Christmas shopping: Οι γιορτινές εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις μαζί με την κολλητή σου

Ιωάννα Σαλαμούρα
Christmas shopping: Οι γιορτινές εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις μαζί με την κολλητή σου

Αγαπημένη μου τι κάνεις; Φαντάζομαι πως αυτές τις ημέρες τρέχεις και δεν φτάνεις, μιας και ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, εσύ προσπαθείς να προλάβεις να κάνεις τις δουλειές σου. Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα, γιατί σε καταλαβαίνω απολύτως. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και εσύ έχεις «κολλήσει» με το τι να αγοράσεις, τι δώρα να κάνεις στη φίλη, την αδελφή, τη μητέρα σου, αλλά και τι να φορέσεις τις παραμονές των γιορτών ή ακόμη και τι αξεσουάρ χρειάζεται το σπίτι σου, για να γίνει ακόμη πιο γιορτινό.

Σκεπτόμενη όλες αυτές τις υποχρεώσεις των ημερών, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μιας και είμαι εδώ για να σου δώσω τις απαντήσεις που ψάχνεις στα ερωτήματά σου και να σου κάνω τη ζωή λίγο πιο εύκολη. Και εάν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρω αυτό, αρκεί να σου πω ότι πήρα την κολλητή μου και πήγαμε μία βόλτα στο χριστουγεννιάτικο Golden Hall για να ψωνίσουμε, να χαζέψουμε βιτρίνες και να μπούμε στο Christmas mood. Πίστεψέ με, μερικά απλά βήματα είναι αρκετά για να απολαύσεις τη «μαγεία» των Χριστουγέννων και συγχρόνως να κάνεις τα ψώνια σου, στο αγαπημένο Eμπορικό Kέντρο όλων.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, ντύσου, στολίσου και πήγαινε μία βόλτα στο Golden Hall – το οποίο σε υποδέχεται γιορτινό, για να σου χαρίσει μία μοναδική εμπειρία, καθώς μέσα σε λίγες ώρες θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, τόσο για εσένα όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και τι πιο ωραίο άλλωστε, από το να μοιραστείς όλη αυτή την εμπειρία, μαζί με την κολλητή σου;

Ξεκινώντας από τα βασικά

Πριν ξεκινήσω τη βόλτα μου στο Golden Hall αποφάσισα να αφιερώσω χρόνο στο για να λύσω το μεγαλύτερο challenge των ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από το πώς θα δημιουργήσουμε το πιο chic και ταυτόχρονα άνετο ντύσιμο για αυτές τις ημέρες, το οποίο θα μπορούμε να το φορέσουμε από τις βόλτες μας στα μαγαζιά, μέχρι έναν καθημερινό καφέ με την κολλητή ή τον σύντροφό μας.

sal1

MAJE, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814260

Έτσι, κατευθύνθηκα προς το κατάστημα Maje, που γνώριζα πως θα δώσει σίγουρα τη λύση! Τι πιο ωραίο για να φορέσεις στις βόλτες σου και τα εορταστικά ψώνια σου, από ένα λευκό πουκάμισο σε new romantic ύφος, με jacket από τουΐντ και rock τσάντα, τα οποία θα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου jean ή το κολάν σου; Και για πιο casual εμφανίσεις, συνδύασέ τα με το χυτό σου παντελόνι και τα αγαπημένα σου αθλητικά, για να είσαι όχι μόνο καλοντυμένη, αλλά και άνετη. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για μία very chic πρόταση!

sal2

MAJE, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814260

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Και επειδή ξέρω πως είσαι κοκέτα, το παραπάνω look προτείνω να τα συμπληρώσεις με τα κοσμήματα των αδελφών Alia&Dori Mouzannar, από την Βηρυτό, που στα βρήκα στο i-D FINEjEWELLERY και είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών, χάρη στο σχέδιο ενός αστεριού.

sal3

i-D FINEjEWELLERY στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832710

Τα συγκεκριμένα κοσμήματα, δηλαδή το δαχτυλίδι και το κολιέ 18 Κ, δεν χρειάζεται να τα φοράς μόνο αυτές τις ημέρες φυσικά, καθώς λόγω του ότι είναι στολισμένα με διαμάντια και ρουμπίνι - που είναι και το σήμα κατατεθέν τους - αποτελούν μία διαχρονική και στιλάτη επιλογή για κάθε εποχή. Πρόκειται αναμφίβολα για κοσμήματα, που θα δώσουν το «κάτι» παραπάνω σε οποιοδήποτε outfit και εάν επιλέξεις.

sal4

i-D FINEjEWELLERY στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832710

«Αγκάλιασε» τον εαυτό σου

Για εσένα που θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές, σου έχω την καλύτερη επιλογή. Ένα σετ εσώρουχα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πιο θηλυκή πλευρά σου. Άλλωστε, ποια από εμάς μπορεί να αντισταθεί σε ένα τέτοιο δώρο, ειδικά όταν έχει την «υπογραφή» του καταστήματος Wolford;

sal5

Wolford, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855218

Η δική μου πρόταση, είναι ένα σετ που θα το χαρακτήριζα ως… ονειρικό, αφού κάθε γυναίκα οφείλει να το έχει στη συλλογή της. Ώρα λοιπόν για διαφάνεια, η οποία συνοδεύεται με μαύρες πέτρες που στολίζουν το σουτιέν αλλά και το πίσω μέρος του σλιπ, ενώ συγχρόνως το ύφασμα από τούλι είναι άκρως μαλακό, έτσι ώστε να μη σε πιέζει και να αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτό. Πρόκειται για ένα σετ το οποίο αναμφίβολα θα αναδείξει τη θηλυκότητα που διακρίνει τόσο εσένα, όσο και την συγκεκριμένη εταιρεία. Γιατί μην ξεχνάς πως η Wolford, ενώ είναι minimal, αναδεικνύει στο 100% τη γυναικεία σου πλευρά.

sal6

Wolford, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855218

Ώρα για το «Νούμερο 1» γυναικείο αξεσουάρ

Φεύγοντας από εκεί, σκέφτηκα πως πέρα από την αγάπη προς τον εαυτό μου, αυτές οι γιορτές είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνω ένα ωραίο δώρο και στη μητέρα μου, η οποία είναι η ηρωίδα μου, εκείνη που τόσα χρόνια με στηρίζει σαν «βράχος».

Η επόμενη μου στάση, ήρθε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, μιας και εκείνη όπως και εγώ, όπως και κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, λατρεύει τις τσάντες. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, το δώρο που θα λατρέψει, είναι μια τσάντα και μάλιστα… LANCEL.

sal7

LANCEL, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858664

Από την πρώτη στιγμή, η τσάντα σε metallic ανθρακί, καπιτονέ, η οποία δεν είναι ούτε μικρή αλλά ούτε και μεγάλη σε μέγεθος, με το logo της σε ασημί λουράκι, «μαγνήτισε» το βλέμμα μου και είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις και εσύ στη δική σου «ηρωίδα». Μην το σκεφτείς λεπτό!

sal8

LANCEL, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858664

Τα outfits που θέλεις να έχεις στη συλλογή σου

Μπορεί λοιπόν η μητέρα σου να είναι ο θεμέλιος λίθος της οικογένειάς σου, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς πως η κολλητή σου, είναι η οικογένεια που έχεις επιλέξει να έχεις στη ζωή σου. Όση ώρα λοιπόν σε συνοδεύει στη βόλτα σου, χαζεύοντας τις βιτρίνες ή μιλώντας στο κινητό της, εσύ μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία και να μπεις στο κατάστημα Intimissimi, κάνοντας και σε εκείνη ένα ξεχωριστό δώρο.

sal9

Intimissimi, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Μέσα σε μία τεράστια ποικιλία από εσώρουχα, πιτζάμες, νυχτικά και homewear, εγώ επέλεξα ένα ολόσωμο κατακόκκινο κορμάκι για την παραμονή των Χριστουγέννων, το οποίο μπορείς να βρεις και σε χρυσό μελανζέ, με ανοιχτή πλάτη. Δεν υπήρχε καλύτερο δώρο, έτσι ώστε να φορέσει την καινούργια φούστα που μόλις αγόρασε και έψαχνε με τις ώρες πώς να τη συνδυάσει.

sal10

Intimissimi, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Το κορμάκι άλλωστε, ταιριάζει με τα περισσότερα σύνολα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, επομένως είναι μια τέλεια ιδέα, χάρη στην οποία σίγουρα θα την κάνεις πολύ χαρούμενη!

Κάνε… focus στο ρεβεγιόν

Κάτι άλλο που «βασανίζει» το μυαλό σου, είναι σίγουρα το τι θα φορέσεις την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάπου εδώ έρχομαι και εγώ με την ιδιότητα της στυλίστριας.

sal11

Miko, στον Πρώτο Όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6822297

Μην αναρωτιέσαι άλλο τι θα φορέσεις, καθώς μπαίνοντας στο κατάστημα Miko, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το outfit των γιορτών. Ωστόσο, για να μην «χαθείς», η δική μου πρόταση είναι ένα ξεχωριστό σύνολο, το οποίο αναμφισβήτητα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ο λόγος για ένα πουά φόρεμα από τούλι του Βασίλη Ζούλια, το οποίο είναι κοντό μπροστά, οπότε θα είσαι άνετη στις κινήσεις σου, ενώ πίσω κάνει ουρά και είναι στράπλες. Πρόκειται για ένα φόρεμα το οποίο θα κολακεύει όλους τους σωματότυπους, καθώς είναι από τις πιο ωραίες και σικάτες επιλογές που μπορεί να κάνεις.

sal12

Miko, στον Πρώτο Όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6822297

Βέβαια, όποιο ρούχο και να φορέσεις, καλό θα ήταν να βάλεις και τα ανάλογα κοσμήματα, διότι ως γνωστόν τα κοσμήματα μας φέρνουν πιο κοντά!

sal13

KESSARIS, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839602

Στον KESSARIS θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι και επειδή η ποικιλία είναι μεγάλη, σου προτείνω σκουλαρίκια σε minimal design, από ροζ και λευκό χρυσό, δεμένα με διαμάντια σε αφαιρετικό σχήμα «φτερών αγγέλου» και βραχιόλι λευκόχρυσο 18 Κ, δεμένο με φυσικά χρωματιστά ζαφείρια. Έτσι, θα συμπληρώσεις όλο το σύνολο.

sal14

KESSARIS, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839602

Time for food!

Μετά από τις βόλτες στα μαγαζιά, ψάχνοντας να σου βρω λύσεις αλλά και να σου πω πως ο χώρος του Golden Hall είναι ιδανικός για αυτές τις ημέρες και όχι μόνο, πήρα αγκαζέ τη φιλενάδα μου και καθίσαμε να απολαύσουμε ένα ελαφρύ γεύμα στο Pastis Brasserie. Τι καλύτερο μετά από μια τέτοια ημέρα;

sal15

Pastis Brasserie, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835577

Εκεί, επιλέξαμε λευκό κρασί «Τέσσερις Λίμνες» Κτήμα Κυρ Γιάννη, με σολομό σχάρας, πολύχρωμη κινόα και ραπανάκια αλλά και ροζέ κρασί «Σκαντζόχοιρος», από το Κτήμα Άλφα, με ποικιλία μανιταριών σοτέ και κρέμα τυριού Gruvere de Comte.

sal16

Pastis Brasserie, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835577

Κάπως έτσι, η ημέρα μας έκλεισε με ένα απολαυστικό γεύμα, με γέλια, χαρά και εμάς, γεμάτες από τα δώρα που βρήκαμε για τους αγαπημένους μας, αλλά και για τους εαυτούς μας.

Αυτές τις ημέρες, σου προτείνω να απολαύσεις τις γιορτινές σου εμπειρίες παρέα με την κολλητή σου. Πού αλλού, αν όχι στο Golden Hall; Το μόνο που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως αξίζει να ζήσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων με εκείνους που αγαπάς! Όσο για τα υπόλοιπα, ό,τι θέλεις, θα το βρεις εδώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα βρεις τα καταστήματα του Golden Hall ανοιχτά τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 11:00-20:00.

Καλές γιορτές αγαπημένη!

Να σε φροντίζεις, να σε αγαπάς και να σε προσέχεις!