Summer sale: Στο Mediterranean Cosmos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές -και όχι μόνο!

Summer sale: Στο Mediterranean Cosmos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές -και όχι μόνο!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σου θέλεις να αισθάνεσαι ξέγνοιαστη και άνετη κάθε στιγμή.

Καθώς πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, εσύ ανυπομονείς για τη στιγμή που θα κλείσεις επιτέλους τη βαλίτσα των διακοπών σου και θα βάλεις πλώρη για κάποιον «παραδεισένιο» προορισμό, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι μέρες μέχρι να βγεις σε καλοκαιρινή άδεια από το γραφείο είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα.

Αυτό σημαίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις μερικές αγορές που θα σου φανούν χρήσιμες το επόμενο διάστημα, αφού τα summer sale σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα must-have της σεζόν. Το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos είναι το μέρος που αξίζει να επισκεφθείς άμεσα, διότι εκεί θα βρεις ό,τι έχεις συμπεριλάβει στη λίστα των καλοκαιρινών αγορών σου.

Παρόλα αυτά, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη τι μπορεί να χρειαστείς, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με προτάσεις αγορών, για να αντλήσεις ιδέες και έμπνευση!

Τα ρούχα που θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη εκδοχή σου

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σου θέλεις να αισθάνεσαι ξέγνοιαστη και άνετη κάθε στιγμή. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεται να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα από τα σικάτα και άνετα κομμάτια της καλοκαιρινής, boho συλλογής του καταστήματος Access Fashion, τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο carefree εκδοχή σου. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις σε ένα passepartout σύνολο από το κατάστημα Bodytalk, το οποίο θα περιλαμβάνει μία pencil φούστα και ένα εξώπλατο crop top σε πουά print, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για τις βραδινές βόλτες σου στο νησί.

image003.jpg

Αν θέλεις, βέβαια, μία εναλλακτική, με την οποία θα συνδυάζεις τη συγκεκριμένη φούστα ή τα σορτσάκια σου, να ξέρεις πως στο κατάστημα Intimissimi θα βρεις ένα κομψό τοπ από μεταξωτό σατέν με ντεκολτέ, σχήμα V στην πλάτη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, ώστε να χαρίζεις ένα chic twist στις εμφανίσεις σου. Φυσικά, ένα φόρεμα είναι μία απαραίτητη προσθήκη για τη βαλίτσα των διακοπών σου, ενώ στο κατάστημα Mat. Fashion μπορείς να βρεις ένα σχέδιο έξωμο εμπριμέ, το οποίο θα «απογειώσει» το στυλ σου σε κάθε περίσταση.

image005.jpg

Όσο για τις swimwear εμφανίσεις σου στην παραλία, χρειάζεσαι ένα μαγιό που θα αναδεικνύει τη σιλουέτα σου, ενώ συγχρόνως, θα σου επιτρέπει να είσαι άνετη. Κάτι τέτοιο σου προσφέρει και το εμπριμέ, στράπλες μπικίνι με αποσπώμενη ενίσχυση από το κατάστημα Minerva, καθώς και το μπικίνι από ανακυκλωμένα υφάσματα με μπανέλα, βαθύ ντεκολτέ και πλαϊνά δεσίματα, το οποίο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Triumph του εμπορικού κέντρο Mediterranean Cosmos.

image007.jpg

Μήπως, βέβαια, ψάχνεις τα παπούτσια που θα σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές καλοκαιρινές περιπέτειες; Τότε χρειάζεσαι ένα ζευγάρι που θα σου προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και ανεπανάληπτο στυλ. Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορείς να βρεις στο κατάστημα Migato και πρόκειται για ένα μαύρο σανδάλι με ίσια πλατφόρμα και λουράκια διακοσμημένα με λαμπερά στρας. Εναλλακτικά, υπάρχει και μία σούπερ στυλάτη πλατφόρμα στο κατάστημα Replay, η οποία διαθέτει μοναδικό χρώμα, λουράκι στον αστράγαλο, λογότυπο στο πλάι και «αγκαλιάζει» με άνεση τα βήματά σου.

