H Tsakiris Mallas παρουσιάζει τη Xmas collection & μας κάνει να θέλουμε τώρα να αγοράσουμε παπούτσια

H Tsakiris Mallas παρουσιάζει τη Xmas collection & μας κάνει να θέλουμε τώρα να αγοράσουμε παπούτσια

Μία ανάσα, σχεδόν, πριν τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, η TSAKIRIS MALLAS αποκαλύπτει την εορταστική της καμπάνια που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Tsakiris Mallas Social XMAS 4

Σε ένα minimal φουτουριστικό σκηνικό, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία υποδημάτων παρουσιάζει τα πιο must-have σχέδια της εορταστικής σεζόν, έχοντας ως πρωταγωνιστή το εμβληματικό σατέν ύφασμα και πολυτελή στοιχεία όπως metallics, strass και statement φιόγκους που εξυμνούν τη λάμψη των γιορτών και προσδίδουν ένα δυναμικό statement σε κάθε εμφάνιση.

Tsakiris Mallas Social XMAS 7

Εναρμονισμένη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή κινείται στους τόνους των fluo χρωμάτων αλλά και σε κλασσικές αποχρώσεις του πράσινου και του µαύρου για all-time classic looks. Απρόσμενα χρώματα, girly αλλά grande φιόγκοι, αγκράφες και ιδιαίτερα τακούνια πρωταγωνιστούν στην εντυπωσιακή συλλογή, ενώ δε λείπουν και οι κλασικοί σύμμαχοι για άκρως θηλυκά looks, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη δυναμική γυναίκα του σήμερα να εκφραστεί πλήρως μέσω του στιλ της.

Μποτάκια, ψηλοτάκουνα πέδιλα, εντυπωσιακά mules και οι so-hot slingback γόβες με luxurious αισθητική αλλά versatile χαρακτήρα αποτελούν το απόλυτο ‘κόσμημα’ των γιορτινών μας εμφανίσεων και συνθέτουν τον πιο μαγικό καμβά για αμέτρητες εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν, ενώ είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσουν την καρδιά όλων των fashionistas.

Η νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TSAKIRIS MALLAS και online στο www.tsakirismallas.gr.