Ο Tommy Hilfiger επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με ένα ανατρεπτικό show

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Tommy Hilfiger επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με ένα ανατρεπτικό show

Άλλος ένας σχεδιαστής που μπαίνει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο του Metaverse.

Μετά από τρία χρόνια αποχής από τις πασαρέλες ο Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger ανακοίνωσε τη μεγάλη του επιστροφή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το show θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου σε μία μαγική τοποθεσία, το Skyline Drive In, ένα drive-in υπαίθριο σινεμά στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Η θέα από το συγκεκριμένοι σημείο είναι απλώς συγκλονιστική και το θέαμα γίνεται μαγικό την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η Fall 2022 συλλογή του Tommy Hilfiger θα έχει τον τίτλο «See Now, Buy Now», που είναι σαν να μας προετοιμάζει κάπως για τα όσα πρόκειται να δούμε on catwalk. «Η καρδιά μου πήγε αμέσως στην εμβληματική δημιουργική κουλτούρα της Νέας Υόρκης, όταν σκέφτηκα πού πρέπει να γίνει το λανσάρισμα της επιστροφής μας στην εβδομάδα μόδας», είπε ο ίδιος ο Tommy Hilfiger. «Εδώ ήταν που η μόδα, η τέχνη, η μουσική και η ψυχαγωγία συνδυάζονταν, όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά την πορεία μου στη βιομηχανία. Και σήμερα, εξακολουθεί να είναι αυτή ακριβώς η προσέγγιση, που με εμπνέει να ασχοληθώ με τις κοινότητες που σπάνε τα στερεότυπα, δημιουργώντας νέες δημιουργικές εμπειρίες. Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τη σύγκρουση των αγαπημένων εμπνεύσεων του αρχείου μου, με νέες ιδέες για live concepts και virtual κόσμους. Είναι η τέλεια έκφραση αυτού ακριβώς που πρεσβεύουμε, καθώς αποτίουμε φόρο τιμής στις ρίζες μας με την επιστροφή στο NYFW».

Hilfiger-atm-S20-005.jpg

Ο Tommy Hilfiger μπαίνει στον κόσμου του Metaverse.

Επιπλέον, το show θα μεταδοθεί παράλληλα ζωντανά στο Roblox, την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα gaming, που ίσως έχεις ήδη ακούσει ή επισκεφθεί κιόλας (γιατί όχι). Ο Tommy Hilfiger κάνει έτσι την είσοδο του στον κόσμο του Metaverse, αφού θα δούμε κανονικά avatars να φορούν τα κομμάτια της νέας συλλογής του για το φθινόπωρο του 2022.

Hilfiger-S20-214.jpg

Ακόμη ένα γνωστός οίκος που μπαίνει σιγά σιγά στον κόσμο του Metaverse, έναν νέο ψηφιακό κόσμο αρκετά διαφορετικό από όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής, με τα ρούχα και τις νέες δημιουργίες να έχουν μία νέα, διαφορετική αξία και σημασία. Είμαστε εν αναμονλη της μεγάλη επιστροφής, αν και περισσότεροπαό κάθε virtual reality εμείς θέλουμε να απολαύσουμε το χρυσαφένιο ουρανό του Brooklyn.