Ugg style μπότες

Ugg style μπότες

Κι αν είναι άσχημη μην τη φοβάσαι, γιατί η μποτά αυτή είναι το απόλυτο trend.

Οι ρίζες της μπότας αυτού του στυλ χάνονται κάπου μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, ενώ λέγεται πως η αρχική τους ονομασία ήταν «fug» από το αγγλικό «flying» καθώς τις χρησιμοποιούσαν αεροπόροι κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Τα χρόνια πέρασαν και η μονοκόματη sheepskin μπότα, πήρε το όνομα που της άξιζε. Το «Ugg» βγήκε από το αγγλικό «ugly» που σημαίνει «άσχημος» και εδραιώθηκε όχι πια σα φίρμα αλλά σαν έννοια χαρακτηρίζοντας το στυλ του παπουτσιού.

Μπορεί να μην είναι η τάση που εμφανίστηκε φέτος και θα σας κάνει να τους αφήσετε όλους με τα στόματα ανοιχτά, έχει καταφέρει όμως να κερδίσει τη διαχρονικότητα και την εμπιστοσύνη χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Με ορκισμένες φαν τις πιο ενημερωμένες σταρ του πλανήτη όπως, η Sarah Jessica Parker, η Kate Hudson, η Alessandra Ambrosio, η Denise Richards, η κόρη της Madonna Lourdes και πολλές άλλες, εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα από τα ποικίλλα χρώματα και υφάσματα που κυκλοφορούν και να αφεθείτε στην άνεση και να απολαύσετε την πολυτέλεια του να είστε ο εαυτός σας.