στάση στο κατάστημα Anna-Maria Mazaraki, ώστε να διαλέξω όμορφα γούρια για τα παιδιά μου.

01 g

Anna-Maria Mazaraki, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837894

Εκεί βρήκα υπέροχα διαχρονικά κοσμήματα, γούρια και αξεσουάρ, που θα συντροφεύουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα για μία ολόκληρη ζωή. Φυσικά, προτίμησα το συγκεκριμένο κατάστημα, διότι γνωρίζω πως δίνει σημασία στην ποιότητα και το σύγχρονο στυλ. Έτσι, διάλεξα ένα γούρι για τη μικρή μου πριγκίπισσα, το οποίο είναι διακριτικό και όμορφο, αλλά το σημαντικότερο είναι πως αποτελεί ένα αξεσουάρ που μπορεί να έχει είτε στο δωμάτιό της, είτε να το φορά σαν κόσμημα, όσα χρόνια και αν περάσουν.

02 g

Anna-Maria Mazaraki, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837894

Συνεχίζοντας τη βόλτα μου, κατευθύνθηκα προς τον πρώτο όροφο του Golden Hall , κάνοντας μία στάση στο κατάστημα ANATOL, όπου από τη βιτρίνα κιόλας είχα βρει ακριβώς αυτό που έψαχνα για τη μικρή μου. Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για κάθε γούστο και στυλ, με έκαναν πολύ γρήγορα να επιλέξω το δικό μου αγαπημένο για εκείνη.

03 g

ANATOL, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835272-210 6835511

Τι πήρα στην κόρη μου; Ένα χρυσό βραχιόλι με δύο διακριτικά σχέδια, που θα μπορεί να φορά εύκολα παντού. Αν θέλεις, λοιπόν, να επενδύσεις και εσύ σε κάποιο κόσμημα για τις μικρές σου αυτά τα Χριστούγεννα, κάνε μία βόλτα από το κατάστημα ANATOLστο Golden Hall και θα με θυμηθείς. Η ποικιλία που είδα, με εξέπληξε ευχάριστα!

04 g

ANATOL, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835272-210 6835511

Ώρα για τα απαραίτητα

Αφήνοντας για λίγο πίσω μου τον «κόσμο» των κοσμημάτων, κατευθύνθηκα προς ένα κατάστημα που αναμφίβολα έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για μία ολόκληρη σεζόν. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, αρώματα και αξεσουάρ, είναι μόνο μερικά από όσα μπορείς να βρεις στο Golden Attica.

05 g

Golden Attica, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του Golden Hall, Tηλ: 2119900000-211 1814000

Η δική μου επιθυμία ήταν να διαλέξω ένα δώρο πρακτικό και χρήσιμο. Κάπως έτσι αποφάσισα να στραφώ προς ένα πολύ ζεστό και μοντέρνο μπουφάν για τα παιδιά μου. Οι μοναδικές αποχρώσεις και τα ποιοτικά υφάσματα, σίγουρα θα κάνουν τα συγκεκριμένα «σύνολα», τα αγαπημένα τους για όλη τη χρονιά. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέσαι και εσύ πού μπορείς να βρεις τα πιο στυλάτα παιδικά δώρα, πλέον γνωρίζεις την απάντηση.

06 g

Golden Attica, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του Golden Hall, Tηλ: 2119900000-211 1814000

Δώσε στυλ σε κάθε ηλικία

Μιας και τα ρούχα, ακόμη και για τους μικρότερους μας φίλους, δεν είναι ποτέ αρκετά, σκέφτηκα να συνεχίσω την αναζήτησή μου, σε ένα ακόμη κατάστημα που λατρεύω. Λίγη ώρα αργότερα βρισκόμουν ήδη στο κατάστημα Calvin Klein στο Golden Hall, ψάχνοντας το πιο μοναδικό δώρο για την έφηβη ανηψιά μου. Και επειδή πέρα από τη χρησιμότητα ενός δώρου, η αισθητική είναι εξίσου σημαντική, να είσαι σίγουρη πως τα εντυπωσιακά σχέδια της Calvin Klein, θα γίνουν τα αγαπημένα κάθε εφήβου.

07 g

Calvin Klein, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106823634

Ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ, τελικά το βλέμμα μου έπεσε σε ένα υπέροχο σετ με γάντια και σκουφάκι, το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψει και θα «ντύσει» με στυλ τις φετινές, χειμερινές της εξορμήσεις.

