Λίγο πριν τα MAD VMA 2022 θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί

Ναταλία Κατσακιώρη
Λίγο πριν τα MAD VMA 2022 θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί

Το πιο pop κόκκινο χαλί της ελληνικής showbiz που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια που η έξαρση της πανδημίας δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν όλα τα αγαπημένα μας events, τα MAD VMA είναι έτοιμα να βγουν και πάλι στον αέρα ζωντανά, όπως κάθε χρονιά. Μετά από μία τηλεοπτική μετάδοση, αλλά και ένα show μέσα στα όρια των επιτρεπόμενων μέτρων ασφαλείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι στην Τεχνόπολη, ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε live όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες on stage.

Τα MAD VMA εκτός από τον ξεκάθαρα μουσικό χαρακτήρα που έχει, είναι και ένα αγαπημένο fashion γεγονός κάθε καλοκαίρι, αφού στο κόκκινο χαλί βλέπουμε τις πιο extravagant εμφανίσεις, κάτι στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει οι Έλληνες celebrities. Οι δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών πρωταγωνιστούν φυσικά κάθε χρόνο, με τα looks που δημιουργούν για τη σκηνή, αλλά και το red carpet να έχουν μείνει στη μνήμη μας.

https://www.instagram.com/p/CdObQBkj3ni

Σίγουρα υπάρχουν κάποια πρόσωπα που διαχρονικά μας έχουν χαρίσει edgy εμφανίσεις και outfits που δεν βλέπουμε εύκολα από την εγχώρια σκηνή, και κάποια από αυτά είναι σίγουρα η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα, η Demy και η Έλενα Παπαρίζου, που φροντίζουν να βάζουν πάντα το απαραίτητο glam στα looks τους on και off stage.

Πριν την αυριανή μεγάλη επιστροφή, λοιπόν, των MAD VMA 2022, εμείς κάνουμε μία μικρή αναδρομή σε όλες εκείνες τις εμφανίσεις που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας, όπως το matching look της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη, το πορτοκαλί cut out φόρεμα της Έλενας Τσαγκρινού και το μαύρο sexy maxi φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου.

MAD VMA : Ας ξαναδούμε τα καλύτερα looks από το κόκκινο χαλί