Γιατί η ολοκληρωμένη Christmas shopping εμπειρία περιλαμβάνει φαγητό, καφέ και ψώνια με την κολλητή

Γιατί η ολοκληρωμένη Christmas shopping εμπειρία περιλαμβάνει φαγητό, καφέ και ψώνια με την κολλητή

Μπορεί το καλοκαίρι να θεωρείται η αγαπημένη εποχή των περισσότερων ανθρώπων, ωστόσο αναμφίβολα η «μαγεία» των Χριστουγέννων δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Είναι οι γιορτινοί στολισμοί, τα φανταχτερά χρώματα και οι ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που κάνουν τον χρόνο – από την πρώτη του Δεκέμβρη μέχρι και την έλευση του νέου έτους - να μοιάζει με την πιο γλυκιά αναμονή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει από νωρίς, ακριβώς γιατί κάθε ημέρα του χριστουγεννιάτικου αυτού μήνα που διανύουμε, είναι και μία νέα εμπειρία. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερο μέρος για να τη βιώσεις, από το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, στο οποίο μπορείς να φας, να πιεις και να κάνεις τις αγορές σου, έχοντας στο πλευρό σου την κολλητή σου φίλη.

Γεύση από Ιταλία

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ξεκινήσει η περιήγησή μας στο Golden Hall, αν όχι πηγαίνοντας πρώτα-πρώτα για ένα σύντομο καφεδάκι, έτσι ώστε να γεμίσουμε ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας μας; Και επειδή ένας σκέτος καφές, δεν είναι πάντα αρκετός, θελήσαμε να τον συνοδεύσουμε με ένα αγαπημένο ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό.

bar1

Il barretto, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835212

Κατευθυνθήκαμε λοιπόν προς το Il barretto, ένα κλασικό ιταλικό καφέ, όπου δοκιμάσαμε ένα λαχταριστό Panettone, με κρέμα μασκαρπόνε και μαρμελάδα βατόμουρο. Η συγκεκριμένη συνταγή, ήταν μία εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που αναμφίβολα μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν, για να ξεκινήσουμε τη βόλτα μας, όπως αρμόζει.

GOLDEN HALL 123

Il barretto, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835212

Κοσμήματα και στυλ πάνε μαζί

Αμέσως μετά ανεβήκαμε τις κυλιόμενες σκάλες, που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά, έτσι ώστε να αρχίσει η αναζήτηση όλων των πραγμάτων που χρειαζόμαστε για αυτές τις γιορτές. Και επειδή τα κοσμήματα είναι η μεγάλη μας αγάπη, δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε την πρώτη μας στάση στο κατάστημα Liana Vourakis, ανακαλύπτοντας ένα κόσμημα που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο μας αυτή τη σεζόν.

GOLDEN HALL 14

Liana Vourakis, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838092

Ανάμεσα σε κοσμήματα, πολύτιμα αντικείμενα, δώρα γέννησης και βάπτισης, γούρια και αντικείμενα τύχης, εμείς επιλέξαμε για φέτος τα Χριστούγεννα ένα ιδιαίτερο βραχιόλι, το οποίο απεικονίζει το 2022 μέσα από λατινικούς αριθμούς. Το υλικό του είναι ασήμι 925, επιχρυσωμένο και πρόκειται για ένα κόσμημα που σίγουρα δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

GOLDEN HALL 15

Liana Vourakis, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838092

Τα απαραίτητα για το ρεβεγιόν

Μπορεί τα κοσμήματα να αποτελούν ένα βασικό αξεσουάρ σε κάθε μας εμφάνιση, εξίσου σημαντικά όμως είναι και τα παπούτσια, ειδικά αυτές τις ημέρες που έχουν την τιμητική τους. Και επειδή παπούτσια και Nak Shoes είναι συνώνυμα, η επόμενη στάση μας στο συγκεκριμένο κατάστημα… είναι μονόδρομος.

Αναρωτιέσαι αν πρόκειται για μια εύκολη επιλογή; Θα σου πω μόνο πως αν μπορούσαμε να καθίσουμε μία ολόκληρη ημέρα εκεί μέσα, δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα χρώματα, τα σχέδια και η ποικιλία στο στυλ που πρεσβεύει το κάθε παπούτσι, μας έκαναν να θέλουμε να τα πάρουμε όλα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

GOLDEN HALL 16

Nak Shoes, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835031

Αρκεστήκαμε ωστόσο, σε μία επιλογή που αναμφίβολα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και θα κάνει το outfit σου να μοιάζει «κομμένο και ραμμένο» μόνο για εσένα. Οι κόκκινες σουέτ over-the-knee μπότες, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται κάθε γυναίκα, για να δείχνει και να αισθάνεται μοναδική αυτές τις γιορτινές ημέρες.

GOLDEN HALL 16a

Nak Shoes, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835031

Το Παρίσι στη ντουλάπα σου

Έχουμε λοιπόν τα κοσμήματα, έχουμε τα παπούτσια… τι μας λείπει; Μα φυσικά το σωστό outfit για να είμαστε σικάτες και κομψές. Ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η πρώτη μας επιλογή, αν όχι το κορυφαίο παριζιάνικο brand, για τη γυναίκα και τον άντρα;, Αναφερόμαστε φυσικά στο Sandro.

