Η Andriana Lima περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο νέο show του Alexander Wang

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Andriana Lima περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο νέο show του Alexander Wang

Η πιο sexy mama περπάτησε στο catwalk-επιστροφή του Alexander Wang.

Η Andriana Lima ανακοινώσε το φύλο του μωρού της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το γνωστό super model θα γίνει μανούλα για τρίτη φορά, αφού περιμένει και πάλι παιδάκι από οτν σύντρο της και σκηνοθέτη, Andre Lemmers.

https://www.instagram.com/p/CcflTEoLRol

Κανείς, ωστόσο, δεν περίμενε μετά από αυτή την ανακοίνωση να την δούμε και στο catwalk της μεγάλης επιστροφής του Alexander Wang, στην Chinatown του Los Angeles. Εκεί την είδαμε με το πιο sexy και goth look, να περπατά με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πασαρέλα με ένα super sexy outfit του Wang με πανήψυλες vinyl μπότες και ένα μαύρο knitted φόρεμα με μικρά βολάν στα τελειώματα, που αναδείκνυε το baby pump.

https://www.instagram.com/p/Cckr1D1gII8

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Rihanna, δημιουργήθηκε μία ολόκληρη επανάσταση στο pregnancy style, αφού η Riri δεν είναι μία συνηθισμένη έγκυος μέλλουσα μανούλα. Όλα της τα looks ακολουθούν το γνωστό στυλ της τραγουδίστριας με αποκαλυπτικά bra tops, low rise παντελόνια, διάφανα items και sexy διάθεση, που δημιούργησε σχολή. Έτσι, βλέπουμε το σώμα μίας γυναίκας που κυοφορεί να απελευθερώνεται και να προβάλλεται, αποδεικνύοντας πως μία γυναίκα δεν χάνει την ταυτότητα της, όταν γίνεται μητέρα.

Όσα έγιναν στο νέο show του Alexander Wang.

Όχι συνεντεύξεις, όχι φωτογραφίες. Αυτό ήταν το γενικότερο moto του νέου show του Alexander Wang, το πρώτο που παρουσίασε ο σχεδιαστής μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας το 2019. Έτσι απογορεύτηκε η είσοδος στα media τόσο στην επίδειξη, όσο και στο after party, που ήταν ανοιχτό μόνο για «οικογένεια και φίλους». Οι διάσημοι καλεσμένοι του απέφυγαν επίσης την οποιαδήποτε δήλωση στον τύπο.

Η Fortune City ήταν η πρώτη του συλλογή μετά τον Ιούνιο του 2019. Ο Wang παρουσίασε, λοιπόν, για το επερχόμενο φθινόπωρου μία σειρά από statement κομμάτια, με cut outs, minis, bodycon φορέματα, πανύψηλες μπότες από vinyl και δέρμα, denim και boxy πανωφόρια. Στο show συμμετείχαν επίσης οι Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio και Amelia Gray Hamlin.