Ημέρα της μητέρας: Διαλέξαμε τα καλύτερα δώρα για τη μητέρα σου από το The Mall Athens

Ημέρα της μητέρας: Διαλέξαμε τα καλύτερα δώρα για τη μητέρα σου από το The Mall Athens

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ημέρα της Μητέρας σου υπενθυμίζει ότι αν υπάρχει ένα πρόσωπο στο οποίο χρωστάς ένα «ευχαριστώ», αυτό είναι σίγουρα η μητέρα σου, δηλαδή η σπουδαία γυναίκα που σου χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, που σου έμαθε τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων και από την ημέρα που ήρθες στον κόσμο μέχρι σήμερα, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να σε βλέπει χαρούμενη.

Ακριβώς για αυτό, μην αφήσεις την ερχόμενη Κυριακή να περάσει χωρίς να της δώσεις τη σημασία που της αναλογεί, αλλά αξιοποίησε αυτήν την παγκόσμια γιορτή, για να δείξεις έμπρακτα στη μητέρα σου, πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία της στη ζωή σου. Πώς θα τα καταφέρεις; Προσφέροντάς της μία τρυφερή αγκαλιά και ένα ξεχωριστό δώρο, το οποίο θα λατρέψει με την πρώτη ματιά.

Ομολογουμένως, η επιλογή ενός εντυπωσιακού δώρου για τη μητέρα σου με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς της έχεις χαρίσει πολλά και πολύ εντυπωσιακά δώρα στο παρελθόν. Ωστόσο, ακόμη και αν έχεις ξεμείνει από ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες δώρων, υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος όπου θα ανακαλύψεις χιλιάδες ξεχωριστές επιλογές δώρων.

Και επειδή είναι σίγουρο πως πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στον απόλυτο shopping προορισμό, δηλαδή στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, δεν θα ξέρεις ποιο δώρο να πρωτοδιαλέξεις τόσο για τη μητέρα σου, όσο και για εσένα την ίδια ή για τις καλύτερές σου φίλες, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με ιδιαίτερες και ξεχωριστές προτάσεις. Μην χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να επωφεληθείς από το Midseason Spring Sale, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου στο εμπορικό The Mall Athens, για να χαρίσεις δώρα στις γυναίκες που αγαπάς ή και στον εαυτό σου.

Ένα fashion item που θα φέρει στην επιφάνεια την πιο στυλάτη εκδοχή της

Ένα ρούχο είναι πάντα μία εξαιρετική πρόταση δώρου για ένα πολύ κοντινό μας πρόσωπο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα fashion item, το οποίο θα φέρει στην επιφάνεια την πιο στυλάτη εκδοχή μιας γυναίκας; Για παράδειγμα, ένα κομψό top σε μία ανοιξιάτικη παστέλ απόχρωση από το κατάστημα American Eagle, είναι ένα ρούχο που θα βοηθήσει τη μητέρα σου ή την παραλήπτρια του δώρου σου εν γένει, να δημιουργήσει ιδιαίτερες all day εμφανίσεις. Εναλλακτικά, μπορείς να της χαρίσεις ένα φαρδύ, άνετο κιμονό με φλοράλ μοτίβο από το κατάστημα Mat Fashion, το οποίο θα αναδεικνύει ακόμη και το πιο απλό και καθημερινό look.

2.jpg

Αν η ντουλάπα της μητέρας σου είναι γεμάτη από φορέματα, να ξέρεις πως στο κατάστημα Bill Cost, θα βρεις ένα σούπερ στυλάτο pencil φόρεμα, το οποίο θα τη γεμίζει αυτοπεποίθηση, καθώς θα αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Ωστόσο, επειδή τα maxi φορέματα είναι για μία ακόμη χρονιά στη μόδα, μπορείς πάντα να επιλέξεις ένα μονόχρωμο μακρύ φόρεμα από το κατάστημα Calvin Klein. Να είσαι σίγουρη πως πρόκειται για ένα κομμάτι που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Σίγουρη επιλογή είναι και το κόκκινο φόρεμα Tommy Hilfiger με navy λεπτομέρειες για casual everyday looks που δεν θα αποχωριστεί με τίποτα.

