Ήξερες πως μοιράζεσαι κάτι κοινό και πολύτιμο με τη Nicole Kidman και την Kaia Gerber;

Ήξερες πως μοιράζεσαι κάτι κοινό και πολύτιμο με τη Nicole Kidman και την Kaia Gerber;

Μπορεί να μην έχεις συμπρωταγωνιστήσει με αστέρες του Χόλιγουντ, να μην έχεις κερδίσει κάποιο βραβείο για μία ερμηνεία, να μην έχεις περπατήσει σε πασαρέλες. Ωστόσο, το πνεύμα σου, η δύναμη και η ομορφιά σου, είναι τα συστατικά που συνθέτουν τη μοναδικότητά σου.

Έχεις αναρωτηθεί, πόσα κοινά μοιράζεσαι με τις πετυχημένες γυναίκες του κινηματογράφου, της μόδας και του πρωταθλητισμού, δηλαδή με τις προσωπικότητες που σε γεμίζουν έμπνευση; Είμαι σίγουρη πως θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάτι κοινό που να συνδέει εσένα με τα κορίτσια που έχουν εκατομμύρια θαυμαστές. Παρόλα αυτά, κάνεις λάθος.

Διότι αν το καλοσκεφτείς, εσύ και εκείνες μοιράζεστε καθημερινά, τον χρόνο που κυλάει ασταμάτητα και λειτουργεί ως ένας καλοκουρδισμένος «σύμμαχος» με τον οποίο συνεργάζεστε για να πλησιάσετε τη γυναίκα που ονειρεύεστε να γίνετε. Και αν κοιτάξεις αυτές τις γυναίκες πίσω από την εικόνα τους, θα αναγνωρίσεις γυναίκες σαν και εσένα, γυναίκες που εκφράζουν τον πραγματικό τους εαυτό και ξεχωρίζουν για αυτό.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιες είναι αυτές οι γυναίκες, να ξέρεις πως η ελβετική ωρολογοποιία OMEGA τις συγκέντρωσε σε μία καμπάνια, θέλοντας να σου θυμίσει ότι όπου και αν σε οδηγεί ο χρόνος, όταν κάνεις επιλογές που σε εκφράζουν, κάθε στιγμή θα είναι μία γιορτή!

Πνεύμα, ταλέντο, δύναμη, είναι τα συστατικά που σε κάνουν μοναδική

Μπορεί να μην έχεις συμπρωταγωνιστήσει με αστέρες του Χόλιγουντ, να μην έχεις κερδίσει κάποιο βραβείο για μία ερμηνεία, να μην έχεις περπατήσει σε πασαρέλες. Ωστόσο, το πνεύμα σου, η δύναμη και η ομορφιά σου, είναι τα συστατικά που συνθέτουν τη μοναδικότητά σου. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που η Kaia Gerber, μία από τις ambassador της OMEGA και ένα από τα πιο προσγειωμένα άτομα στον χώρο της μόδας, γνωρίζει καλά. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, «το να είσαι ο εαυτός σου είναι περίπλοκο και αυτό είναι καλό».

image002.jpg

Και αν υπάρχει μία γυναίκα που «μαγνητίζει» τα βλέμματα πάνω της, παραμένοντας πιστή στον εαυτό της, αυτή είναι η ηθοποιός, σκηνοθέτης και μοντέλο Zoë Kravitz, η οποία ισχυρίζεται πως, «το να είσαι ελεύθερος να κάνεις επιλογές, μπορεί να είναι ένα μυστήριο, αλλά αυτό έχει μία μαγεία και αυτή η πλευρά μου, μου αρέσει».