image009.jpg

Τα μοντέρνα αξεσουάρ που συμπληρώνουν με «πινελιές» στυλ τις εμφανίσεις σου

Αλήθεια, πόσο κοινότυπες θα ήταν οι εμφανίσεις σου, αν δεν περιλάμβαναν τα μοντέρνα αξεσουάρ, δηλαδή την τσάντα, τα κοσμήματα ή τα γυαλιά ηλίου, που τις συμπληρώνουν με «πινελιές» στυλ; Να ξέρεις πως ένα από αυτά τα αξεσουάρ είναι η εύχρηστη shopping τσάντα Enigma One από το κατάστημα Kem, η οποία έχει μεγάλο μέγεθος, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό και μπορείς να την αποκτήσεις σε τρία χρώματα. Φυσικά, εξίσου χρήσιμο είναι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το οποίο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Mark AaLEN. Επιλέγοντας ένα ζευγάρι το οποίο διαθέτει μία γήινη, απαλή απόχρωση και ένα σχέδιο που τονίζει τις γωνίες του προσώπου σου, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή.

image011.jpg

Και επειδή κάθε… στυλάτη diva που σέβεται τον εαυτό της, χρειάζεται ένα καπέλο το καλοκαίρι, μην παραλείψεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου ένα κλασικό ψάθινο καπέλο με μαύρη ροζέτα από το κατάστημα Flying Tiger Copenhagen, το οποίο είναι ευκολοφόρετο, ταιριάζει με κάθε στυλ και προσδίδει μία elegant και διαχρονική αισθητική σε κάθε σύνολό σου.

image013.jpg

Extra tip: Σε περίπτωση που αναζητάς μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τα beachwear σύνολά σου, στο κατάστημα Nef Nef θα βρεις το απόλυτο «πακέτο», δηλαδή ένα αέρινο καφτάνι, μία τσάντα θαλάσσης, μία πετσέτα και ένα χρήσιμο νεσεσέρ για τα αντηλιακά σου, τα οποία διαθέτουν το ίδιο μοτίβο!

image015.jpg

Must-have προτάσεις που υπόσχονται να χαρίσουν στο μικρό σου ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Θέλεις να μετατρέψεις το φετινό καλοκαίρι σε μία δυνατή ανάμνηση που το παιδί σου θα αναπολεί με νοσταλγία στο μέλλον; Τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις μία εντυπωσιακή παιδική πισίνα με τσουλήθρα και ψεκαστήρα στον κήπο ή τη βεράντα σας από το κατάστημα Μουστάκας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα στο παιδί να απολαύσει τις μέρες πριν την αναχώρησή σας για τον προορισμό των διακοπών σας, ενώ θα το βοηθήσει να εξοικειωθεί με το νερό.

image017.jpg

Όσο για τα ρούχα του παιδιού τα οποία θα προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών, το βασικό ζητούμενο είναι να του προσφέρουν άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ώστε να απολαμβάνει ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ένα κοντομάνικο, βαμβακερό πουκάμισο με navy print από το κατάστημα Energiers του Mediterranean Cosmos, είναι μία εξαιρετική επιλογή για το αγοράκι σου. Και για την πριγκίπισσα της καρδιάς σου, δηλαδή την κόρη σου, η οποία είναι από 2 έως 9 ετών, ένα φόρεμα σταμπωτό με φιόγκο στην πλάτη -που διαθέτει ασορτί κοκαλάκι- από το κατάστημα Mayoral, αποτελεί την ιδανική πρόταση για να νιώθει η… πριγκίπισσα του φετινού καλοκαιριού.

