«Φόρεμα της χρονιάς» το midi dress της Meghan Markle στη συνέντευξη με την Oprah

Νατάσσα Σχοινά
«Φόρεμα της χρονιάς» το midi dress της Meghan Markle στη συνέντευξη με την Oprah
Το φόρεμα που παρακολούθησαν 60 εκατομμύρια άνθρωποι το 2021.

Όταν προβλήθηκε η συνέντευξη που έδωσαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah ήταν σαν να έβλεπες κάποιες σπίθες της πριγκίπισσας Diana. Από κάθε άποψη. Το περιεχόμενο και οι σοκαριστικές δηλώσεις που έκανε η δούκισσα του Sussex περί αυτοκτονικών σκέψεων στο παλάτι καθώς και η γενικότερη ψυχολογική της κατάσταση ήταν το βασικό κομμάτι. Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε φορά με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο μικροσκόπιο βρέθηκε το outfit που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση.

Η Meghan εμφανίστηκε με ένα μαύρο midi dress του Giorgio Armani με ένα χαρακτηριστικό λευκό print με λωτό στη δεξιά πλευρά και ζώνη στη μέση. Ένα σχέδιο που το Μουσείο της Μόδας ανακοίνωσε πως είναι το «Φόρεμα του 2021».



Η σημασία του φορέματος

«Είναι ευρέως γνωστό πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συχνά χρησιμοποιούν outfits για να περάσουν ένα μήνυμα μέσα από την επιλογή του στυλ τους, το σχέδιο και το μοτίβο. Έχει αναφερθεί ότι η δούκισσα επέλεξε ένα φόρεμα με το σχέδιο του λωτού γιατί η συμβολική συσχέτιση του λουλουδιού είναι με την αναγέννηση, με την αυτοανάπλαση και με την πνευματική φώτιση αλλά και με την ικανότητά του να ανθίζει παρά τις φαινομενικά δύσκολες συνθήκες», είπε το μουσείο σε ανακοίνωσή του.

Ο τρόπος που επιλέγεται το «Φόρεμα της Χρονιάς» βασίζεται σε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Πρόκειται για ένα σχέδιο που «ενσαρκώνει την κυρίαρχη διάθεση της μόδας, αντιπροσωπεύει τη χρονιά που πέρασε και αιχμαλωτίζει τη φαντασία».



Η έκθεση του μουσείου στο Bath

Το μουσείο που βρίσκεται στο Bath, μία πόλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας, πλέον περιλαμβάνει μία εκδοχή του φορέματος της Meghan, καθώς παρουσιάζεται ως το τελευταίο κομμάτι στην έκθεση που βρίσκεται στο κτίριο για την «Ιστορία της Μόδας σε 100 Αντικείμενα». Αν λάβουμε υπόψιν, ότι το CBS special που προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2021, παρακολούθησαν 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε περίπου 70 χώρες, η τελευταία προσθήκη του μουσείου θα δώσει έναν ακόμα λόγο στο κοινό να το επισκεφτεί στο επόμενο διάστημα.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από το φόρεμα της Meghan Markle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

Eννιά κοσμήματα που Kate Middleton και Meghan Markle κληρονόμησαν από την πριγκίπισσα Diana

H Meghan Markle εμφανίστηκε με το βραχιόλι της Diana στο Freedom Gala (photos)