Τα stylish δώρα που κάθε άνδρας θα εκτιμήσει αυτές τις γιορτές

Τα stylish δώρα που κάθε άνδρας θα εκτιμήσει αυτές τις γιορτές

Αναμφίβολα το στυλ δεν είναι… γένους θηλυκού. Ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες, κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα αναζητάει τις πιο stylish επιλογές, για να κάνει μία ξεχωριστή εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Πέρα όμως από τις προσωπικές επιλογές του καθενός – που λίγο πολύ – γνωρίζουμε πού και πώς θα τις βρούμε, ένα άλλο μείζον ζήτημα, είναι η επιλογή των πιο ιδιαίτερων δώρων προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ειδικά, όταν αυτή η επιλογή αφορά σε «εκείνον», τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν δεν χρειάζεται περιττό στρες και αγωνία, για το αν θα καταφέρουμε να βρούμε το πιο stylish δώρο, καθώς η ποικιλία προϊόντων και καταστημάτων του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου, θα μας βρει τη λύση με μία μόνο βόλτα στους στολισμένους διαδρόμους του Golden Hall.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

Η αναζήτησή μας ξεκίνησε από τα βασικά, δηλαδή, από το αξεσουάρ εκείνο που κάθε άνδρας οφείλει να έχει στην ντουλάπα του. Έτσι, δεν μπορούσαμε να μην ανέβουμε τις κυλιόμενες σκάλες του Golden Hall, για να βρεθούμε σε ένα κατάστημα που θα έδινε μία «νότα» πολυτέλειας σε κάθε του outfit.

H πρώτη μας στάση, ήταν σε ένα κατάστημα που έχει μακρά παράδοση στη δημιουργία κοσμημάτων από χρυσό 18Κ και ασήμι. Ο λόγος για το Links of London, τη βρετανική εταιρεία που παρέχει μία ευρεία γκάμα από μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα και design αντικείμενα, που συνδυάζονται με πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια και ζαφείρια.

g1

Links of London, στον Πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855848

Η δική μας επιλογή, ήταν ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα Brutalist Double Cufflinks silver steel, τα οποία θα κάνουν τις βραδινές του εμφανίσεις, ακόμη πιο glamour και stylish, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζουν τέλεια με οτιδήποτε θελήσει ο ίδιος να φορέσει… από μαύρο, μέχρι μπλε ή και ροζ πουκάμισο.

g2

Links of London, στον Πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855848

Στη συνέχεια, βάλαμε «τσεκ» σε ένα ακόμη αξεσουάρ της λίστας μας. Ποιο; Μα φυσικά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, από το κατάστημα Eye Q Συκαράς.

g3

Eye Q Συκαράς, στον Πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835010

Ποιος άνδρας δεν θέλει να «επενδύσει» στο συγκεκριμένο αξεσουάρ, που θα δώσει έναν ιδιαίτερο τύπο και ένα σοφιστικέ και μυστηριώδες στυλ σε κάθε του εμφάνιση; Εκεί λοιπόν, βρήκαμε ένα ζευγάρι Silhouette γυαλιά με φακό polarized και σκελετό από τιτάνιο, το οποίο είναι ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό. Ειδικά, για όποιον περνάει πολλές ώρες της ημέρας του εντός του αυτοκινήτου, πρόκειται για ένα μοντέλο που ενδείκνυται και για οδήγηση.

g4

Eye Q Συκαράς, στον Πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835010

Τα «βασικά» για κάθε outfit

Μιας και μιλήσαμε παραπάνω για πουκάμισα, η επόμενη μας στάση φυσικά, θα ήταν σε ένα κατάστημα που έχει «master» στην τεράστια ποικιλία σε πουκάμισα και όχι μόνο. Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς σε ένα κατάστημα Oxford Company και να μην ανακαλύψεις το πουκάμισο εκείνο που θα δώσει την πιο stylish «πινελιά» στην γκαρνταρόμπα σου.

g5

Oxford Company, στον Πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6894551

Χάρη στη φινέτσα και την κομψότητα που αποπνέει κάθε ρούχο και αξεσουάρ της εταιρείας, καθώς και την πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε πιο κλασσικές ή casual εμφανίσεις, αυτά τα Χριστούγεννα, ο δικός σου Santa Claus… θα λάμψει. Εμείς, επιλέξαμε για εκείνον ένα κοτλέ πουκάμισο, που είναι η απόλυτη τάση για φέτος τον χειμώνα. Το συγκεκριμένο θα το βρείτε σε κίτρινο, πορτοκαλί, μπορντό, σιελ, λαδί, μπλε, θαλασσί αλλά και καρό.

g6

Oxford Company, στον Πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6894551

Για casual εμφανίσεις

Πέρα από ρεβεγιόν, τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνυφασμένα και με ατελείωτες βόλτες. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που δεν «χορταίνεις» να ανακαλύπτεις καινούργια μέρη, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

g7

Falconeri, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838142

Έτσι λοιπόν, πέρα από κοστούμια και γιορτινά ρούχα, είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να είμαστε εξοπλισμένοι και με ρούχα τα οποία θα μπορούν να μας «συντροφεύουν» σε οποιαδήποτε βόλτα μας, για να είμαστε άνετοι και καλοντυμένοι.

Αυτή ήταν η σκέψη που μας οδήγησε κατευθείαν στο κατάστημα Falconeri, όπου επιλέξαμε ένα σετ με μπλούζα και παντελόνι, για casual εμφανίσεις από κασμίρι 100%. Η ποικιλία των χρωμάτων, όπως γκρι, μπλε σκούρο και γκρι ανθρακί, ανταποκρίνεται σε κάθε διαφορετικό γούστο. Ποιος δεν γνωρίζει άλλωστε πως η ιταλική αισθητική και το στυλ, πάνε πάντα μαζί;

g8

Falconeri, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838142

Ζεστασιά σε κάθε σύνολο

Από το τέλειο outfit, δεν θα μπορούσε να λείψει και η επιλογή του ιδανικού μπουφάν για αυτόν τον χειμώνα. Αναμφίβολα, αποτελεί προϋπόθεση για τις αμέτρητες βόλτες που θα κάνουμε, για να είμαστε ζεστοί πάντα και παντού. Η επόμενη μας στάση λοιπόν συμπεριλαμβάνει την αναζήτηση του ιδανικού μπουφάν για εκείνον.

Πρώτα-πρώτα, οδηγηθήκαμε προς ένα κατάστημα - «εγγύηση», στο οποίο κάθε άνδρας – και όχι μόνο - θα βρει κάτι που θα «μαγνητίσει» το βλέμμα του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Napapijri στην Ευρώπη, με Premium Casual ένδυση για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, το οποίο βρίσκεται στο Golden Hall.

g9

Napapijri, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6822096

Τη δική μας προσοχή, τράβηξε ένα αντιανεμικό μπουφάν, εν ονόματι «Rain forest taika», το οποίο βασίζεται στο icon προϊόν. Δεν είναι τυχαίο πως ο συνδυασμός του πάθους, της χρηστικότητας και του στυλ, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη συγκεκριμένη εταιρεία μοναδική στο είδος της.

g10

Napapijri, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6822096

Περπατώντας λίγα μέτρα πιο πέρα, βρεθήκαμε έξω από ένα ακόμη αγαπημένο κατάστημα όλων, με κύρια χαρακτηριστικά την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα, το πρωτοποριακό ιταλικό design, τον οικολογικό χαρακτήρα και τον βιομηχανικό σχεδιασμό του.

Για όποιον ακόμη δεν έχει καταλάβει, η επόμενή μας στάση ήταν στο κατάστημα Replay, έτσι ώστε να αναζητήσουμε μία ακόμη ξεχωριστή επιλογή, για το πιο stylish outfit των γιορτών.

g11

Replay, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6852277

Εκεί, διαλέξαμε το Mountain inspired jacket, το οποίο είναι αδιάβροχο και ισοθερμικο, με thermal level 3/4. Είναι μία επιλογή που στηρίζεται στη γενικότερη φιλοσοφία του συγκεκριμένου brand, που δεν είναι άλλη από το ότι τα ρούχα του, είναι για ανθρώπους που αφήνουν τον εαυτό τους να ξεχωρίζει. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν, πως αυτή τη σεζόν, το συγκεκριμένο μπουφάν, θα γίνει το must-have για εκείνον.

g12

Replay, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6852277

Βαδίζοντας με κομψότητα

Last but not least, αφήσαμε τα παπούτσια, τα οποία δίνουν την «κατεύθυνση» ενός ντυσίματος συνολικά. Πρόκειται με λίγα λόγια για μία επιλογή, η οποία μπορεί να αναδείξει ή όχι ολόκληρο το outfit.

Κάπως έτσι, επισκεφθήκαμε το κατάστημα της Lacoste για να επιλέξουμε τα παπούτσια, που θα δώσουν «χαρακτήρα» στο outfit του αγαπημένου μας προσώπου.

g13

Lacoste, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899728

Άλλωστε ένα τέτοιο δώρο θεωρείται αρκετά προσωπικό δώρο, μιας και βάζουν κατά κάποιον τρόπο την «υπογραφή» σε ένα σύνολο. Γι’ αυτό, απευθυνθήκαμε σε μία εταιρεία που γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει!

Η επιλογή μας, ήταν από τη σειρά Snoopy σε συνεργασία με τη Lacoste. Είναι συλλεκτική και ιδανική για Christmas, καθώς έχει μία μεγάλη ποικιλία από color blocking χρώματα, συνδυάζοντας το στυλ με μία funky αισθητική.

g14

Lacoste, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899728

Η επιλογή των πιο stylish δώρων που κάθε άνδρας θα λατρέψει σε αυτές τις γιορτές, δεν θέλει πολλά. Αρκεί η γιορτινή μας διάθεση και μία μεγάλη βόλτα στα κατάλληλα καταστήματα για εκείνον, τα οποία θα βρούμε στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο. Αξίζει να σημειώσετε ότι τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 11:00-20:00. Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι;