Τed Baker: Μια σύγχρονη, ανανεωμένη συλλογή περνάει το brand στην επόμενη φάση του

Τed Baker: Μια σύγχρονη, ανανεωμένη συλλογή περνάει το brand στην επόμενη φάση του

Στη σεζόν S/S 2022 η Ted Baker συνδυάζει τoν premium θηλυκό αέρα του brand με έναν casual και fun χαρακτήρα.

Στην σεζόν spring summer 2022 η Ted Baker συνδυάζει τoν premium θηλυκό αέρα του brand με έναν casual και fun χαρακτήρα. Η έμπνευση της συλλογής έρχεται από τις less-ordinary πλευρές της καθημερινότητας, όπως η ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία. Η μανόλια ως λογότυπο της Ted Baker συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ως ένα σύμβολο ομορφιάς και μακροβιότητας το λουλούδι της μανόλιας αντιπροσωπεύει τέλεια το DNA του brand. Στα ρούχα και τα αξεσουάρ εμφανίζεται σε διαφορετικά textures και μεγέθη, επιδεικνύοντας την αγάπη για λεπτομέρεια.

TED BAKER 1

Για τον μεταβατικό καιρό της άνοιξης τα outerwear κομμάτια είναι φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα και ολοκληρώνουν το ανοιξιάτικο layering. Cropped και oversized γραμμές ανανεώνουν διαχρονικά σχέδια, όπως το classic biker jacket, που έχει αποσπώμενα μανίκια. Στις seasonal καπαρντίνες προστίθενται λεπτομέρειες, όπως δαντελένιοι γιακάδες και κεντήματα, ενώ φτιάχνονται από σατέν ή αδιάβροχο λινό. Οι παστέλ τόνοι αποτελούν την βασική χρωματική παλέτα για αυτή την σεζόν, που σε συνδυασμό με το μπλε ελεκτρίκ, το forest green και το έντονο κίτρινο δίνουν ένταση και ζωντάνια, οδηγώντας ομαλά στην αρχή την καλοκαιριού.

Με βάση το new age casual dressing η συλλογή περιλαμβάνει mix and match σετ και προτείνει απρόσμενους συνδυασμούς που ταιριάζουν στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Φλοράλ και γήινα μοτίβα ανανεώνουν κομμάτια της συλλογής, όπως το παντελόνι σε palazzo κόψιμο και το ασορτί πουκάμισο από ανακυκλωμένο βαμβάκι. Ενώ σε αλλά σετ, όπως το πλισέ σορτσάκι και το κοντομάνικο πουκάμισο, το φλοράλ μοτίβο γίνεται πιο μινιμαλιστικό και θυμίζει αφαιρετικές κουκίδες.

TED BAKER 2

Οι νέες σιλουέτες συνδυάζονται με πρωτοπόρες υφές τονίζοντας την καλλιτεχνική φύση της συλλογής. Λεπτομέρειες όπως οι πιέτες, το georgette crepe ύφασμα και οι καθαρές φόρμες χαρίζουν ένταση στις low waist φούστες της σεζόν. Ενώ η vintage αισθητική κάνει τα μίντι φορέματα να ξεχωρίζουν. Διατηρώντας τον καλοκαιρινό χαρακτήρα της σειράς τα σόρτς διακοσμούνται με πλεκτό raffia και συνδυάζονται ιδανικά με τα voluminous floral tops. Τα 80s επανέρχονται και δίνουν ένα fun twist σε mix and match σύνολα, όπως την balloon-sleeve μπλούζα και την ασορτί φούστα.

Τα πλέον αναγνωρίσιμα Ted Baker knotted handles προστίθενται στη νέα baguette τσάντα της σεζόν. Οι υφασμάτινες και πλεκτές καλοκαιρινές τσάντες διακοσμούνται με χάντρες και κεντημένα φλοράλ μοτίβα, όλα τα σχέδια της σεζόν διατηρούν ένα χειροποίητο look and feel, ενώ είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα.