Τα ρολόγια του χειμώνα με λιγότερα από 30 ευρώ

Τα ρολόγια του χειμώνα με λιγότερα από 30 ευρώ

Ο χρόνος είναι χρήμα και η μόδα δείχνει να το ξέρει καλά.

Μπορεί να λιαζόμαστε ακόμα κάτω από τον καυτό μεσογειακό ήλιο, ίσως τα κορμιά μας ανταγωνίζονται σε χρώμα την πιο ακριβή ελβετική σοκολάτα, αλλά αυτό δε μας εμποδίζει από το να επενδύουμε σε μικρές οικονομικές αγορές που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και αυτό το χειμώνα.

Η φθινοπωρινή σεζόν μας καλεί με συγχρονισμένα "τικ, τοκ" και εμείς δεν έχουμε παρά να την ακολουθήσουμε. Ρετρό ρολόγια που θυμίζουν τη γιαγιά μας, χρυσές λεπτομέρειες δεμένες με πέρλες και μικρούς ημιπολύτιμους λίθους αλλά και μινιμάλ δημιουργίες δωρικής αισθητικής πρόκειται να στολίσουν κάθε μας ρούχο.

Από ρολόγια χειρός, μέχρι κρεμαστά κολιέ και καρφίτσες, η vintage τάση επιστρέφει με έναν γνήσιο εκπρόσωπό της. Μην αγχώνεστε με τον τρόπο που θα φορέσετε το καινούριο σας αγαπημένο αξεσουάρ. Το ρολόι είναι σαν το λευκό και το μαύρο στα χρώματα, ένα αντικείμενο "passepartout" που συνδυάζεται εύκολα με ό, τι και αν επιλέξετε να φορέσετε.

Επισκεφτείτε τα online καταστήματα, Asos.uk, Urbanoutfitters.co.uk και Etsy.com και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Ο χρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα!