9 δώρα συν μία εμπειρία που σου συστήνουμε για τις φετινές γιορτές

9 δώρα συν μία εμπειρία που σου συστήνουμε για τις φετινές γιορτές

Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε όλες, είναι πως τα Χριστούγεννα είναι μία μοναδική ευκαιρία, για να εντάξουμε την πολυτέλεια σε κάθε μας εμπειρία. Τα γιορτινά χρώματα, τα πρωτότυπα σχέδια και η χριστουγεννιάτικη διάθεση, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε κάθε μας στιγμή ξεχωριστή και κάθε δώρο προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα μοναδικό.

Τώρα, λοιπόν, που οι ημέρες των Χριστουγέννων, είναι μόνο μια «ανάσα» μακριά μας, είναι η ευκαιρία μας να βάλουμε λίγη από τη μαγεία των γιορτών στις ζωές μας, μέσα από μερικές απλές αλλά θαυματουργές ιδέες, για τα πιο golden δώρα προς τους δικούς μας ανθρώπους, τις φετινές γιορτές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ετοιμάσεις μια λίστα και να προτιμήσεις το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, έτσι ώστε να γεμίσεις με όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και μοναδικά δώρα, που θα συντροφεύουν εσένα και τα δικά σου πρόσωπα, για μία ολόκληρη χρονιά. Πού αλλού; Μα φυσικά στο Golden Hall.

Ξεκινάμε δίνοντας λάμψη

Το πρώτο που χρειάζεται να αναλογιστείς, έτσι ώστε να ξεκινήσεις την αναζήτηση των δώρων σου, είναι το ρεβεγιόν που πλησιάζει. Ασυναίσθητα, η συγκεκριμένη σκέψη θα σε κατευθύνει ευθύς αμέσως, σε ένα από τα αγαπημένα καταστήματα για κάθε γυναίκα, που αναζητά προσιτές τιμές και fashionable επιλογές σε κάθε της εμφάνιση.

Κάπως έτσι ο δρόμος προς το κατάστημα Zara, είναι «μονόδρομος». Άλλωστε, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, χωρίς όμως να υποτάσσεται σε αυτές. Στη συγκεκριμένη λογική βασίζονται τα ρούχα και τα αξεσουάρ του εν λόγω brand, το οποίο παρέχει μία τεράστια ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και αξεσουάρ, για καθεμία από εμάς.

1

Zara, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836740

Εμείς λοιπόν, επικεντρωθήκαμε στο μανικιούρ, που θα συνοδεύει κάθε γιορτινή μας εμφάνιση, αναζητώντας beauty κασετίνες, στο νέο concept του καταστήματος. Συγκεκριμένα, επιλέξαμε πέντε τεμάχια μανό σε γιορτινά κόκκινα χρώματα, ενώ υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα με πινέλα, με κραγιόν (matte ή satin), στιλέτο κραγιόν και colorstick, για κάθε γούστο και στυλ.

2

Zara, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836740

Κάνουμε focus στα αξεσουάρ

Οι επόμενες στάσεις μας, αφορούσαν φυσικά στα αξεσουάρ των εορτών, τα οποία συχνά τραβούν τα βλέμματα, περισσότερο και από το βασικό μας ένδυμα. Άλλωστε, ένα στυλ για να είναι ξεχωριστό, πρέπει να αποτελείται από την κατάλληλη τσάντα. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε την αναζήτηση εκείνης που θα ολοκληρώσει τα γιορτινά μας outfit.

3

Love Boutique, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 6858470

Η πρώτη μας στάση, ήταν στο κατάστημα Love Boutique, όπου από τη βιτρίνα ακόμη, είχαμε δει εκείνο το αξεσουάρ που θα «απογείωνε» το σύνολό μας. Ο λόγος, για μία τσάντα φάκελο μάρκας EL, που θα μας συνοδέψει σε μία βραδινή, glamour έξοδο. Πρόκειται για έναν φάκελο στιλάτο και βολικό, αφού μπορεί να χωρέσει ακόμη και τα… καλλυντικά σας.

4

Love Boutique, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 6858470

Εάν ωστόσο, θέλεις αυτά τα Χριστούγεννα, να δώσεις έναν πιο casual τόνο στην εμφάνισή σου τότε καλό είναι να συνεχίσεις το ψάξιμο ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες και κατευθυνόμενη προς τον πρώτο όροφο, στη νέα πτέρυγα του Golden Hall.

Εκεί θα συναντήσεις το κατάστημα The Greek Designers store. Πρόκειται για ένα concept multi-brand store, που φιλοξενεί τους πιο διάσημους designers που δραστηριοποιούνται εντός Ελλάδας. Σίγουρα, μία επίσκεψη εκεί θα σε πείσει πως η χώρα μας έχει δικαίως εδραιωθεί στον χώρο της μόδας, εντός και εκτός συνόρων.

