O βασιλιάς επιστρέφει στο Λονδίνο;

O βασιλιάς επιστρέφει στο Λονδίνο;

Η έκθεση «Savage Beauty», φόρος τιμής στο Βρετανό iconic σχεδιαστή Alexander McQueen μάλλον θα ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο το 2013.

Πριν λίγες εβδομάδες η έκθεση «Savage Beauty» στο Met της Νέας Υόρκης έριξε αυλαία σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με πάνω από 660 χιλιάδες επισκέπτες να θαυμάζουν τις δημιουργίες του Alexander McQueen, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των πιο δημοφιλών εκθέσεων του Costume Institute.

Έτσι, λοιπόν, η fashion editor-at-large του περιοδικού Grazia, Melanie Rickey, ξεκίνησε ένα online petition με σκοπό τη συλλογή υπογραφών για να μεταφερθεί η έκθεση και στη γενέτειρα του πρόωρα εκλιπόντα Lee, το Λονδίνο. Μάλιστα μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες πάνω από 2000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν και έτσι εκπρόσωπος του οίκου Alexander McQueen δήλωσε πως προσπαθούν να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει την έκθεση, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία. Το 2013 ο οίκος McQueen θα γιορτάσει, δυστυχώς χωρίς τον Alexander, τα είκοσι χρόνια του και η «Savage Beauty» θα ήταν ιδανικό να βρίσκεται στην πόλη που τον λάτρεψε και τον ανέδειξε.

Αν, λοιπόν, δεν είστε από τις τυχερές που βρέθηκαν στο Met της Νέας Υόρκης τους προηγούμενους μήνες, πάρτε μια McQueen γεύση στο παρακάτω βίντεο και ετοιμάστε βαλίτσες για Λονδίνο το 2013.