Springtime: Αυτός είναι ο shopping προορισμός που θα σε προετοιμάσει για τη φετινή άνοιξη

Springtime: Αυτός είναι ο shopping προορισμός που θα σε προετοιμάσει για τη φετινή άνοιξη

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αξιοποιήσεις αυτήν την περίοδο, μέχρι να μπει και επίσημα η άνοιξη στη ζωή σου; 

Καθώς η μέρα μεγαλώνει, όλο και περισσότερο ο καιρός γλυκαίνει, τα πρωινά είναι ηλιόλουστα, τα απογεύματα «βάφονται» σε μωβ αποχρώσεις και η διάθεσή σου ακολουθεί τον ρυθμό αυτής της συναρπαστικής αλλαγής. Ο ερχομός της άνοιξης «πλημμυρίζει» την καρδιά σου με χαρά, ενθουσιασμό και ανυπομονησία, αφού δεν βλέπεις την ώρα να πεις «αντίο» στον χειμώνα και να υποδεχθείς μία νέα εποχή, μία εποχή που κάθε χρόνο σε κάνει να «ανθίζεις», από μέσα προς τα έξω. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ο Μάρτιος θεωρείται ένας μεταβατικός μήνας, αφού είναι το χρονικό διάστημα που προετοιμάζεσαι για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αξιοποιήσεις αυτήν την περίοδο, μέχρι να μπει και επίσημα η άνοιξη στη ζωή σου; Μα φυσικά, να πραγματοποιήσεις μικρές αλλά σημαντικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα, το σπίτι και το μπουντουάρ σου, οι οποίες θα προσθέσουν στην καθημερινότητά σου τις αισιόδοξες «πινελιές» που χρειάζεσαι. Ακριβώς για αυτό, είμαστε εμείς εδώ! Για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις ποια είναι τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα προϊόντα ομορφιάς και τα είδη σπιτιού που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να μπεις στο ανάλογο mood. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό αγορών με τα must-have items που αξίζουν την προσοχή σου την παρούσα περίοδο, ενώ σου αποκαλύπτουμε ποιος είναι ο απόλυτος shopping προορισμός, δηλαδή το εμπορικό κέντρο που υπόσχεται να γίνει το κέντρο του κόσμου σου!

Τα fashion items που θα πιάσουν «τόπο» και όχι μόνο χώρο στην ντουλάπα σου

Είναι αλήθεια πως οι μεταβατικές περίοδοι του έτους, σε προβληματίζουν όσον αφορά στις εμφανίσεις σου, αφού ο καιρός είναι κάπως απρόβλεπτος. Για να είσαι σίγουρη, λοιπόν, πως τα ρούχα στα οποία θα επενδύσεις θα πιάσουν «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην ντουλάπα σου, μπορείς να επιλέξεις κομμάτια που «ξεκλειδώνουν» πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις, ρούχα που φοριούνται την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, ένα ρομαντικό πουκάμισο με φραμπαλά μανίκια, γιακά και φλοράλ λεπτομέρειες, είναι ένα ευκολοφόρετο item, το οποίο θα σε συντροφεύει τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο, αλλά και τα δροσερά απογεύματα του καλοκαιριού, καθώς συνδυάζεται άψογα με ένα τζιν σορτς. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μακρύ, εμπριμέ φόρεμα από μεταξωτό ύφασμα, το οποίο θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μοναδικούς layering συνδυασμούς, βάζοντας πάνω από αυτό ένα μονόχρωμο πλεκτό ή ένα τζιν τζάκετ. Να ξέρεις πως και τα δύο κομμάτια, μπορείς να τα ανακαλύψεις πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο κατάστημα attica του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

cosmos2

Οι ανοιξιάτικες «πινελιές» που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις και τη διάθεσή σου

Η γοητεία της άνοιξης, δηλαδή αυτό που σε κάνει να την προσμένεις κάθε χρόνο με λαχτάρα, είναι πως «κρύβεται» στις λεπτομέρειες, στα μπουμπούκια που στολίζουν με παστέλ χρώματα τα κλαδιά των δέντρων, τις μαγευτικές αποχρώσεις του ουρανού κατά τη δύση του ήλιου, τα πρόσωπα των περαστικών που δείχνουν πιο φωτεινά και αισιόδοξα. Σε αυτές τις λεπτομέρειες, λοιπόν, αξίζει να εστιάσεις και εσύ, όσον αφορά στις εμφανίσεις σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αντικαθιστούσες τις παλιές, μονόχρωμες κάλτσες σου, με ένα ζευγάρι βαμβακερές, κοντές κάλτσες που έχουν ένα χαρούμενο μοτίβο από το κατάστημα Calzedonia ή με ένα χαριτωμένο ζευγάρι από το κατάστημα Happy Socks;

image005

Φυσικά, μέσα σε αυτές τις λεπτομέρειες συγκαταλέγεται και το ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα σε συντροφεύει στις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες περιπέτειές σου, οπότε φρόντισε να επιλέξεις ένα διαχρονικό και ποιοτικό ζευγάρι, όπως τα γυαλιά ηλίου που φέρουν την υπογραφή RayBan και μπορείς να βρεις στο κατάστημα GrandOptical του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

image007

Αν θέλεις, βέβαια, να φέρεις στην επιφάνεια το παιδί των λουλουδιών που κρύβεις μέσα σου, τότε μία φλοράλ στέκα μαλλιών από το κατάστημα Claire’s είναι το must αξεσουάρ, το οποίο θα προσδώσει στις εμφανίσεις σου μία πιο ανοιξιάτικη και χαριτωμένη «πινελιά»!

image009

Τα εσώρουχα που θα φέρουν στην επιφάνεια την spring queenette που «κρύβεις» μέσα σου

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την πηγαία αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι, όταν κάτω από τα ρούχα σου σε «αγκαλιάζει» ένα σετ από όμορφα εσώρουχα. Ακριβώς για αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις έναν «αέρα» ανανέωσης στο συρτάρι με τα εσώρουχά σου! Πώς θα τα καταφέρεις; Επενδύοντας σε ένα κομψό σετ εσωρούχων με δαντέλα, το οποίο περιλαμβάνει ζαρτιέρες και μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Forebelle ή επιλέγοντας ένα κλασικό μαύρο σετ με σουτιέν και σλιπ σε σχήμα μπραζίλιαν, το οποίο μπορείς να αποκτήσεις από το κατάστημα Hunkemöller. Εξίσου καλή επιλογή είναι και το τριγωνικό σουτιέν Lara από το κατάστημα Intimissimi, το οποίο δεν διαθέτει μπανέλα, ούτε ενίσχυση όμως, είναι κατασκευασμένο από απαλή, ελαστική δαντέλα και έχει έναν ιδιαίτερο συνδυασμό φλοράλ και γεωμετρικών μοτίβων.

image011

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως το σουτιέν που σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου, παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα σου, αφού υποστηρίζει το στήθος και αναδεικνύει τη σιλουέτα σου. Καλό είναι, λοιπόν, να επιλέξεις ένα σχέδιο όπως το Sloggi Body Adapt T-Shirt Bra από το κατάστημα Sloggi, το οποίο δεν διαθέτει μπανέλες, αλλά σου προσφέρει στήριξη, προσαρμοστικότητα και αόρατη άνεση χάρη στη laser cut τεχνολογία του. Βέβαια, υπάρχει και το Triumph Amourette από το κατάστημα Triumph, ένα bestseller σουτιέν με μπανέλα και ελαστική δαντέλα, το οποίο σου προσφέρει μία τέλεια εφαρμογή και μία απερίγραπτη άνεση, ώστε να το φοράς κάθε μέρα, όλη μέρα. Και τα δύο σουτιέν μπορείς να τα ανακαλύψεις στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, εκεί όπου οι αγορές γίνονται μία συναρπαστική, απολαυστική εμπειρία.

image013

Οι καθημερινοί «σύμμαχοι» που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο την άνοιξη

Η άνοιξη είναι μία εποχή που έρχεται στην επιφάνεια η πιο ξέγνοιαστη εκδοχή σου. Ωστόσο, για να μπορέσεις να ανακαλύψεις αυτήν την εκδοχή, χρειάζεται να πραγματοποιήσεις μερικές επιπλέον προσθήκες στην καθημερινότητά σου. Για παράδειγμα, αν θέλεις να είσαι ανέμελη από το πρωί έως το βράδυ, χρειάζεσαι ένα άνετο, πρακτικό σακίδιο πλάτης, όπως το Kipling Citypack Softly Spots, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αεικίνητα κορίτσια που δεν χορταίνουν να εξερευνούν την πόλη και μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Bag Stories. Και επειδή την άνοιξη θέλεις να είσαι κάθε στιγμή ο εαυτός σου, να ξέρεις πως στο κατάστημα The Body Shop μπορείς να βρεις το Fresh Nude Foundation, το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα φυσικό, δροσερό look με ημι-ματ τελείωμα, ενώ θα προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Ειλικρινά, είναι τόσο ελαφρύ που σχεδόν θα ξεχάσεις πως το έχεις εφαρμόσει στο πρόσωπό σου!