GOLDEN HALL 16B

Sandro, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Εκεί, διαλέξαμε ένα outfit το οποίο αναδεικνύει την προτίμησή μας στις καθαρές γραμμές και την εκλεπτυσμένη αισθητική. Πρόκειται για μία ζακέτα σε ανοιχτή απόχρωση με χρυσή κλωστή, ένα κρεμ πουκάμισο τύπου σατέν και ένα βραδινό μαύρο βελουτέ τσαντάκι, με χρυσή αλυσίδα. Πίστεψέ μας, οι συγκεκριμένες επιλογές μεμονωμένες ή μαζί, θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση.

GOLDEN HALL SANDRO

Sandro, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Άνεση και στυλ κάθε ώρα

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα ρεβεγιόν των ημερών και αναζητώντας πιο casual εμφανίσεις, σπεύσαμε προς το κατάστημα της Diesel. Πρόκειται για μία εταιρεία που καταφέρνει να δημιουργεί τάσεις, μέσα από καθημερινά ρούχα που ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

GOLDEN HALL DIESEL

Diesel, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837711

Η δική μας επιλογή, αφορούσε στο πιο ξεχωριστό και αγαπημένο μας πρόσωπο, εκείνο που μας κάνει να χαμογελάμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, χάρη στις όμορφες στιγμές που περνάμε μαζί του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε και για τους δυο, ένα bomber jacket για όλες τις ώρες τις ημέρας, το οποίο είναι και double face, για να μπορούν να το φοράνε και οι δύο αγαπημένοι μας, στα double dates μας. Το μπλε και χρυσοπράσινο χρώμα του συγκεκριμένου jacket, το κάνει ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε σύνολο.

GOLDEN HALL DIESEL2

Diesel, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837711

Ώρα για γλυκό

Και πριν διαλέξουμε το τελευταίο δώρο της λίστας μας, νομίζω δικαιούμαστε μία στάση και ένα διάλειμμα, καθώς δεν γίνεται να έρθεις βόλτα στο Golden Hall χωρίς να δοκιμάσεις τα γλυκά από το Petite Fleur.

GOLDEN HALL Petite Fleur

Petite Fleur, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6831111

Άλλωστε, τα φρέσκα γλυκά που θα βρεις σε μια από τις πρώτες σοκολατερί στην Ελλάδα, φιλοξενούνται σε έναν ολοκαίνουριο cozy και ατμοσφαιρικό χώρο, τον οποίο οφείλεις να δεις από κοντά. Εμείς, επιλέξαμε το αγαπημένο μας γλυκό Red Velvet με κρέμα μασκαρπόνε, χάρη στο οποίο η βόλτα για ψώνια έγινε ακόμη πιο συναρπαστική.

GOLDEN HALL Petite Fleur2

Petite Fleur, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6831111

Το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν

Παίρνοντας την ποσότητα ζάχαρης που χρειαζόμασταν, κατευθυνθήκαμε εκεί που γνωρίζουμε πως το στυλ μας θα οδηγηθεί σε άλλο level. Αναρωτιέσαι πού; Στη γνωστή σε όλους νεανική σειρά γεμάτη έντονα χρώματα, με fashion forward style και ρούχα που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους με ποικιλία χρωμάτων και πρωτοποριακά σχέδια, με μία λέξη στην PINKO.

GOLDEN HALL pinko

PINKO, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837791

Πρόκειται για μία εταιρεία με ξεχωριστό και ανανεωμένο ύφος, η οποία δίνει ακριβώς τον χαρακτήρα που χρειαζόμαστε σε κάθε μας σύνολο. Η δική μας επιλογή, ήταν μία δερμάτινη τσάντα ώμου, η οποία αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα. Μπορείς να τη βρεις σε γαλάζιο ή ροζ χρώμα, καθώς και σε πληθώρα άλλων χρωματικών επιλογών από τις classic συλλογές. Εμείς επιλέξαμε ένα από τα δύο χρώματα που ερωτευτήκαμε και εσύ θα αποφασίσεις ποιο ταιριάζει στο δικό σου γούστο.

GOLDEN HALL pinko2

PINKO, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837791

Lunch break

Μπορεί να τελειώσαμε τα ψώνια μας, αλλά η ώρα για να φύγουμε δεν είχε έρθει ακόμα. Αντιθέτως η ώρα για φαγητό είχε φτάσει. Έτσι, πήραμε τον δρόμο για το πλέον δημοφιλές εστιατόριο με κουζίνα ασιατικής επιρροής στη Μ. Βρετανία, το Wagamama.

GOLDEN HALL wagamama

Wagamama, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836844

To μενού μας, το οποίο συμπεριλάμβανε «Orange and Sesame Chicken Salad», Ramen με κοτόπουλο και γαρίδες και το αγαπημένο μας σάκε, μας χάρισε το πιο γευστικό κλείσιμο της βόλτας μας, ενώ αδιαμφισβήτητα είναι όλα όσα θα θέλεις και εσύ, για να τελειώσει η βόλτα σου στο Golden Hall, όσο όμορφα τελείωσε και η δική μας.

GOLDEN HALL wagamama2

Wagamama, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836844

Μπορεί αυτές τις ημέρες, ο χρόνος που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να είναι ό,τι πιο πολύτιμο για εμάς, ωστόσο όταν αυτός ο χρόνος συνδυάζεται με φαγητό, καφέ και ψώνια, τα πράγματα μπαίνουν σε άλλη διάσταση. Μην αργείς άλλο, πάρε την κολλητή σου και κάντε μία βόλτα στο Golden Hall, για να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα βρεις τα καταστήματα του Golden Hall ανοιχτά τις Κυριακές 12 & 19 Δεκεμβρίου από τις 11:00-20:00.