MAD VMA 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των κορυφαίων μουσικών βραβείων

Ναταλία Κατσακιώρη
MAD VMA 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των κορυφαίων μουσικών βραβείων
7818193

Οι καλύτερες εμφανίσεις απευθείας από το red carpet!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και μέτρων ασφαλείας η μεγάλη γιορτή της μουσικής επέστρεψε και πάλι στην πόλη. Και μιλάμε φυσικά για τα MAD VMA 2022, τα αγαπημένα μουσικά βραβεία, που μας ξεσηκώνουν κάθε καλοκαίρι με τα live shows και τα ανατρεπτικά ντουέτα επί σκηνής, τα οποία έχουν γίνει πλέον παράδοση.

Ολόκληρη η ελληνική μουσική σκηνή σε ένα μεγάλο party, μία γιορτή του τραγουδιού, όπου οι καλλιτέχνες από κάθε ρεύμα και είδος μουσικής βρίσκονται όλοι μαζί, για να λάβουν τα βραβεία τους αλλά πάνω από όλα και την αγάπη του κοινού. Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός μας δίνει απόψε ραντεβού στο Tae Kwon Do, και εμείς είμαστε εν αναμονή των βραβεύσεων.

Ο κόσμος της μόδας από την άλλη περιμένει πάντα με αγωνία τα red carpet looks των λαμπερών καλεσμένων, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα κόκκινο χαλί που χαρακτηρίζεται από τις ανατρεπτικές, pop εμφανίσεις. Κάθε χρονιά τα outfits είναι όλο και πιο stylish, όλο και πιο edgy, όλο και πιο «μουσικά»! Φέτος οι κυρίες της ελληνικής μουσικής ήταν πιο λαμπερές από ποτέ και η ομάδα του Queen.gr βρέθηκε στο κόκκινο χαλί και το back stage των βραβείων, για να μας μεταφέρουν τις λεπτομέρειες του κάθε look.

Τα καλύτερα red carpet looks των MAD VMA 2022: