H Κίνα κατακτά τη μόδα

H Κίνα κατακτά τη μόδα

Η Ασιατική επέλαση στη μόδα τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός με την Κινέζες καλλονές να δίνουν βροντερό παρόν τόσο στις πασαρέλες όσο και στα περιοδικά μόδας.

Πάντα Ασιάτισσες έπαιρναν μέρος στα ντεφιλέ και φωτογραφίζονταν για τα περιοδικά μόδας. Όμως μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν απλά guests που έδιναν μια εξωτική πινελιά στις πασαρέλες και τα editorials. Οι συνθήκες όμως άλλαξαν. Η αγορά της μόδας στράφηκε στην ανατολή και η πόρτα για τις Ασιάτισσες άνοιξε διάπλατα για να κατακτήσουν το fashion industry. Η Κίνα σε αυτήν την ασιατική εισβολή πρωτοστατεί.

Όμορφα, υγιή μαλλιά, αλαβάστρινα δέρματα, πρόσωπα που αλλάζουν, παγωμένες κούκλες πορσελάνης μεταμορφώνονται σε ζεστά χαμογελαστά κορίτσια. Οι Du Juan, Fei Fei Sun, Ki Ki Kang, Lily Zhi, Ming Xi, Liu Wen, Shu Pei και Sui He είναι οι 8 καλλονές που έχουν ανεμίσει περήφανα την κινεζική σημαία στις πασαρέλες και ο κόσμος της μόδας έχει υποκλιθεί στην ομορφιά τους. Οίκοι όπως οι Louis Vuitton, Givenchy, Alexander Wang και Chanel τις έχουν λατρέψει ενώ τα πρόσωπά τους φιγουράρουν συνεχώς στα περιοδικά μόδας του πλανήτη. Υποκλιθείτε.