5 εντυπωσιακές καμπάνιες μόδας για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022!

Sabine Camhi
5 εντυπωσιακές καμπάνιες μόδας για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022!

Ακόμα και αν είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι θερμοκρασίες πέφτουν συνεχώς, αυτοί οι σχεδιαστές αποφάσισαν να ζεστάνουν λίγο το κλίμα…

Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να αποφασίσεις τι να ψωνίσεις και ποιες τάσεις να υιοθετήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι – απλά δες τις καμπάνιες για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Θα παρατηρήσεις ότι τα brands επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο παπούτσι, μια τσάντα ή ακόμα και σε ένα ολόκληρο σύνολο πασαρέλας που προβλέπουν ότι θα γίνει πολύ δημοφιλής τη συγκεκριμένη σεζόν. Κεντρικές ιδέες όπως ο μαξιμαλισμός (Moschino) και χαρούμενα χρώματα (πχ τα παπούτσια του Salvatore Ferragamo) θα συνεχίσουν να είναι πρωταγωνιστές το 2022 και οι μεγαλύτεροι oίκοι μόδας του πλανήτη επιστράτευσαν τις top μούσες του σήμερα για να αναδείξουν τα σχέδιά τους.

fashion_campaigns.jpg

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

Πάμε να δούμε τις καμπάνιες μόδας για τη σεζόν S/S 2022

Πάρε για παράδειγμα τον οίκο Prada, ο οποίος φωτογράφισε την ηθοποιό Hunter Schafer (από το Euphoria) για την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι του '22. Η Schafer πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, φορώντας ένα look βγαλμένο από την πασαρέλα: ένα δερμάτινο πουκάμισο με κορδόνια πάνω από ένα μαύρο σορτς. Εν τω μεταξύ, η UGG επιστράτευσε την iconic Cher για να πρωταγωνιστήσει στις διαφημίσεις της για το 2022. Εκτός από έμπνευση, αυτές οι καμπάνιες μας προσφέρουν την απόλυτη απόδραση από την μελαγχολία του χειμώνα.

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω να δεις ποιες είναι οι καμπάνιες για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που ξεχωρίσαμε. Θα είσαι έτοιμη για τα καλοκαιρινά σου ψώνια προτού όλοι οι υπόλοιποι.

Prada

Οι νέες φωτογραφίες, τραβηγμένες από τον φωτογράφο David Sims, απαθανατίζουν τις μούσες του οίκου μόδας, την ηθοποιό Hunter Schafer και το μοντέλο Julia Nobis συγκεκριμένα. Σε μια σκηνή, η Schafer απεικονίζεται να δένει ένα δερμάτινο πουκάμισο και σε μια διαφορετική φωτογραφία, η Nobis δείχνει το πίσω μέρος του φορέματός της. Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν τις οικείες στιγμές ανάμεσα στο άτομο και το ρούχο, ενώ αναγνωρίζουν τη σεξουαλικότητα που ενυπάρχει στα κομμάτια της συγκεκριμένης συλλογής.


https://www.instagram.com/tv/CYmO21qLNay/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Michael Kors Collection

Ο σχεδιαστής Michael Kors δεν διστάζει ποτέ να αντλήσει έμπνευση από τη Νέα Υόρκη. Για την καμπάνια της σεζόν Spring/Summer 2022, το φωτογραφικό ντουέτο από την Ολλανδία, Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, αποθανάτισε την Kendall Jenner στην οροφή του Prospect Tower στο Μανχάταν - ενός από τους τρεις ουρανοξύστες του συγκροτήματος Τudor City που χτίστηκε τη δεκαετία του 1920. Αυτή η καμπάνια αποτίει φόρο τιμής στη δύναμη και τον διαχρονικό ρομαντισμό της Νέας Υόρκης - εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για τον γνωστό οίκο.


https://www.instagram.com/p/CYjoieqr53N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με αυτήν την καμπάνια, θέλαμε να ζωντανέψουμε τον αστικό ρομαντισμό και τη μοναδική αντιπαράθεση της δύναμης και της σκληρότητας της Νέας Υόρκης με την αγάπη που εμπνέει ξανά και ξανά» δήλωσε ο σχεδιαστής.

UGG

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Cher είναι το πρόσωπο της στην καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι της UGG (φοράει την Classic Mini μπότα και τις παντόφλες Coquette). Το βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια και έχει τον τίτλο FEEL ___, έχει φόντο το εντυπωσιακό της σπίτι στο Malibu.



«Από τότε που ήμουν 4 ετών, το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να είμαι σε ταινίες. Μπορώ να τραγουδήσω, μπορώ να χορέψω, μπορώ να τρέξω τριγύρω και να είμαι αστεία. Πίστευα ότι αυτό θα έκανα όταν μεγάλωνα. Όταν κάποιος λέει ‘Είσαι είδωλο’, αυτό δε βγάζει κανένα νόημα για εμένα. Πέρασα μία ολόκληρη ζωή με ανθρώπους που είτε με μισούσαν είτε με αγαπούσαν», δηλώνει μεταξύ άλλων η super star στην μικρή ταινία.

Salvatore Ferragamo

Η διαφημιστική καμπάνια του οίκου Salvatore Ferragamo για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 περιλαμβάνει μια σειρά από φωτογραφίες (τραβηγμένες από τον φωτογράφο Hugo Comte) και ένα βίντεο παραγωγής της σκηνοθέτιδας Amalia Ulman. Αν δεν είσαι σίγουρη τι να φορέσεις στην επόμενή σου απόδραση στην Μεσόγειο, τότε ρίξε μια ματιά στα μοντέλα για έμπνευση. Ο Ferragamo αναδεικνύει τα υφαντά mules και τα μεταξωτά separates ως must-have κομμάτια για το επόμενο καλοκαίρι.



Moschino

Αν είδες το show του Moschino την περασμένη σεζόν, τότε θα αναγνωρίσεις τα σύνολα της πασαρέλας στην Spring/Summer 2022 καμπάνια του οίκου. Η καμπάνια, στην οποία συμμετέχει η πανέμορφη Gigi Hadid, είναι γεμάτη με παστέλ χρώματα, καρδιές, prints με ζώα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.


https://www.instagram.com/tv/CYkM3iGhL2K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @michaelkors

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Barbie x Balmain: Μια ιστορική συνεργασία για τη μόδα, την τεχνολογία και τα παιχνίδια!

6 celebrities που άλλαξαν τους στυλίστες τους το 2021 (και καλά έκαναν)!