Η Replay είναι ο μέγας χορηγός του Rolex Monte-Carlo Masters

Η Replay είναι ο μέγας χορηγός του Rolex Monte-Carlo Masters
Darrasse/Realis

Λάμπει παρέα με τους διάσημους φίλους της στο τουρνουά του Μονακό.

Στα πλαίσια της ευρείας εταιρικής στρατηγικής της για τις αθλητικές χορηγίες, η Replay γιορτάζει την είσοδό της στον κόσμο του τένις! Έχοντας τοποθετήσει το όνομά της δίπλα σε κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο (PSG, Ajax, Atalanta και Ολυμπιακός) την κορυφαία ομάδα ράγκμπι All Blacks, αλλά και μεμονωμένους ambassadors όπως οι Neymar Jr, Beauden Barrett και Usain Bolt, η Replay εντάσσει στην εταιρική στρατηγική της και τη μεγάλη χορηγία του υψηλού κύρους τουρνουά τένις, το Rolex Monte-Carlo Masters!


Άλλωστε, το στυλ και οι επιδόσεις ήταν πάντα αναγνωρισμένες αξίες στον κόσμο του τένις που αποτελούν επίσης μέρος του DNA της Replay.


Κατά τη διάρκεια του φετινού τουρνουά Rolex Monte-Carlo Masters, η Replay φιλοξένησε στο ειδικά διαμορφωμένο Replay pop up store τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου, brand ambassador και διεθνούς φήμης διασημότητα με τεράστιο κοινό στα SoMe, Neymar JR, μαζί με τον φίλο και συμπαίκτη του Marco Verratti, αλλά και με τον DJ/παραγωγό Martin Garrix.

Nejmar-Jr_Matteo-Sinigaglia_Marco-Verratti.jpg
Matteo-Sinigaglia_Martin-Garrix.jpg

Παγκοσμίου φήμης μοντέλα και διασημότητες – αληθινοί φίλοι της Replay όπως η Stella Maxwell, η Izabel Goulart, η Jessica Aidi, η Melissa Satta και η Sara Pagliaroli, ήταν επίσης εκεί για να τιμήσουν την πρώτη επίσημη παρουσία της Replay στο τουρνουά τένις Rolex Monte Carlo Masters.