Ήρθε ένα νέο αφεντικό στην πόλη: H Βοss παρουσιάζει την Βοss x Khaby συλλογή

Ήρθε ένα νέο αφεντικό στην πόλη: H Βοss παρουσιάζει την Βοss x Khaby συλλογή

Η BOSS ανακοινώνει την πιο πρόσφατη limited-edition capsule συλλογή της, μια συνεργασία με τον next-generation δημιουργό Khaby Lame.

Κάτι παραπάνω από ένα ακόμα αστέρι των social media, ο Khaby αντιπροσωπεύει τις αληθινές αξίες της BOSS. Σπάζοντας τους κανόνες για να δημιουργήσει τη δική του επιτυχία, ο επιδραστικός δημιουργός έχει γίνει το δεύτερο άτομο στον κόσμο με τους περισσότερους followers στο TikTok, εκφράζοντας με τόλμη τον εαυτό του, εμπνέοντας τους άλλους, αμφισβητώντας το status quo - και κάνοντας όλα αυτά με χιούμορ και αυτογνωσία. Ο Khaby είναι αναμφίβολα το νέο BOSS της πόλης.

Γιορτάζοντας αυτό τον τρόπο σκέψης και το πνεύμα του #BeYourOwnBOSS, η συλλογή συνδυάζει τον δυναμικό BOSS σχεδιασμό με το πνεύμα και την τολμηρή αυτοέκφραση του Khaby. Αυτή η αποκλειστική συνεργασία αποτελείται από σύνολα σε αμιγώς μαύρες αποχρώσεις με δερμάτινες λεπτομέρειες και ένα λογότυπο με την υπογραφή του Khaby. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα T-shirt, ένα φούτερ με κουκούλα και ένα varsity jacket. Για να ολοκληρωθεί η συλλογή, θα κυκλοφορήσει στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης μια κούκλα του σταρ των social media που συνδημιούργησε ο ίδιος ο Khaby. Είναι σχεδιασμένη τόσο ως αυτόνομο αξεσουάρ όσο και ως εξάρτημα που μπορεί να κουμπώσει πάνω στο φούτερ με κουκούλα.

HBME_110_W22PF_BOSSxKhaby_ID_4x5_007_sRGB.jpg

Η συλλογή - η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως limited-edition αποκλειστικά στο κατάστημα BOSS Store στο San Babila του Μιλάνου στις 17 Ιουνίου, είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως στο boss.com από τις 18 Ιουνίου.

HBME_110_W22PF_BOSSxKhaby_ID_4x5_009_sRGB.jpg

Την πρώτη ημέρα της Milan Men’s Fashion Week η BOSS και ο Khaby γιόρτασαν το λανσάρισμα της συλλογής BOSS x Khaby στην Ιταλική πρωτεύουσα της μόδας. Για να ξεκινήσει ο εορτασμός, ο Khaby έφτασε στο κατάστημα BOSS στο San Babila του Μιλάνου, πλαισιωμένος από μια ομάδα αναβατών BMX που φορούσαν κομμάτια από τη συλλογή και είχαν περάσει την ημέρα διασχίζοντας την πόλη.

Οι θαυμαστές του συγκλονιστικού δημιουργού και σούπερ σταρ του TikTok είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να χαιρετήσουν τον Khaby και να φωτογραφηθούν μαζί σε ένα σκηνικό που είχε δημιουργηθεί για την περίσταση. Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα πάρτι στο κατάστημα, το ιταλικό δίδυμο DJ Polly & Pamy μάγεψαν το πλήθος με τις μουσικές επιλογές τους.

Εκείνο το βράδυ, η BOSS κατέλαβε το εμβληματικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Μιλάνου Plastic για να συνεχίσει το πάρτι μέχρι το βράδυ. Οι προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων οι Blake Gray, Ross Butler, Akamz Twenty, Jordan Barrett, Yusuf Panseri, Mattia Stanga, Anna Dello Russo, Rosalba, Aya και Ami Amiaya, διασκέδασαν με τον Khaby υπό τη μουσική των AUDIOCOMINGSOON, Sergio Tavelli, Andrea Ratti, Polly & Pamy και Marvelly. Καθώς οι καλεσμένοι χόρευαν στο δυναμικό κλαμπ, performers φορούσαν τη συλλογή, αποτυπώνοντας το πνεύμα της τολμηρής αυτοέκφρασης.

BOSS.COM

INSTAGRAM: instagram.com/boss

FACEBOOK: facebook.com/hugoboss

YOUTUBE: youtube.com/boss

TIKTOK: tiktok.com/@boss