image003.jpg

Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να «αγκαλιάσεις» και εσύ κάθε πλευρά σου; Σε ρωτάω διότι είναι ο μόνος τρόπος για να διακριθείς, όπως η ηθοποιός Dongyu Zhou, δηλαδή η νεότερη ηθοποιός που έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις του κινεζικού κινηματογράφου. Και αν υπάρχει μία συμβουλή που έχει να σου δώσει, αυτή είναι: «Άφησε όλους να δουν τη μοναδικότητά σου» -επιλέγοντας ένα αξιόπιστο ρολόι που σε εκφράζει, έρχομαι να συμπληρώσω.

image004.png

Άφησε τον χρόνο να οδηγήσει τα βήματά σου εκεί που θέλεις

Ένα στοιχείο που σε συνδέει με τις παραπάνω γυναίκες, είναι ο τρόπος που εκμεταλλεύεστε τον χρόνο σας. Ενώ αρκετός κόσμος διστάζει να αφεθεί στις αλλαγές που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου, εσύ ελίσσεσαι μέσα σε αυτές. Αυτό κάνει και η Nicole Kidman, μία προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το υποκριτικό της ταλέντο και για την πυγμή της σε ζητήματα που αφορούν στα δικαιώματα γυναικών και παιδιών.

image005.jpg

Όπως λέει η ίδια, «μπορώ να είμαι δυνατή, παιχνιδιάρα, να δοκιμάζω διαθέσεις, εμφάνιση, εποχές, στυλ, αλλά στην καρδιά όλων, είμαι εγώ». Και αυτό που θέλει να σε παρακινήσει να κάνεις, είναι να αντιμετωπίζεις τον χρόνο ως ένα μέσο που σε οδηγεί εκεί που θες. Αυτή η καλή σχέση με τον χρόνο, άλλωστε, βοήθησε την Kiko Mizuhara να ανακαλύψει ότι είναι ένα «πολυεργαλείο», το οποίο υποδύεται ρόλους, σχεδιάζει ρούχα, διαπρέπει στο modeling. Και σύμφωνα με την ίδια, «για να είσαι αληθινά ο εαυτός σου, πρέπει να είσαι πρόθυμος να αλλάξεις και να αναπτυχθείς, ο χρόνος θα τα αποκαλύψει όλα».

image006.jpg

Ατένιζε το μέλλον με αυτοπεποίθηση χωρίς να ξεχνάς το σημείο εκκίνησης

Σίγουρα, υπάρχουν φορές που ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου. Ωστόσο, ακόμη και τότε, πρέπει να προσδοκάς το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Πώς θα τα καταφέρεις; Κοιτώντας από πού ξεκίνησες το «ταξίδι» σου και πόσο μακριά έχεις φτάσει. Αυτό είναι το μυστικό που θα σε πάει πιο μακριά, αυτό είναι το μυστικό που οδήγησε και την ambassador της OMEGA, So-hee Han, τη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιό, στην καταξίωση. Διότι όπως λέει και η ίδια, «ξέρω ποια είμαι, από πού ήρθα και πού πηγαίνω ανά πάσα στιγμή».

image007.jpg

Έτσι και αλλιώς, ο «μαραθώνιος» με τον χρόνο δεν σταματά ποτέ, οπότε αυτό που έχει σημασία, είναι να βρίσκεσαι σε κίνηση, όπως η αθλήτρια του στίβου Allyson Felix, η οποία κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, επειδή, όπως αναφέρει, «το θέμα δεν είναι να βρεις τον εαυτό σου, αλλά να τον δημιουργήσεις. Μου αρέσει να είμαι ανοιχτή σε πιθανότητες και να κρατάω τα πράγματα σε κίνηση».

image008.jpg

Μην αφήνεις, λοιπόν, ούτε λεπτό από τη ζωή σου να πάει χαμένο, χωρίς να εκφράζεις τον αληθινό σου εαυτό. Κάνε σήμερα την επιλογή και στόλισε με ένα ρολόι της OMEGA τον καρπό σου, με έναν «σύμμαχο» που θα σου υπενθυμίζει πως κάθε λεπτό μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή και να πλησιάζεις τη γυναίκα που ονειρεύεσαι να γίνεις.