H Kourtney Kardashian αποκάλυψε το «νυφικό» της και είναι όσο goth πιστεύαμε

Ναταλία Κατσακιώρη
H Kourtney Kardashian αποκάλυψε το «νυφικό» της και είναι όσο goth πιστεύαμε
Photo: Instagram/@kourtneykardashian

Πριν λίγες ώρες η Kourtney αποκάλυψε το νυφικό της σύνολο και ήταν all the way goth!

Η Kourtney Kardashian και ο αγαπημένος της, και νυν σύζυγός της, Travis Braker παντρεύτηκαν στο Λος Βέγκας και η ανακοίνωση έγινε φυσικά μέσω Instagram. Μετά από δηλώσεις, φωτογραφίες, videos, κοινά τατουάζ και αμέτρητα φιλιά σε κόκκινα χαλιά μπροστά στους φωτογράφους, οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Έτσι στάθηκαν μπροστά στον Elvis και αντάλλαξαν όρκους αιώνους πίστης, σε μια κλασική τελετή με τον τρόπο που γίνεται στο Λας Βέγκας. Κλισέ; Ίσως, παρόλα αυτά ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Αυτός φυσικά δεν είναι και ο επίσημος γάμος του ζευγαριού, αφού η τελετή έγινε χωρίς άδεια.

Η ίδια η Kourtney δημοσιοποίησε εχθές το βράδυ και φωτογραφίες από την τελετή, όπου μαζί με τον αγαπημένο της έζησαν την στιγμή στο απόλυτο, κάτι που τους χαρακτηρίζει. Αυτό φυσικά που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το νυφικό outfit της Kourtney, αφού σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για wedding dress. Ένα τόσο εναλλακτικό ζευγάρι δεν θα μποορύσε να διαλέξει τις κλασικές λευκές και pastel αποχρώσεις, με νυφικά, τούλια, δαντέλες και άσπρα λουλούδια. Παρέμειναν ο ευατός τους και σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή, με την Kour να είναι η πιο goth νύφη.

Το Versace wedding outfit της Kourtney Kardashian.

Η Kourtney απογείωσε για άλλη μια φορά το goth core style, ένα στυλ που έχει υιοθετήσει εδώ και καιρό, συμμετέχοντας σε αυτό το ισχυρό comeback του gothic look από τα 90s. Για την ημέρα του γάμου της, λοιπόν, απογείωσε την gothic αισθητική με ένα total black look και ένα κίτρινο κορσέ, με ένα μεγάλο τύπου βυζαντινό σταυρό στο μπροστινό μέρος, από μαύρη δαντέλα και ημιπολύτιμους λίθους, σε ένα εντυπωσιακό κέντημα.

kourtney kardashian wedding versace
kourtney kardashian wedding versace 2

Το συγκεκριμένο item είναι, φυσικά, Versace, από την Autumn/Winter συλλογή της Donattella το 2012, για τα ready to wear. Πρόκειται για ένα vintage piece από το γνωστό vintage shop, Pechuga Vintage, στο Λος Άντζελες, όπου μπορεί να βρει κανείς πραγματικούς θησαυρούς και σπάνια designer pieces . Τα εύσημα θα πρέπει φυσικά να δοθούν για ακόμη φορά και στην Dani Michelle, την στυλίστρια που έχει αναδιαμορφώσει και απογειώσει το look της οικογένειας Kardashian, με την Kendall και την Kourtney να συνεργάζονται αποκλειστικά μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CcBQ1pVPKhA

Μαύρο παντελόνι, μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα μαύρο δερμάτινο biker jacket και μια ανθοδέσμη από κατακόκκινα τριαντάφυλλα συμπλήρωσαν το wedding look της Kour, η οποία μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα απλό ponytail. Ο Travis Barker από την άλλη παρέμεινε στο γνωστό total black, leather στυλ του και εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα, αλλά με ένα statement necklace αλυσίδα.

Να ζήσουνε!

Διαβάστε επίσης:

10 trends που αγαπούν οι Γαλλίδες και πρέπει να υιοθετήσεις την νέα σεζόν

Η Joan Collins σε καμπάνια του Calvin Klein;Στη νέα συλλογή του με την Palace όλα μπορούν να συμβούν