Πώς θα γίνεις φέτος ο απόλυτος Golden Santa για τα παιδιά σου!

Πώς θα γίνεις φέτος ο απόλυτος Golden Santa για τα παιδιά σου!

Κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων η έλευση του Άγιου Βασίλη από την καμινάδα, είναι ακριβώς αυτό που περιμένουν οι μικροί μας φίλοι ολόκληρη τη χρονιά, έτσι ώστε να δουν εάν το γράμμα που του έστειλαν… διαβάστηκε.

Είναι και εκείνες οι χρονιές όμως, που ο Άγιος Βασίλης μπορεί να χαθεί στο δρόμο, να μπερδευτεί, να καθυστερήσει και τελικά να μην έρθει! Αυτό είναι που θέλουμε να αποφύγουμε να μας συμβεί. Γι’ αυτό λαμβάνουμε δράση και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Γινόμαστε ο Golden Santa του… εαυτού μας και φυσικά όσων αγαπάμε. Δεν χάνουμε τη μαγεία, απλά αλλάζουμε τις ισορροπίες και εξασφαλίζουμε τα δώρα για τα παιδιά μας στην ώρα τους, καθώς επίσης και το ποια δώρα θα είναι αυτά, προς αποφυγή εκπλήξεων!

Ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος να φιλοξενήσει αυτή την «αγωνία» μας; Το γιορτινά ντυμένο Golden Hall και τα καταστήματα του είναι έτοιμα να υποδεχτούν κάθε… Άγιο Βασίλη, αλλά και να γεμίσουν κάθε σάκο!

Απαραίτητα για κάθε νέα χρονιά

Εάν μπορούσαμε να βρούμε ένα προϊόν, το οποίο είναι στις No1 επιλογές των παιδιών μας κάθε χρονιά, είναι τα παπούτσια. Είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πάσχα, είτε τα γενέθλιά τους, εκείνα σίγουρα θα σου ζητήσουν ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, για ατελείωτες βόλτες και παιχνίδι.

Κάπως έτσι, η πρώτη μας στάση έγινε στο κατάστημα Vans, το οποίο έχει εδραιωθεί για μικρούς και μεγάλους. Δεν μπορώ να κρύψω πως τα παπούτσια που διάλεξα αυτή τη φορά για την κόρη μου, θα ήθελα πολύ να τα έχω και εγώ στη συλλογή μου, ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

01

Vans, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6814705

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, ανήκει στην Vans Old-school συλλογή και γίνεται ακόμη πιο γιορτινό χάρη στο glitter, απόχρωσης orchid/powder pink. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μικρή σας, θα λατρέψει τα ξεχωριστά αυτά παπούτσια που θα ταιριάζουν τέλεια με κάθε της look, εντός και εκτός σχολείου.

02

Vans, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6814705

Τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα μποτάκια

Και επειδή πέρα από ένα αθλητικό casual ζευγάρι, κάθε παιδί χρειάζεται και ένα ζευγάρι μποτάκια όσο οι θερμοκρασίες είναι ακόμη αρκετά χαμηλές, το επόμενο κατάστημα που επισκεφθήκαμε ήταν το Camper, στο Ισόγειο του Golden Hall.

03

Camper, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890903

Εκεί, ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία των διάσημων «Twins», από ολοκληρωμένες συλλογές για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, βρήκαμε τα πιο χριστουγεννιάτικα δερμάτινα «Brutus» μποτάκια, σε κόκκινο καρό χρώμα, με μαύρη σόλα, κορδόνια και φερμουάρ. Τα συγκεκριμένα βγαίνουν και σε μαύρο, αλλά και σε άλλα χρώματα, ωστόσο εμείς επιλέξαμε τον συγκεκριμένο ιδιαίτερο χρωματικό σχεδιασμό της φετινής σεζόν.

04

Camper, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890903

Το πιο γιορτινό παλτό της σεζόν

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας, σειρά είχε ο «κόσμος» της ένδυσης. Από πού αλλού θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση του πιο στιλάτου outfit, αν όχι από το κατάστημα της Benetton;

05

Benetton, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896485

Αμέσως, βρήκαμε την καλύτερη επιλογή ρούχου για τη μικρή μας, ειδικά αυτές τις ημέρες που τα ρεβεγιόν και τα τραπέζια, διαδέχονται το ένα το άλλο. Διαλέξαμε μεταξύ μίας μεγάλης ποικιλίας ρούχων, μία λευκή γούνα, με ζώνη στη μέση και κουκούλα, για να την κρατάει σικάτη και ζεστή, όπου και εάν βρισκόμαστε.

06

Benetton, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896485

Για το πιο casual look

Αναζητώντας ωστόσο και πιο casual ρούχα για κάθε ημέρα, πήγαμε ακριβώς απέναντι στο κατάστημα Stradivarius. Ειδικά αν και η δική σου κόρη έχει άποψη και υποστηρίζει τις ενδυματολογικές της επιλογές, ενώ συγχρόνως θέλει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, δίχως όμως να υποτάσσονται σε αυτή, τότε αυτό το μαγαζί ρούχων είναι ακριβώς ό,τι ψάχνεις.

07

Stradivarius, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829680

Η πλεκτή ροζ ζακέτα, με μεταλλική κλωστή είναι τόσο κομψή, άνετη και φινετσάτη, που αναμφίβολα κάθε κορίτσι δεν θα θέλει να βγάλει από πάνω του.

08

Stradivarius, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829680

Coolness all the way

Τα καθημερινά ρούχα σε ένα σπίτι με παιδιά -όπως θα γνωρίζεις και εσύ- δεν είναι ποτέ αρκετά. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδηγηθήκαμε με γοργά βήματα προς ένα ακόμη κατάστημα casual μόδας, το American Eagle.

09

American Eagle, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829516

Άλλωστε, ποιο κορίτσι δεν θα λατρέψει ένα casual καρό πουκάμισο με κουκούλα, έτσι ώστε να δείχνει cool και στιλάτη από το σχολείο μέχρι την κυριακάτικη βόλτα, παρέα με τις φίλες της;

10

American Eagle, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829516

Βάλε αξεσουάρ σε κάθε εμφάνιση

Μετά τα ρούχα και τα παπούτσια, ήρθε η στιγμή να κάνουμε focus και στα απαραίτητα αξεσουάρ. Τα Accessories λοιπόν, είναι «μονόδρομος», εάν θέλουμε να απογειώσουμε το look των παιδιών μας, για να είναι πάντα in fashion.

11

Accessories, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829834

Εκεί διαλέξαμε ένα σετ τσάντας με στέκα, σε μπορντό χρώμα και βελούδινο ύφασμα. Πέρα από την πιο κατάλληλη επιλογή, για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, τα συγκεκριμένα αξεσουάρ σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών μας καθόλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

16

Accessories, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829834

Αυτό το «κάτι» που θέλει κάθε παιδί

Κάπου εδώ, η βόλτα μας στους στολισμένους διαδρόμους του αγαπημένου μας εμπορικού, έφτασε στο τέλος της και ο σάκος του απόλυτου Golden Santa, στον οποίο μεταμορφωθήκαμε για τα παιδιά μας, ήταν σχεδόν πλήρης. Και λέω σχεδόν, επειδή πάντα και παντού, υπάρχει χώρος για λίγη Τέχνη.

13

Tricks & Treats, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839278

Μπήκαμε λοιπόν στο κατάστημα Tricks & Treats, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τις εικαστικές τους αναζητήσεις. Πώς; Δίνοντας τους μία κασετίνα με ξυλομπογιές για να ζωγραφίζουν σε ακουαρέλα. Στο συγκεκριμένο kit περιλαμβάνεται και πινέλο για ακόμη περισσότερη μαγεία σε κάθε ζωγραφιά.

14

Tricks & Treats, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839278

«Αποστολή εξετελέσθη»! Πλέον τα δώρα του Άγιου Βασίλη, είναι τοποθετημένα ακριβώς κάτω από το στολισμένο δέντρο και εσύ μπορείς ξέγνοιαστη να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία παρέα με τα παιδιά σου, όπως ακριβώς έκανα και εγώ… Και όλα αυτά, χάρη στην υπέροχη χριστουγεννιάτικη βόλτα μας στο Golden Hall! Μην ξεχάσεις ότι τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά και τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 11:00-20:00.