5

The Greek designers store, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896107

Εμείς διαλέξαμε ένα backpack της Αmes, για όλες τις ώρες, από υλικό ζακάρ και δέρμα, το οποίο μπορείτε να το βρείτε σε χρώμα μπεζ, μαύρο, μοβ ή του πούρου, αναλόγως το γούστο και τις ανάγκες σας.

6

The Greek designers store, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896107

Και επειδή, όπως κάθε γυναίκα έτσι και εμείς, γνωρίζουμε ότι μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή, αμέσως μετά κατευθυνθήκαμε προς ένα ακόμη αναγνωρισμένο κατάστημα, το οποίο εξειδικεύεται τόσο σε ανδρικά, όσο και σε γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

7

Trussardi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6230323 - 210 6230324

Φυσικά μιλάμε για το κατάστημα Trussardi, στο οποίο βρήκαμε δύο τσάντες για τις εμφανίσεις μας τη χρονιά που έρχεται. Πρόκειται για δύο τσάντες με το iconic logo σε κλασικά χρώματα. Μία καθημερινή (από το πρωί μέχρι το βράδυ) σε ταμπά χρώμα και μία μικρότερη, βραδινή σε μαύρο χώμα. Δεν μπορούμε να κρύψουμε πως το δίλημμά μας ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορέσαμε να φύγουμε χωρίς να πάρουμε και τις δύο, έτσι ώστε να είμαστε στιλάτες και κομψές, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας!

8

Trussardi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6230323 - 210 6230324

Άνεση και πρακτικότητα

Για εσένα ωστόσο, που δεν προτιμάς τις μεγάλες τσάντες, στις οποίες ακόμη και η εύρεση του κινητού σου, είναι κάτι σαν «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες και αναζητάς κάτι εύχρηστο και μικρό, για να το κουβαλάς πάνω σου όπου και εάν βρίσκεσαι, μην το σκέφτεσαι άλλο και πήγαινε προς το κατάστημα Twinset.

9

Twinset στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892798

Εκεί θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις, αφήνοντας στο παρελθόν, το άνευ λόγου περιττό βάρος, κάθε φορά που πηγαίνεις από έναν καφέ δίπλα από το σπίτι σου, μέχρι και στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Η λύση λοιπόν είναι μία τσάντα που ανήκει στην κατηγορία των Mini bags. Εμείς επιλέξαμε μία συγκεκριμένη eco leather, με χρυσές λεπτομέρειες, που φοριέται χιαστή ή σαν ζώνη. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία αγορά που δεν θα μετανιώσεις ποτέ και βρίσκεται στο πρώτο κατάστημα Twinset στην Ελλάδα, στο Golden Hall.

10

Twinset στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892798

Δίνοντας σημασία στα παπούτσια

Ένα ακόμα αξεσουάρ είναι αυτό που χρειάζεται προσοχή και σκέψη, για να «μαγνητίσεις» όλα τα βλέμματα και σε αυτές τις γιορτές.

Είμαι σίγουρη ότι έχεις καταλάβει για ποιο προϊόν μιλάμε. Μα φυσικά για τα παπούτσια, η επιλογή των οποίων αποτελεί κάτι σαν ιεροτελεστία για τις περισσότερες γυναίκες. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν, πήγαμε προς το κατάστημα της Tommy Hilfigher, γνωρίζοντας πως θα βρούμε ακριβώς ό,τι ψάχνουμε για τη νέα σεζόν.

11

Tommy Hilfigher, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837898

Έτσι και έγινε! Τα δερμάτινα αρβυλάκια με τις χρυσές λεπτομέρειες σε καφέ απόχρωση, με τρακτερωτή σόλα για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήταν όλα όσα αναζητούσαμε για να ξεγνοιάσουμε μία και καλή από το μείζον ζήτημα των υποδημάτων, αυτόν τον χειμώνα.

12

Tommy Hilfiger, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837898

Cozy βραδιές στο σπίτι

Μπορεί τα Χριστούγεννα, να είναι η εποχή των parties, των εκδηλώσεων και των ατελείωτων περιπάτων στους στολισμένους δρόμους, όμως ποια από εμάς δεν λατρεύει τις cozy βραδιές στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πιο mainstream σκηνή κάθε χριστουγεννιάτικης ταινίας, με ολόκληρη την οικογένεια γύρω από το στολισμένο δέντρο, είναι όλα όσα θέλουμε αυτές τις ημέρες. Ειδικά όταν αυτή η εικόνα συνοδεύεται με το πιο γιορτινό outfit, το οποίο μας περιμένει στο Pull & Bear, όλα γίνονται ακόμη πιο… Christmas.