3.png

Τα εσώρουχα και οι πιτζάμες που θα της χαρίσουν μία πιο απολαυστική καθημερινότητα

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί, ποιο είναι το δώρο που θα κάνει πραγματικά ευτυχισμένη μία μητέρα; Για να μάθεις την απάντηση, αρκεί να σκεφτείς πόσο πιο απολαυστική θα έκανε την καθημερινότητά της ένα άνετο εσώρουχο, όπως το δαντελένιο σουτιέν τρίγωνο από το κατάστημα Intimissimi ή το σουτιέν Balconette Wien από το κατάστημα Tezenis.

4.jpg

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που υπόσχονται να «απογειώσουν» τις εμφανίσεις της

Μία ακόμη πρόταση δώρου που θα εκτιμήσει κάθε γυναίκα και μητέρα, είναι ένα αξεσουάρ ή κάποιο κόσμημα, που εκφράζει το «θαύμα» και την αξία της μητρότητας. Για παράδειγμα, ένα βραχιόλι που γράφει τη λέξη «μαμά» από το κατάστημα Anna Maria Mazaraki ή ένα κολιέ με την ίδια λέξη από το κατάστημα Oroloi.gr, αποτελούν δύο εξαιρετικές και πολύ προσωπικές επιλογές δώρου, τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές, χάρη στο Midseason Spring Sale, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

5.jpg

Και επειδή όλες γνωρίζουμε πως μία, δύο ή και τρεις τσάντες δεν είναι αρκετές για μία γυναίκα, τι θα έλεγες να χαρίσεις στη μαμά σου ένα κομψό backpack σε παστέλ απόχρωση από το κατάστημα Replay, δηλαδή μία τσάντα που θα της επιτρέπει να έχει πάντα μαζί της, ό,τι χρειάζεται;

6.jpg

Εκτός από τις τσάντες, πάντως, οι περισσότερες γυναίκες έχουν «αδυναμία» και στα κοσμήματα. Οπότε μπορείς να επιλέξεις και ένα μακρύ, περίτεχνο κολιέ από το κατάστημα LiLaLo ή ένα ασημί, λίγο πιο minimal και πολύ λαμπερό κολιέ από το κατάστημα Prenatal.

7.jpg

Τα γυαλιά ηλίου που θα τη συντροφεύουν στις πιο ηλιόλουστες εμπειρίες

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην έναρξη του φετινού καλοκαιριού, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το οποίο θα συντροφεύει την παραλήπτρια του δώρου σου στις καλοκαιρινές, ηλιόλουστες εμπειρίες που την περιμένουν το επόμενο διάστημα. Να ξέρεις πως από το κατάστημα Optical Papadiamantopoulos μπορείς να της πάρεις ένα ζευγάρι oversized στρογγυλά γυαλιά ηλίου, τα οποία θα χαρίσουν μία ρετρό, 60’s «πινελιά» στις εμφανίσεις της. Αν, βέβαια, προτιμά πιο απλά σχέδια, στο κατάστημα Mark Aalen υπάρχει ένα συγκλονιστικό, διαχρονικό σχέδιο με μαύρο σκελετό, το οποίο κάθε φορά που θα το φοράει, θα την κάνει να μοιάζει με πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου.

8.jpg

Το δώρο τεχνολογίας που είναι σίγουρο πως θα την ενθουσιάσει

Σε περίπτωση που δεν βρήκες κάποια επιλογή δώρου στις παραπάνω κατηγορίες, να θυμάσαι πως ένα high tech δώρο ή ένα δώρο ομορφιάς μπορούν να αλλάξουν σημαντικά την καθημερινότητα μιας μητέρας. Πιο συγκεκριμένα, αν εργάζεται καθημερινά από τον υπολογιστή και το σαλόνι της έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο home office, να είσαι σίγουρη πως θα εκτιμήσει ένα εύχρηστο και ελαφρύ laptop από το κατάστημα Dell Exclusive Store.

9.png

Ό,τι και αν αποφασίσεις να χαρίσεις στη μητέρα σου με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η κίνησή σου είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνη. Ακριβώς για αυτό, μην παραλείψεις να προσθέσεις στο πακέτο σου μία γιορτινή κάρτα, μέσα στην οποία θα της εκφράζεις πόσο τυχερή νιώθεις που μεγαλώνεις έχοντας εκείνη στο πλάι σου. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως ακόμη και αν έχεις αργήσει πολύ να βρεις δώρο για τη μητέρα σου, το εμπορικό κέντρο The Mall Athens θα είναι ανοιχτό την Κυριακή που γιορτάζεται η Ημέρα της Μητέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του The Mall Athens, τη σελίδα του στο Facebook ή τον λογαριασμό του στο Instagram!