H αναμπουμπούλα στον Dior δεν έχει τελειωμό

H αναμπουμπούλα στον Dior δεν έχει τελειωμό

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα φαίνεται πως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του John Galliano στο οίκο Dior.

Μπορεί το σκάνδαλο John Galliano να μετρά πέντε μήνες, όμως, ακόμα ο θόρυβος στον οίκο Dior δεν έχει καταλαγιάσει. Αυτή τη φορά φαίνεται πως ο διάδοχος βρέθηκε και ακούει στο όνομα Marc Jacobs.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής ανήκει έτσι και αλλιώς στο δυναμικό του ομίλου LVMH (ο κολοσσός που έχει στην κατοχή του τους οίκους Dior και Louis Vuitton μεταξύ άλλων) καθώς εκτελεί χρέη creative director στον γαλλικό οίκο Louis Vuiton. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Marc είναι σε συζητήσεις με τον «διευθυντή» του Bernard Arnault για να μετακομίσει από τον Vuitton στον Dior.

Όσο για το maison Vuitton, η σχεδιάστρια Phoebe Philo μετά την επιτυχημένη της πορεία στον οίκο Céline, φαίνεται πως μπορεί να μετακομίσει σε αυτόν και να αναλάβει τα ηνία του. Εν τέλει ο Riccardo Tisci που ήταν ο πιο πιθανός διάδοχος για τον Dior μέχρι τώρα, θα παραμείνει στον οίκο Givenchy, όπου τα πάει ήδη πάρα πολύ καλά.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον Σεπτέμβρη, όπου θα παρακολουθήσουμε τις νέες ανοιξιάτικες γυναικείες συλλογές στις πρωτεύουσας της μόδας και πλέον θα μάθουμε τι μέλει γενέσθαι.