13

Pull & Bear, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890250

Εμείς επιλέξαμε ένα κλασικό «Ugly Christmas Sweater», το οποίο μπορείς να βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να σου φτιάξει τη διάθεση και αυτές τις γιορτές. Άλλωστε, οι μικρές «πινελιές» είναι που φέρνουν τη «μαγεία» των Χριστουγέννων σε κάθε μας στιγμή.

14

Pull & Bear, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890250

Αρώματα και μυρωδιές

Και επειδή όταν σκεφτόμαστε cozy βραδιές στο σπίτι, δεν γίνεται να μην μας έρθουν στο μυαλό... φρουφρού και αρώματα, μια βόλτα στο κατάστημα Massimo Dutti, είναι παραπάνω από αναγκαία.

15

Massimo Dutti (women) στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829640

Αυτές τις γιορτές μην ξεχάσεις πόσο σημαντική είναι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσεις στο σπίτι σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επιλέξεις ένα μοναδικό Advent Calendar, ώστε κάθε μέρα να σε περιμένει στο σπίτι μία μικρή έκπληξη που θα σου φτάξει τη διάθεση! Εμείς, σου συστήνουμε το Advent Calendar με τη unisex σειρά body care. Περιέχει άρωμα, κρέμα χεριών, κεράκια, αντισηπτικά κ.ά. Κάθε ημέρα αυτές τις γιορτές, θα ανοίγεις και θα απολαμβάνεις από ένα beauty προϊόν. Τι πιο ωραίο;

16

Massimo Dutti (women) στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829640

Βάζουμε τη μουσική στο τέρμα

Και για εμάς που η δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας, περιλαμβάνει και την ιδανική μουσική υπόκρουση, έτσι ώστε να δώσει χριστουγεννιάτικη μελωδία στις στιγμές μας, υπάρχει η λύση και βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά.

Πού αλλού θα μπορούσαμε άλλωστε να βρούμε το πιο χρήσιμο gadget των ημερών, για να απολαμβάνουμε πάντα και παντού τα αγαπημένα όλων, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από το κατάστημα Sony center;

17

Sony center στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832100

Εκεί, βρήκαμε ένα Bluetooth φορητό ηχείο SRS-XG500, με συνδεσιμότητα AUDIO IN, USB, MICROPHONE και ισχύ 130W. Χάρη στην μπαταρία του, που έχει διάρκεια έως και 30 ώρες, αυτές τις γιορτές η μουσική και τα τραγούδια δεν θα λείψουν από κανένα σπίτι!

18

Sony center στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832100

Ώρα για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Φτάνοντας προς το τέλος της περιήγησής μας στους στολισμένους διαδρόμους του Golden Hall και θέλοντας να «χαρίσουμε» μία μοναδική εμπειρία στον εαυτό μας, κατευθυνθήκαμε προς το εστιατόριο La pasteria, για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

19

La pasteria, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830629

Δεν συμφωνείς πως μετά από τόσες ώρες, διαλέγοντας δώρα για όλους, δικαιούμαστε ένα διάλειμμα για εμάς τις ίδιες; Που θα ήταν καλύτερα, λοιπόν, από τη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Ιταλικής κουζίνας La Pasteria, η οποία μετράει πάνω από 20 χρόνια ιστορίας στο χώρο της εστίασης και αποτελεί μία σταθερή αξία για μικρούς και μεγάλους.

Εκεί, δοκιμάσαμε αυθεντική συνταγή pasta «Pollo con Gremolata», με φιλετάκια κοτόπουλο σε διάφανη σάλτσα λεμονιού, σκόρδο, ελαφριά pesto μαϊντανού και croutons. Δεν σας κρύβω πως η μοναδική γεύση του συγκεκριμένου πιάτου, μου φάνηκε τόσο ιδιαίτερη, που θα προσπαθήσω (σε μία παραλλαγή) να την εντάξω στο μενού του χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν μου.

20

La pasteria, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830629

Εάν τα Χριστούγεννα είναι η εποχή σου, εάν δεν βλέπεις την ώρα να διαλέξεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, εάν η «μαγεία» των γιορτών είναι όλα όσα περιμένεις για μία ολόκληρη χρονιά, τότε μία βόλτα στο Golden Hall, είναι όλα όσα χρειάζεσαι και αυτές τις γιορτές.

Μην ξεχνάς εξάλλου ότι τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές 12 & 19 Δεκεμβρίου 11:00-20:00!