Καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση; Έχουμε 10+1 προτάσεις με τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια σε έκπτωση

Καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση; Έχουμε 10+1 προτάσεις με τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια σε έκπτωση

Το έχουμε προσέξει όλοι… Oι γάμοι και οι βαφτίσεις έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι κι εμείς ως προσκεκλημένες αναζητούμε να ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας με παπούτσια  που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, αλλά δεν θα μας στερήσουν στιγμή την άνεσή μας.

Ευτυχώς η Envie Shoes έχει και πάλι τη λύση. Εκατοντάδες επιλογές μάς περιμένουν να τις ανακαλύψουμε στο www.EnvieShoes.gr και θα σου προτείναμε να μη χάσεις λεπτό γιατί οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν θέλεις να δεις τις λέξεις ‘sold out’ δίπλα στο σχέδιο που είχες βάλει στο μάτι.

Για να σε βοηθήσουμε, εμείς εδώ στο Queen.gr εντοπίσαμε 10 +1 σχέδια που συνδυάζουν το wow-factor που θέλει κάθε #EnvieGirl με την απαράμιλλη άνεση που χαρακτηρίζει τα παπούτσια της Envie Shoes. Κάνε κλικ στο σχέδιο που θες για να δεις όλα τα χρώματα και να αποκτήσεις το ζευγάρι των ονείρων σου σε εξίσου ονειρεμένες τιμές για λίγες μόνο ημέρες.

image001.jpg

1. Lace up sandals

image003.jpg

2. Stiletto Sandals

3. Crystal-Embellished Sandals

image007.jpg

4. Satin Multi-Straps

image009.jpg

5. Satin Slingback Pumps

image011.jpg

6. Lace Up Sandals

image013.jpg

7. TIE THE KNOT Crystal-Embellished Sandals

image015.jpg

8. Bow-Detail Pointed Pumps

image017.jpg

9. Crystal-Embellished Mules

image019.jpg

10. ELECTRICITY Block-Heel Sandals

image021.jpg

11. Metallic Espadrilles

Αμέτρητες ακόμη επιλογές σε όλα τα χρώματα και σε εντυπωσιακά σχέδια σε περιμένουν -και μάλιστα με έκπτωση!- στο www.envieshoes.gr.