image015

Επίσης, μπορεί να θεωρείς πως είναι λίγο νωρίς όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να ψάχνεις για το πέδιλο που θα σε συντροφεύει τους επόμενους μήνες. Σου προτείνω, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα κομψό, δερμάτινο, φλατ πέδιλο που διαθέτει μία διαχρονική απόχρωση, ώστε να μην σε βρουν οι πρώτες ζεστές μέρες απροετοίμαστη. Να θυμάσαι πως στο κατάστημα Sandy.S θα βρεις το σχέδιο MARILA, το οποίο θα «αγκαλιάζει» με στυλ τα βήματά σου σε κάθε περιπέτεια που σε περιμένει το επόμενο διάστημα.

image017

Οι πρωτότυπες deco προσθήκες που δεν πρέπει να λείπουν από τον προσωπικό σου χώρο

Αν θέλεις να μετατρέψεις την άνοιξη σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, τότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να αναδιαμορφώσεις, είναι τον προσωπικό σου χώρο. Όχι, δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή, αρκεί να ανακαλύψεις τα κατάλληλη αντικείμενα, τα οποία θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε έναν επίγειο «παράδεισο». Για παράδειγμα, μπορείς να εμπλουτίσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου με ένα μπουκέτο λουλουδιών, το οποίο θα «πλημμυρίσει» τον χώρο σου με χρώμα. Στο κατάστημα Domus Homus, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, θα βρεις μπουκέτα από παπαρούνες σε κόκκινη και μωβ απόχρωση, τα οποία είναι τόσο όμορφα που σε κάνουν να θες να τα μυρίσεις! Όπως και να έχει, μην ξεχνάς πως ο φωτισμός που υπάρχει στο σπίτι σου, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου κάθε εποχή. Οπότε, μπορείς να επενδύσεις και σε ένα πρωτότυπο φωτιστικό που διαθέτει τον σχεδιασμό του πιο διάσημου αναπτήρα, ένα φωτιστικό που με το έξυπνο design του θα σου «ανεβάζει» καθημερινά τη διάθεση και το οποίο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Octopus, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

image019

Ξεχωριστά δώρα για το πρόσωπο με το οποίο θέλεις να απολαύσεις στο έπακρο τη φετινή άνοιξη

Υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σου, με το οποίο θέλεις να μοιραστείς τη φετινή άνοιξη; Μήπως ο ερχομός αυτής της νέας εποχής είναι μία καλή ευκαιρία να προετοιμάσεις το συγκεκριμένο πρόσωπο, για τις συναρπαστικές εμπειρίες που σας περιμένουν το επόμενο διάστημα; Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να του χαρίσεις ένα ξεχωριστό δώρο; Αν δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειάζεται, τότε ένα μαύρο κοντομάνικο βαμβακερό t-shirt σε tie dye βαφή από το κατάστημα Aristoteli Bitsiani, είναι μία safe επιλογή που θα τον ενθουσιάσει. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για το διαχρονικό, ανοιχτόχρωμο τζιν rider jacket που μπορείς να βρεις στο κατάστημα Lee-Wrangler, μία επιλογή που θα ενθουσιάσει κάθε παραλήπτη, αφού ταιριάζει με κάθε σύνολο και είναι η ιδανική επιλογή πανωφοριού για τα δροσερά απογεύματα της άνοιξης, καθώς και το δερμάτινο coach pilot που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και υπάρχει στο κατάστημα Papageorgiou Leather & Fur, στο Mediterranean Cosmos.

image021

Αν ψάχνεις, βέβαια, ένα πιο προσωπικό δώρο για τον αγαπημένο σου, τότε μία πιτζάμα από 100% βαμβακερό ύφασμα Supima® είναι μία εναλλακτική που αξίζει να σκεφτείς, ενώ μπορείς να την ανακαλύψεις στο κατάστημα Intimissimi Uomo. Σε κάθε περίπτωση, αν το ξεχωριστό πρόσωπο της καρδιάς σου είναι ένας αθεράπευτος λάτρης της περιπέτειας, τότε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου OAKLEY Radar EV Path από το κατάστημα Sunwear Stores, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να αδράξει τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης!

image023

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όλες οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις επιλογές δώρων προς τον εαυτό σου ή προς κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο, τις οποίες μπορείς να βρεις στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ετοίμασε μία λίστα με τα items που θα σε συντροφεύουν καθόλη τη διάρκεια της άνοιξης και ετοιμάσου να υποδεχθείς αυτήν την νέα εποχή του χρόνου, πιο ανανεωμένη, στυλάτη και ξέγνοιαστη από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα mediterraneancosmos.gr ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.