Τα πιο stylish pastel σύνολα για να φορέσεις το Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πιο stylish pastel σύνολα για να φορέσεις το Πάσχα
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Τα pastels δεν μπορούν να λείπουν από την πιο μεγάλη γιορτή της άνοιξης!

Όποια και αν είναι η θερμοκρασία της ημέρες του Πάσχα, η συγκεκριμένη γιορτή σηματοδοτεί το πέρασμα στην άνοιξη και την αλλαγή της εποχής. Στην περίπτωση μας μάλιστα, ο καιρός θα είναι απόλυτα ευνοϊκός, με την ζέστη να μας ανεβάζει την διάθεση. Μην σας πω ότι λίγοι τυχεροί, ίσως βρεθούν και στην παραλία. Με άλλα λόγια, εάν δεν το έχεις κάνει ακόμη, ήρθε η ώρα να αφήσεις μία και καλή τα χειμερινά items της ντουλάπας σου και να δημιουργήσεις αερινά, ανάλαφρα σύνολα για τις επικείμενες μέρες.

Ευτυχώς, η άνοιξη του 2022 είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη με νέες τάσεις και αμέτρητες επιλογές για τα κορίτσια που αγαπούν την μόδα και θέλουν να ξεχωρίζουν. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός spring outfit είναι φυσικά τα χρώματα, και ειδικά η παλέτα των pastels. Pastel και Πάσχα είναι έννοιες αλληλένδετες στο μυαλό όλων μας, τόσο στο styling όσο και στο deco.

Πώς, όμως, μπορείς να εντάξεις τα pastels στα outfit των ημερών με τον πιο εύκολο και elegant τρόπο; Ξέρουμε όλα τα μυστικά!

Sweet pastels

Αν η ντουλάπα σου είναι κυρίως minimal και αγαπάς την neutral παλέτα, τότε πάρε μία pastel τσάντα, η οποία θα φωτίσει το σύνολο σου χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείς από την γνωστή αισθητική σου. Μία ακόμη διακριτική επιλογή είναι ένα blazer από την παλέτα των pastels που μπορεί να συνδυαστεί με το denim παντελόνι σου. Οι συγκεκριμένες «sugary» αποχρώσεις κάνουν, επίσης, το τέλειο matching και με τα knitwears και τις ribbed υφές. Μία ακόμη safe λύση είναι και η ολόσωμη φόρμα. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω με το styling.

pastel-outfits-3.jpg

Τα pastels μπορούν να δημιουργήσουν και πολύ ωραίες αντιθέσεις. Συνήθως τα έχουμε στο νου μας ως ένα στοιχείο του romantic styling και όχι άδικα. Δοκίμασε, λοιπόν, να φορέσεις ένα ροζ ή lilac top με ένα δερμάτινο παντελόνι. Το diverse θα σε δικαιώσει.

pastel-outfits-8.jpg

Αν τώρα είσαι κορίτσι της μόδας και συνεπώς φέτος κινήσε σε Y2K outfits, τότε επένδυσε σε ένα second skin dress με pastel χρώμα ή και pastel prints. Ένα total pastel look σε baby blue με ένα wide leg παντελόνι, ένα bra top και matching αξεσουάρ από την κορυφή μέχρι τα νύχια θα σε κάνουν να μοιάζεις με street style pro.

pastel-outfits-7.jpg