Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

Sabine Camhi
Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το σύνολό της με βουργουνδί σατέν Giuseppe Zanotti pumps, διαμαντένια σκουλαρίκια Maison Birks και με ένα χρυσό βραχιόλι Cartier. 

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έκαναν την εμφάνισή τους στο Salute to Freedom Gala 2021 στη Νέα Υόρκη, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους. Η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί το πρώτο gala στο οποίο παρευρέθηκε το ζευγάρι από τότε που άφησε τους ανώτερους βασιλικούς του ρόλους και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το Gala, που πραγματοποιήθηκε στο Intrepid Museum, τιμά τους βετεράνους του στρατού για την υπηρεσία τους.

Τι φόρεσε η Meghan στην εκδήλωση

Για τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού, η Meghan φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με υπογραφή Carolina Herrera, με εντυπωσιακή λαιμόκοψη και μακριά ουρά. Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το σύνολό της με βουργουνδί σατέν Giuseppe Zanotti pumps, διαμαντένια σκουλαρίκια Maison Birks και με ένα χρυσό βραχιόλι Cartier. Το beauty look της ήταν φρέσκο και λαμπερό. Το smokey eye μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό, αυστηρό κότσο.

O πρίγκιπας Harry ήταν επίσης πολύ κομψός, με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

meghan_markle_total_burgundy_look2.jpg

Η total burgundy εμφάνιση της Meghan Markle πρόδωσε το «μυστικό» για να είσαι κομψή όλη την ημέρα



Κόκκινη παπαρούνα για να τιμήσουν την βρετανική εβδομάδα Βετεράνων

Τόσο η Meghan όσο και ο Harry φόρεσαν την χαρακτηριστική κόκκινη παπαρούνα στο πέτο, προς τιμή των Βρετανών πεσόντων κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το εμβληματικό ποίημα του Καναδού John McCrae «In Flanders Fields» ή «Στις πεδιάδες της Φλάνδρας» ήταν αυτό που καθιέρωσε το κόκκινο λουλούδι ως σύμβολο μνήμης. Εκείνος πολέμησε σαν ταγματάρχης του καναδικού στρατού στην μάχη του Ypres την άνοιξη του 1915 - παπαρούνες άνθισαν στο πεδίο τις μάχης λίγες μέρες μετά την μεγάλη καταστροφή.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Meghan Markle εντυπωσιάζει με υπέροχο κόκκινο φόρεμα.


https://www.instagram.com/p/B9crv9SJNJx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημαντικές εμφανίσεις του ζευγαριού μέσα στην εβδομάδα

Το ζευγάρι ήταν πολύ απασχολημένο με τις δημόσιες εμφανίσεις του αυτή την εβδομάδα! Η Δούκισσα εμφανίστηκε στο Dealbook Online Summit των New York Times, για να μιλήσει για την ανάγκη μισθολογικής και επαγγελματικής ισότητας για τις γυναικές αλλά και άδειας μετ' αποδοχών για όλους. Ο Harry από την άλλη ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε πρόσφατο συνέδριο του περιοδικού WIRED, μιλώντας ενάντια στην παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο.


https://www.instagram.com/p/CWEVrDFMfjT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»

Meghan Markle: Το κρυφό ταλέντο της που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει

Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»