Σαγιονάρες αξίας 12000 ευρώ

Σαγιονάρες αξίας 12000 ευρώ

Αν θέλετε να αγοράσετε τις πιο ακριβές σαγιονάρες που κυκλοφορούν θα πρέπει να κάνετε μια ανάληψη από το λογαριασμό σας της τάξεως των 12000 ευρώ.

Η εταιρία Chipkos συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη David Palmer και δημιούργησαν αυτό το ένα και μοναδικό ζευγάρι flip-flops που η ακριβής τιμή του αγγίζει τα 12660 ευρώ. Οι σαγιονάρες αυτές έχουν το χαρακτηριστικό τετράγωνο σχήμα μπροστά στα δάχτυλα, όπως όλες οι σαγιονάρες της εταιρίας, αλλά είναι φιλοτεχνημένες από τον διάσημο καλλιτέχνη David Palmer, ενώ το Chipko σηματάκι είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων. Αυτό το μοναδικό χειροποίητο ζευγάρι είναι ανδρικό, μεγέθους 42 και ο αγοραστής του θα το παραλάβει σε μια προθήκη από ξύλο και γυαλί, ενώ θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τον ίδιο τον Palmer από κοντά.

Τώρα, αν βιαστήκατε να κρίνετε αυτή τη δημιουργία κάνετε μέγα λάθος. Αυτή δεν είναι άλλη μια extravaganza της μόδας, καθώς φιλοτεχνήθηκε για καλό σκοπό. Όπως είναι γνωστό η εταιρία Chipkos με κάθε ζευγάρι σαγιονάρα που αγοράζεται προστατεύει 9,29 τετραγωνικά μέτρα τροπικού δάσους, όμως με αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι θα πάρει υπό την προστασία της 929000 τετραγωνικά μέτρα δάσους. Πλούσιοι οικολόγοι βιαστείτε. Ήρθε η ώρα για δράση.