Fun slides: To πιο hot shoe trend της σεζόν της θα σου φτιάξει τη διάθεση (πέρα από το στυλ)

Fun slides: To πιο hot shoe trend της σεζόν της θα σου φτιάξει τη διάθεση (πέρα από το στυλ)

Η UGG έχει πάντα τον τρόπο να μας συναρπάζει με τις προτάσεις της.

Το νότιο–Καλιφορνέζικο lifestyle brand UGG, πάντα καινοτόμο στα στιλ υποδημάτων που παρουσιάζει κάθε σεζόν, μας συστήνει τα άκρως μοντέρνα και fun slides που θα δώσουν ένα ανεπιτήδευτο coolness στα καθημερινά σου σύνολα. Συνδυασμένα με κάλτσες, δημιουργούν μια τολμηρή εμφάνιση με έντονα χρώματα & εντυπωσιακά prints αναβαθμίζοντάς σε στην απόλυτη fashionista! Τα slides της UGG είναι τα πιο άνετα statement παπούτσια που υπόσχονται τις πιο fashion-forward εμφανίσεις της σεζόν, για μέσα αλλά και έξω από το σπίτι.

First stop

Ξεκινάμε από τα Oh Fluffita με τη σγουρή & χνουδωτή μάλλινη επένδυση και την platform σόλα τους που είναι ιδανική για την απορρόφηση των κραδασμών στο περπάτημα.

FLUFFLY 1

Oh Fluffita

Picture3

Cozy vibes

Διατηρώντας τη μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική, μαλακή & cozy αίσθηση, τα Fluff Yeah Slides εντυπωσιάζουν με τα έντονα χρώματά τους & τα εντυπωσιακά patterns σε marble και leopard που ανεβάζουν τη διάθεση.

Picture4

Fluff Yeah Slide

Picture5

So comfort!

Τα Oh Yeah αποτελούν την πιο ανάλαφρη σιλουέτα slides της UGG με βελούδινη υφή στη γούνα για την απόλυτη αίσθηση απαλότητας στο πόδι. Η σόλα τους είναι ανθεκτική για να φοριούνται εύκολα σε εξωτερικούς χώρος αναβαθμίζοντας οποιοδήποτε look από basic σε bold!

Picture6

Oh Yeah

Τα slides της UGG δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά σου και την ιδανική αίσθηση άνεσης στο περπάτημα. Συνδυάζονται εύκολά με jean & t-shirts ή ακόμη και με φόρμες ώστε να βγεις από το πρωί έως το απόγευμα με φίλες. Οι επιλογές είναι πολλές τόσο σε σιλουέτες όσο και σε χρώματα και patterns. Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα. Εσύ θα τα τολμήσεις;

Ιnfo: Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400