Winter Sales: Πού θα βρεις τις hot τάσεις της σεζόν για να αναδείξεις την πιο στυλάτη εκδοχή σου

Winter Sales: Πού θα βρεις τις hot τάσεις της σεζόν για να αναδείξεις την πιο στυλάτη εκδοχή σου

Με το 2022 να είναι εδώ, η προσοχή σου έχει στραφεί στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο της μόδας, της ομορφιάς και του wellness τους επόμενους μήνες. 

Όχι μόνο επειδή θέλεις η νέα χρονιά να ξεκινήσει με μία ολική ανανέωση, αλλά διότι ξέρεις πως η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι η ευκαιρία σου να πραγματοποιήσεις μερικές σημαντικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα και το μπουντουάρ σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πώς θα είσαι σίγουρη ότι θα πραγματοποιήσεις σωστές επενδύσεις, οι οποίες θα πιάσουν «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην ντουλάπα σου; Ο καλύτερος τρόπος, είναι να ενημερωθείς έγκαιρα για τα ανερχόμενα trends που θα βλέπεις παντού γύρω σου την ερχόμενη σεζόν.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό αγορών, ο οποίος σου συστήνει προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, παραμένοντας εντός budget, ενώ σου αποκαλύπτουμε τον «νούμερο ένα» προορισμό, εκεί όπου φέτος τα winter sales συνδυάζονται με ατελείωτο shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, οπότε γίνεται... το κέντρο του κόσμου σου!

Εικόνα2 copy

Το απρόβλεπτο, μεγάλο come back του κολάν που είναι πάντα στη μόδα

Πολλοί ισχυρίζονται πως τα κολάν θα κάνουν ένα μεγάλο come back στον χώρο της μόδας και όπως είναι λογικό, εσύ αναρωτιέσαι από μέσα σου «γιατί έφυγε ποτέ το κολάν από τη μόδα;». Είναι αλήθεια πως το κολάν αποτελεί ένα ευκολοφόρετο κομμάτι που δεν σε πρόδωσε ποτέ, ένα απαραίτητο ρούχο που σε έχει συντροφεύσει σε κάθιδρα workout, περιπάτους και after work βόλτες με τις κολλητές σου. Ακριβώς για αυτό, το 2022 δεν γίνεται να μην υπάρχει έστω ένα κολάν στην γκαρνταρόμπα σου.

Καλό θα ήταν, βέβαια, να επενδύσεις σε ένα ποιοτικό κολάν με μεγάλη αντοχή, όπως το active κολάν της Calzedonia, το οποίο διαθέτει απαλή, άνετη ελαστική μέση, μαλακό άγγιγμα στο εσωτερικό και τετραπλό ύφασμα με εξαιρετική ελαστικότητα. Μάλιστα, μπορείς να το αποκτήσεις σε μοναδική έκπτωση, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο κατάστημα Calzedonia του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Εικόνα3 copy

To cropped μπλουζάκι που προσθέτει ένα μοδάτο twist σε κάθε σου εμφάνιση

Αλήθεια, έχεις βαρεθεί να φοράς τον κλασικό συνδυασμό «μπλουζάκι και υφασμάτινο παντελόνι ή τζιν»; Θέλεις να εμπλουτίσεις τις καθημερινές εμφανίσεις σου με ένα αναπάντεχο, μοδάτο twist, το οποίο θα τους προσδώσει μεγαλύτερο στυλιστικό ενδιαφέρoν; Τότε, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ενδώσεις στο απόλυτο trend του 2022, δηλαδή το cropped μπλουζάκι που έχει ήδη βολτάρει στα παγκόσμια ντεφιλέ και το οποίο υπόσχεται να «απογειώσει» ακόμη και το πιο basic σύνολό σου.

Αν θέλεις, λοιπόν, να προσθέσεις ένα στυλάτο cropped μπλουζάκι στην γκαρνταρόμπα σου, το γυναικείο loose σχέδιο της Bodytalk είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα το βρεις σε μοναδική έκπτωση στο Mediterranean Cosmos, δηλαδή το κέντρο του κόσμου για αξέχαστες αγοραστικές εμπειρίες και μοναδικά winter sales.

Εικόνα4 copy

«Ντύνοντας» με μοναδική άνεση και ανυπέρβλητο στυλ τα βήματά σου

Μην ξεχνάς πως τα υποδήματα που επιλέγεις, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα των εμφανίσεών σου. Ωστόσο, ένα ζευγάρι παπούτσια δεν αρκεί να είναι κομψό, μοντέρνο και στυλάτο, αλλά πρέπει να σου παρέχει την άνεση και την ευελιξία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. Και αυτό ακριβώς κάνουν τα μοντέρνα, δίχρωμα μποτάκια chelsea lug-sole MERILYN από το brand Steve Madden, τα οποία μπορείς να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή από τo κατάστημα NAK Shoes του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το διαχρονικό, δερμάτινο, μαύρο μποτάκι της GABOR, το οποίο διαθέτει τρία σημεία στήριξης και αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ, ενώ μπορείς να το αποκτήσεις από το κατάστημα Ανατομικά ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ.

Εικόνα5

Βέβαια, αν θέλεις ένα παπούτσι που θα μπορείς να φοράς από το πρωί έως το βράδυ, τότε ένα ζευγάρι αθλητικά από τη New Balance είναι το κατάλληλο υπόδημα, μία σίγουρη επιλογή για να δημιουργήσεις πρωτότυπα look από τον χειμώνα μέχρι και το καλοκαίρι.