08 g

Calvin Klein, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106823634

Βάλε στη λίστα σου την περιποίηση

Από τη λίστα μου δεν θα μπορούσε να λείπει και λίγη περιποίηση για τα μικρά μου. Και αν σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει παιδί που να αγαπάει το beauté, τότε να σε ενημερώσω πως το κατάστημα Dancing Scissors, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

09 g

Dancing Scissors, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Διότι εκεί τα μικρά σου θα μπορέσουν να απολαύσουν μία διασκεδαστική και άνετη εμπειρία κουρέματος, ενώ σίγουρα θα ενθουσιαστούν μαθαίνοντας πως υπάρχει ένα κομμωτήριο που δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά! Φεύγοντας προμηθεύτηκα το παιδικό Original Sprout σαμπουάν και conditioner (για τα μαλλιάς της μικρής). Το σπρέι Miracle Detengle παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά και ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ το Deep Conditioner προσφέρει στα παιδιά μαλακά και βαθιά ενυδατωμένα μαλλιά, χωρίς φριζάρισμα. Στα συν: Ξεπλένεται εύκολα, είναι βιοδιασπώμενο, ενώ δεν περιέχει γλουτένη, σόγια και νανοσωματίδια!

10 g

Dancing Scissors, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Ρούχα, ρούχα και πάλι ρούχα

Φτάνοντας προς το τέλος της γιορτινής «αποστολής» σου στους διαδρόμους του Golden Hall, όπως εγώ, έτσι και εσύ πιθανότατα θα σκεφτείς ότι λίγα ακόμη ρούχα είναι απαραίτητα για αυτήν τη σεζόν. Η στάση σου, λοιπόν, στο κατάστημα της DPAM είναι «μονόδρομος».

11 g

Dpam, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836477

Κατά την επίσκεψή μου εκεί, ξεχώρισα ένα μοναδικό μπλε φόρεμα με χρυσά αστεράκια, το οποίο σίγουρα θα είναι το outfit που θα φορέσει η μικρή μου στο φετινό ρεβεγιόν, ενώ το συνδύασα με ένα μπλε γούνινο μπουφάν, το οποίο θα την κρατάει ζεστή όλη τη νύχτα, όπου και αν βρεθούμε. Άλλωστε, τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν άψογα στο πρόγραμμά τους, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό.

12 g

Dpam, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836477

Τα αξεσουάρ για το δωμάτιο και τη βόλτα του μωρού

Και επειδή εκτός από τα ρούχα, είναι ιδιαιτέρως σημαντικός και ο χώρος στον οποίο ζει ένα μωράκι, δεν γινόταν φεύγοντας να μην κάνω μία στάση στο κατάστημα Lapin Bebe, ώστε να βρω ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων βρεφανάπτυξης και προίκας μωρού -όπως καροτσάκια, παιδικά έπιπλα, αξεσουάρ και ρούχα- εκείνο που θα χάριζα στο νέο μέλος της οικογένειάς μου.

13 g

Lapin Bebe, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6840282

Έτσι, λοιπόν, διάλεξα ένα κινούμενο αλογάκι, το οποίο μπορεί τώρα να είναι ένα αξεσουάρ που ομορφαίνει το δωμάτιό του, σίγουρα όμως σε λίγους μήνες θα γίνει ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια και θα του κρατάει συντροφιά στο σπίτι. Ποιος δεν θα ήθελε, άλλωστε, αυτές τις γιορτές να πάρει μια κούνια, ένα καρότσι ή ξεχωριστά έπιπλα για το μωράκι του, με την υπογραφή της μεγαλύτερης βρεφικής βρετανικής εταιρείας Mamas & Papas;

14 g

Lapin Bebe, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6840282

Αυτά τα Χριστούγεννα η «λίστα» με τα απαραίτητα δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους, θα γίνει η πιο εύκολη και παιχνιδιάρικη διαδικασία, καθώς ό,τι και αν χρειάζεσαι θα το βρεις κάνοντας μία βόλτα στο Golden Hall. Το σίγουρο είναι πως όταν έρθει η στιγμή να ανοίξετε οικογενειακώς τα δώρα σας, δεν θα χορταίνεις να παίρνεις και να μοιράζεις αγκαλιές και αγάπη.