Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα στο πιο radical-pop event της πόλης

Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα στο πιο radical-pop event της πόλης

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου το αντισυμβατικό περιοδικό TOILETPAPER και το glo, κάλεσαν δημοσιογράφους, fans και την art κοινότητα της πόλης, στο πιο σουρεάλ πάρτι που έχουμε ζήσει ποτέ! Powered by glo!

Στο πιο σουρεάλ πάρτι που έχει γίνει ποτέ στην Αθήνα, με την παρουσία ενός από τους συνιδρυτές του περιοδικού, του αντισυμβατικού φωτογράφου Pierpaolo Ferrari, παρουσιάστηκε η νέα συνεργασία του TOILETPAPER με το glo, η RADICAL-POP collection, μια limited edition συλλογή τεσσάρων original designs, που αποθεώνει τον σουρεαλισμό και αποδεικνύει ότι στον κόσμο του TOILETPAPER και του glo δεν υπάρχουν συμβιβασμοί.

radical-pop-universe.jpg

Radical Pop Universe

Οι καλεσμένοι του glo πέρασαν μέσα από μια “μαγική” πύλη όπου ένα τεράστιο ζευγάρι χέρια από τον κόσμο “Same and Different”, υποδεχόταν τους καλεσμένους στο σουρεαλιστικό σύμπαν που σχεδίασε το TOILETPAPER για το glo, το οποίο ήταν γεμάτο “παγωμένες” φωτιές που αιωρούνταν, υπερμεγέθη αυγά,, βράχους που κρέμονταν και σε καλούσαν να τους “στηρίξεις”, ένα τροπικό κόσμο που απλωνόταν ανάποδα στον ουρανό της στοάς του Gatsby Athens και πολλές άλλες εικαστικές εγκαταστάσεις, εμπνευσμένες από τα σχέδια της RADICAL-POP συλλογής.

Τέσσερις ανατρεπτικοί Έλληνες δημιουργοί, οι Apostolos Mitropoulos, Silot, studiomateriality και Super Foteini, εμπνεύστηκαν από τα σχέδια του TOILETPAPER και προσέθεσαν τη δική τους εικαστική ερμηνεία, σε τέσσερα δωμάτια του Gatsby Athens Hotel, όπου συνυπάρχουν αρμονικά αντίθετα σύμπαντα από τον κόσμο του TOILETPAPER και του glo.

Fwteinh-Traka-Apostolos-Mhtropoylos.jpg

Φωτεινή Τράκα-Απόστολος Μητρόπουλος

Οι καλεσμένοι καλούνταν να ανακαλύψουν σε ποιο RADICAL-POP σύμπαν ανήκουν, φωτογραφήθηκαν με τις surreal εικαστικές εγκαταστάσεις και χόρεψαν στους ρυθμούς της

D’Arcy Foxx, απολαμβάνοντας 4 κοκτέιλ εμπνευσμένα από τους τέσσερις πολύχρωμους κόσμους του TOILETPAPER για το glo.

Στο RADICAL-POP party παρευρέθηκαν:

Γιώργος Καράβας, Βill Georgoussis,, Βασίλης Καλλίδης, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ιάσονας Λάιος, Εύα Φούσκα, Ναταλία Αργυράκη, Σοφιάνα Σπίνουλα, Γιάννης Βασιλώττος​​, Κλέλια Άνδραλη, Βαγγέλης Χατζής, καθώς και πολλά μέλη της surreal art & fashion κοινότητας της Αθήνας.

Info: Τα experience rooms θα είναι επισκέψιμα δωρεάν για το κοινό το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου, ώρες 12:00 - 16:00.

Photo credits: Papadakis Press [@papadakispress]

Pierpaolo-Ferrari-TOILETPAPER-Yiorgos-Karavas.jpg

Pierpaolo Ferrari (TOILETPAPER)-Γιώργος Καράβας