Εικόνα6

Επενδύοντας σε διαχρονικά items που είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι μία ευκαιρία να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με must-have κομμάτια που δεν θα φύγουν από τη μόδα και μάλιστα, χωρίς να ξοδευτείς. Για παράδειγμα, ένα κομψό παλτό σε κάποια κλασική απόχρωση, όπως το παλτό με γιακά και τσέπες σε βελούρ υφή και ίσια γραμμή από το κατάστημα Parabita, είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, αφού το σχέδιό του είναι διαχρονικό και έτσι, θα σε κρατάει για πολλούς ακόμη χειμώνες ζεστή και κομψή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να το αποκτήσεις σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο κατάστημα Parabita του Mediterranean Cosmos.

Εικόνα7

Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για τα γυαλιά ηλίου που θα σε συντροφεύουν σε κάθε σου βόλτα τους επόμενους μήνες. Μην περιμένεις να έρθει το καλοκαίρι, λοιπόν, για να αναζητήσεις το ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα «απογειώσει» τις εμφανίσεις και θα προστατεύει τα μάτια σου, αλλά επένδυσε άμεσα σε ένα διαχρονικό σχέδιο, το οποίο συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Μάλιστα, στο κατάστημα οπτικών MARK AaLEN του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos μπορείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τον εμβληματικό οίκο ΤΟD’S με έκπτωση έως 50% και να αποκτήσεις ένα ακόμη ζευγάρι γυαλιά ηλίου δωρεάν!

Εικόνα8

Μικρές προσθήκες που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου

Αν θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο και να επιτύχεις μία ολική ανανέωση, δεν αρκεί να προσθέσεις μερικά κομμάτια στην ντουλάπα ή την παπουτσοθήκη σου. Το σημείο στο οποίο χρειάζεται να εστιάσεις, είναι ο πλέον προσωπικό σου χώρος, δηλαδή το σπίτι σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ξεκινούσες αυτήν την αλλαγή, προσθέτοντας στον πάγκο της κουζίνας σου ένα σύγχρονο εργαλείο μαγειρικής με μοναδικό design, το οποίο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα γεύματά σου και συνεπώς, την ποιότητα ζωής σου; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε το μίξερ KitchenAid με χωρητικότητα 4,8lt. από τη σειρά Artisan είναι αυτό που χρειάζεσαι και μπορείς να το αποκτήσεις σε εξαιρετική τιμή, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο κατάστημα Παρουσίαση του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Εικόνα13

Εναλλακτικά, ένα καινούργιο σετ από βαμβακερές πετσέτες σε μοναδικά χρώματα, είναι αυτό που λείπει από το μπάνιο του σπιτιού σου, για να αναβαθμίσεις την καθιερωμένη «ιεροτελεστία» περιποίησής σου. Το σετ πετσέτες Choise είναι μία εξαιρετική επιλογή και μπορείς να το βρεις στο κατάστημα NEF-NEF του Mediterranean Cosmos. Να ξέρεις πως αξίζει να το αποκτήσεις, όχι μόνο επειδή είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, αλλά διότι είναι ελαφρύ, απορροφητικό και στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Εικόνα10

Επιπλέον, μία ακόμη μικρή προσθήκη που θα σου χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης, είναι τα γάντια ενυδάτωσης για τα χέρια by Peggy Sage, τα οποία μπορείς να αγοράσεις από το κατάστημα Fairynails. Τα συγκεκριμένα γάντια είναι εμποτισμένα με βούτυρο καριτέ και έλαιο αργκάν και θα προσφέρουν στα άκρα σου απαλότητα, ελαστικότητα και ενυδάτωση.

Εικόνα11

Δώρα για τις λιλιπούτειες πριγκίπισσες και τους μικρούς σούπερ-ήρωες της ζωής σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων, δεν είναι μόνο μία ευκαιρία για να χαρίσεις μικρά δωράκια στον εαυτό σου, αλλά και μία αφορμή για να προσφέρεις λίγη αγάπη στους μικρούς σου φίλους, δηλαδή το παιδί, το βαφτιστήρι ή την ανιψιά σου. Και για να είσαι σίγουρη πως το δώρο σου θα ξετρελάνει τον μικρό παραλήπτη, τότε ένα χαριτωμένο, λούτρινο κοάλα από τη σειρά Squishmallows™, είναι η καλύτερη επιλογή και μπορείς να τη βρεις στο κατάστημα Claire’s του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Εναλλακτικά, μπορείς να χαρίσεις στο παιδί ένα ζευγάρι άνετα, χρωματιστά classic lined clog από την Crocs, το οποίο θα κρατάει τα πόδια του ζεστά, όλες τις ώρες της ημέρας.

Εικόνα12

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα items που μπορείς να βρεις σε winter sales στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, εκεί όπου οι χειμερινές εκπτώσεις αποκτούν άλλες διαστάσεις και γίνονται μία συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Συνεπώς, αφού ολοκληρώσεις τις αγορές σου, μην παραλείψεις να επισκεφθείς τα καταστήματα εστίασης για ένα απολαυστικό γεύμα ή έναν χαλαρό καφέ, καθώς και τις κινηματογραφικές αίθουσες και τα escape rooms του εμπορικού κέντρου, ώστε να «κλείσεις» με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο την εξόρμησή σου στα μαγαζιά. Όπως και να έχει, η εμπειρία που σου προσφέρει το Mediterranean Cosmos δεν τελειώνει εδώ και μπορείς να τη ζήσεις μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ανακαλύπτοντας τα κορυφαία trends σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στις καλύτερες εκπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα mediterraneancosmos.gr ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.