Ώρα να ανακαλύψεις τα μαγιό-πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού

Ώρα να ανακαλύψεις τα μαγιό-πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού

Το φετινό καλοκαίρι το περίμενες καιρό, διότι γνωρίζεις ήδη πως θα είναι το πιο ανέμελο και ξέγνοιαστο των τελευταίων δύο ετών.

Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί την περίοδο που διανύουμε, λοιπόν, αυτό είναι τα μαγιό που θα επιλέξεις να σε συνοδεύουν στις πιο όμορφες καλοκαιρινές σου εμπειρίες και στις θερινές σου αποδράσεις στο Αιγαίο.

Σου έχουμε καλά νέα, διότι η Calzedonia Swimwear Collection 2022 είναι για ακόμα μία φορά εδώ, για να σου χαρίσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι και να σε οδηγήσει σε μία βουτιά στη θάλασσα των μεσογειακών αποχρώσεων, με πολλά νέα prints και σχέδια για εντυπωσιακά στυλ, αλλά και με μονόχρωμα μαγιό με έντονα χρώματα όπως μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί, που προσθέτουν ένα pop boost στα νέα καλοκαιρινά μπικίνι.

Όσο για το ποιες είναι οι τάσεις στα μαγιό που αξίζει να φορέσεις τους επόμενους μήνες, συνέχισε να διαβάζεις και θα τις μάθεις όλες!

Τα prints, τα ψηλόμεσα σλιπ, το crochet cotton και το terry cloth ξεχωρίζουν

Φέτος, λοιπόν, είναι στη μόδα το τρίγωνο μπικίνι, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο δέσιμό του. Στη Calzedonia Swimwear Collection 2022 θα βρεις μπικίνι με τιράντες που μπορούν να πάνε χιαστί και να δεθούν με κόμπους πίσω από τον λαιμό και γύρω από τη μέση, συνεχόμενες ή και μπλεγμένες μεταξύ τους. Και οι διακοσμητικοί κρίκοι κάνουν το τρίγωνο μπικίνι ακόμα πιο ξεχωριστό προσθέτοντας ελκυστικές αποχρώσεις, ενώ διαμορφώνουν το σχήμα και ενισχύουν το fit αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα sexy μαγιό, ιδανικό για χρυσαφένιες, ακόμα και για μαυρισμένες επιδερμίδες.

1653568781247-181160507-Picture2.jpg

Τα prints είναι ένα ακόμη hot trend της σεζόν και παραπέμπουν στον τροπικό κόσμο. Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα ψηλόμεσο μπικίνι σλιπ με διαμορφωμένα μπικίνι tops, που τονίζουν το ντεκολτέ.

1653568792909-339502590-Picture3.jpg

Φέτος το καλοκαίρι, βέβαια, υπάρχουν δύο ακόμη νέα υλικά που ξεχωρίζουν στην Calzedonia Swimwear Collection 2022 και αξίζουν την προσοχή σου. Το πρώτο είναι το crochet cotton με τα γεωμετρικά σχέδια και τα έντονα χρώματα, που είναι ιδανικά για να συνδυαστούν με μπικίνι και beachwear, με μίνι φούστες, φορέματα και παντελόνες, αναβιώνοντας τα 70s. Όσο για το δεύτερο, πρόκειται για το terry cloth, το οποίο επέστρεψε δυναμικά στη μόδα. Θα το λατρέψεις διότι διαθέτει απαλή υφή και είναι φτιαγμένο σε διακριτικούς παστέλ τόνους και στυλ, που ταιριάζουν ιδανικά στη σιλουέτα.

1653568808255-189177721-Picture4.jpg

Τι περιμένεις λοιπόν; Μία ματιά στη Calzedonia Swimwear Collection 2022, αρκεί για να βρεις τα μαγιό που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό καλοκαίρι και θα σε συνοδεύσουν σε κάποιες από τις πιο όμορφες θερινές σου εμπειρίες, στις αγαπημένες σου πλαζ και στα νησιά που λαχταράς να επισκεφτείς!