10 trends που αγαπούν οι Γαλλίδες και πρέπει να υιοθετήσεις την νέα σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
10 trends που αγαπούν οι Γαλλίδες και πρέπει να υιοθετήσεις την νέα σεζόν

Οι 10 αγαπημένες επιλογές των French girls που πρέπει να μπουν στη λίστα σου.

Υπάρχει ένας μύθος στον κόσμο της μόδας γύρω από τα French girls. Οι Γαλλίδες σε γενικές γραμμές, και κυρίως οι Παριζιάνες, θεωρούνται από τις πιο κομψές γυναίκες παγκοσμίως, όχι τόσο για τα extravagant και φανταχτερά ρούχα τους σε ιδιαίτερες εμφανίσεις, όσο για τα all day σύνολα τους. Είναι αυτή η καθημερινή sophisticated απλότητα που τις κάνει μοναδικές. Ένα effortless coolness, που αντικατοπτρίζεται σε κάθε τους βήμα στους δρόμους της πόλης.

Οι ίδιες φυσικά και δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες και στο τι θα φορέσουν, ωστόσο, όλο αυτό γίνεται με πολύ στοχευμένες και πετυχημένες κινήσεις styling, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πως ασχολήθηκαν ελάχιστα με την εμφάνιση τους, χωρίς να σπαταλήσουν όλη την ημέρα μπροστά στον καθρέφτη. Αγαπούν την μόδα και παρακολουθούν τις νέες τάσεις, χωρίς όμως να υιοθετούν ποτέ άκριτα όλα τα trends, παρά μόνο όσα ταιριάζουν στο στυλ και τον σωματότυπο τους.

Ένα από τα τεράστια μυστικά τους, είναι η σημασία που δίνουν στο fitting. Δηλαδή στις γραμμές που έχουν τα ρούχα τους και στο πώς φαίνεται ένα item πάνω τους. Η καλή εφαρμογή έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της κομψότητας αλλά και της αίσθησης ότι φοράς κάτι ακριβό, κάτι που φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα.

Τα 10 αγαπημένα pieces της french style ντουλάπας.

Ναι, οι Γαλλίδες αγαπούν τα fashion staples και η ντουλάπα τους είναι γεμάτη με basics, όπως ένα ίσιο τζιν, ένα λευκό t-shirt και πουκάμισο, ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και όλα τα γνωστά essentials, που και εσύ γνωρίζεις πολύ καλά. Πολλοί έχουν, λοιπόν, την εικόνα πως το πραγματικό french strret style είναι κάπως βαρετό και απόλυτα απλό, χωρίς extravagant κομμάτια που κάνουν statement. Μία εντελώς λάθος εντύπωση, αφού αν κρίνουμε από το street style της τελευταίας εβδομάδας μόδας, το γαλλικό στυλ βρίσκεται στα καλύτερα του, πιο σύγχρονο και ανανεωμένο από ποτέ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τα 10 πιο αγαπημένα κομμάτια της γαλλικής ντουλάπας, που ακολουθούν τα φετινά trends του 2022 και δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου. Από την signature μαρινιέρα και τα αγαπημένα τους μαντήλια, μέχρι το δέρμα και το νέο preppy look, παρακάτω θα βριες όλα τα must have items, που πρέπει να αποκτήσεις.



Διαβάστε επίσης:

Η νέα καμπάνια των SKIMS έχει άρωμα 90s με πρωταγωνίστριες τα supermodels της θρυλικής δεκαετίας

Οδηγός αγοράς: Άνοιξη στο γραφείο -Οι πιο stylish φούστες για να είσαι κομψή κάθε μέρα