Gift Guide: Η UGG σε βοηθάει να κάνεις τα πιο κομψά δώρα τα φετινά Χριστούγεννα

Gift Guide: Η UGG σε βοηθάει να κάνεις τα πιο κομψά δώρα τα φετινά Χριστούγεννα

Χάρισε στους δικούς σου τα πιο κομψά ρούχα και υποδήματα και κράτησε και για σένα το UGG κομμάτι που θα ανανεώσει το στυλ σου αυτές τις γιορτές.

LARGE H21 W CLASSIC MINI 1016222 CHE CLASSIC SHORT 1016223 CHE NEUMEL 1094269 CHE SC H

Έφτασε εκείνη η στιγμή του χρόνου που πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ποια θα είναι τα δώρα που θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν μπορείς να σκεφτείς το κατάλληλο δώρο που θα κάνει τη διαφορά; Μην αγχώνεσαι. Με προτάσεις υποδημάτων αλλά και ένδυσης, η UGG έχει επιλογές για όλους εκείνους που αναζητάς ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει στις γιορτές.

LARGE H21 W CATHERINA PUFFER JACKET 1104063 WVT CLASSIC MINI 1016222 CHE FL H

Το δημοφιλές νοτιο-καλιφορνέζικο, lifestyle brand UGG, έχει ξεχωριστή θέση στις επιλογές δώρων τις περιόδους των γιορτών για ακόμη μία χρονιά, αποτελώντας τον καλύτερο οδηγό, για τις εορταστικές αγορές. Από τα αγαπημένα classic boots, τα μοντέρνα slippers και τα πολύ στυλάτα ρούχα, υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους στη λίστα σου!

LARGE H21 W CLASSIC MINI 1016222 BLK MAEVE SHERPA 1120636 SDWK GIANNI SKIRT 1121428 MGHT FL H

Η αδερφή θέλει να είναι πολυάσχολη και υποστηρίζει ότι όλη μέρα «είναι στο τρέξιμο». Τότε τα κλασικά μποτάκια UGG, που είναι συνώνυμα της απόλυτης άνεσης και του coolness σε κάθε εμφάνιση, είναι το ιδανικό δώρο γι’ αυτήν. Το χειμώνα αγαπάμε να φοράμε τα UGG boots μας γιατί είναι ευκολοφόρετα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για casual εμφάνιση όλη μέρα. Διατηρώντας τη μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική μαλακή τους αίσθηση, όλα τα iconic styles σε δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς, μας ανεβάζουν τη διάθεση ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μας σε UGG υποδήματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα καθιερωμένα elegant και γήινα χρώματα, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

LARGE H21 W CLASSIC SHORT 1016223 CHE LIANNA SHORT COAT 1113962 AMP FL H
LARGE H21 W FLUFF YEAH 1095119 BLK JOSEPHINE SPARKLE SOCK 1121874 WGL SC H

Αν η μαμά σου είναι λάτρης των all time classic σχεδίων, τα Mini boots αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα της καθώς αποτελούν τη σταθερή αξία που αποτελεί συνώνυμο του brand UGG και συνεχίζουν να συναρπάζουν. Τα Classic Ultra Mini boots αποτελούν την πιο χαμηλή μπότα του brand, για όλους αυτούς που θέλουν την άνεση και τη ζεστασιά της κλασικής μπότας, σε ακόμη πιο fashion διάθεση! Μία διάσημη σιλουέτα, διαχρονική με άπειρες στυλιστικές δυνατότητες.
|

LARGE H21 W BELDEN 1121086 CSTL HAYDN 1121088 CSTL TASMAN 5955 CHE FL H
LARGE H21 W CLUGGETTE 115134 CHE FL H

Η κολλητή σου είναι fashion lover και παρακολουθεί τα τελευταία fashion trends στον κόσμο της μόδας; Τότε θα λατρέψει τα UGG slippers. Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να γλιστράς σε ένα ζευγάρι από απαλές & άνετες παντόφλες μετά από μία κουραστική ημέρα. Τα slippers της UGG είναι cozy χάρη στην μάλλινη UGGplush™ επένδυση που διαθέτουν ώστε να χαρίζουν ζεστασιά, χωρίς να χάνουν σε στυλ. Κατασκευασμένα από μαλακό σουέντ και εξωτερική σόλα που παρέχει σταθερότητα και αντικραδασμική προστασία, αποτελούν τη νέα τάση στο homewear. Συνδύασέ τες και με την αγαπημένη σου cozy ρόμπα για να απολαύσεις χαλαρές στιγμές στο σπίτι ή να κάνεις sleep over στη φίλη σου.

LARGE H21 W ELAINA FAUX FUR JACKET 1117742 WVML AC H
LARGE H21 W FAYRE TWINFACE SHEEPSKIN COAT 1120641 SND CLASSIC CLEAR MINI 1113190 BLK FL H

Φυσικά από τις προτάσεις δώρων δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άκρως μαλακά και χουχουλιάρικα φούτερ και ζακέτες, tank tops & παντελόνια κατασκευασμένα από 70% ανακυκλωμένες ίνες σε πολύ μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια που θα συναρπάσουν! Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα εντυπωσιακά παλτό της UGG που προσφέρουν απόλυτη αίσθηση και ζεστασιά τις κρύες αυτές ημέρες του χειμώνα. Προτάσεις δώρων για όλα τα γούστα με παλτό από υλικά υψηλής ποιότητας σε ευέλικτους χρωματικούς τόνους και παιχνιδιάρικες υφές, σχεδιασμένα για να αναδείξουν ένα εκλεπτυσμένο look που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

LARGE H21 W PUFF YEAH MITTEN 20937 BLK FABRIC BUCKET HAT 20045 BLK AC H

Διάλεξε για τους δικούς σου δώρα αγάπης με υψηλή αισθητική και την υπογραφή UGG και βάλε και στη δική σου shopping list ένα κομμάτι από το πιο cool brand ever. Αυτά τα Χριστούγεννα σου αξίζουν τα καλύτερα, σου αξίζουν oι UGG.

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400