image019.jpg

Ένα καλοκαιρινό δώρο που θα συντροφεύει τον αγαπημένο σου στις διακοπές σας

Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να κάνεις μία έκπληξη στον αγαπημένο σου, τον σύντροφο ή τον σύζυγό σου. Φαντάσου απλώς πόσο θα χαρεί, αν του προσφέρεις ένα μικρό δωράκι πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Ποιο είναι αυτό το δώρο; Ένα κομψό sport πουκάμισο με ένα εντυπωσιακό print από το κατάστημα Oxford Company ή εναλλακτικά, ένα άνετο πόλο μπλουζάκι σε κανονική γραμμή με γιακά από το κατάστημα Tommy Hilfiger του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Άλλωστε, εσύ ξέρεις καλύτερα, τι ταιριάζει στον αγαπημένο σου!

image021.jpg

Βέβαια, αν θέλεις να του χαρίσεις ένα δώρο που δεν θα θέλει να βγάζει από πάνω του, καθώς θα αποτελεί το αναπόσπαστο item για κάθε καλοκαιρινή εμφάνισή του, να ξέρεις πως στο κατάστημα Geox θα βρεις ένα μοντέρνο ανδρικό λευκό sneaker, το οποίο ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση. Και επειδή κάθε καλοκαίρι, όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδία, μπορείς να του προσφέρεις και μία ρετρό game console από το κατάστημα Mr Gadget, για να περνάει ευχάριστα τον ελεύθερό του χρόνο.

image023.jpg

Βέβαια, ένα επιπλέον ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι πάντα χρήσιμο σε όλους, οπότε πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο κατάστημα Sunwear, θα βρεις ένα βολικό ζευγάρι, το οποίο διαθέτει πολωτικούς φακούς, προσφέροντας μέγιστη κάλυψη και ανεμπόδιστη θέα στον αγαπημένο σου.

image025.jpg

Δίνοντας παράταση στο καλοκαίρι με τις κατάλληλες διακοσμητικές προσθήκες στο σπίτι σου

Ξέρω πως δεν θέλεις να σκέφτεσαι τη στιγμή που θα ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, διότι κατά κάποιον τρόπο, αυτή η κίνηση θα σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά, αν το σπίτι σου είναι ανανεωμένο και στολισμένο με καλοκαιρινές «πινελιές», να είσαι σίγουρη πως θα νιώσεις πολύ διαφορετικά περνώντας το κατώφλι του. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να εμπλούτιζες τη διακόσμηση του σπιτιού σου με ένα ψηφιδωτό φωτιστικό με καλοκαιρινές αποχρώσεις από το κατάστημα Domus Homus; Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε φορά που θα το κοιτάς, είτε είναι αναμμένο, είτε σβηστό, θα σε «ταξιδεύει» σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί.

image027.jpg

Και επειδή οι σπιτικές συναθροίσεις με τους φίλους είναι αυτές που δίνουν παράταση στο καλοκαίρι μετά τις διακοπές, μην παραλείψεις να προσθέσεις στον πάγκο της κουζίνας σου ένα KitchenAid μίξερ χωρητικότητας 4,8lt. από το κατάστημα Παρουσίαση, το οποίο θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις λαχταριστές, γευστικές συνταγές για τους αγαπημένους σου. Εξίσου σημαντικό είναι να ανανεώσεις και τη συλλογή από τα μαχαιροπίρουνά σου, προσθέτοντας στο συρτάρι της κουζίνας σου ένα σετ από 16 ανοξείδωτα, σφυρήλατα μαχαιροπίρουνα, το οποίο θα βρεις στο κατάστημα Cook Shop.

image029.jpg

Αν θέλεις επιστρέφοντας στο σπίτι να πραγματοποιήσεις και μία καινούργια αρχή, τότε ένα νέο, σύγχρονο ρολόι τοίχου θα σημάνει για εσένα μία νέα περίοδο. Ένα τέτοιο ρολόι μπορείς να βρεις στο κατάστημα Octopus και να αναβαθμίσεις με αυτό κάποιον από τους τοίχους του σπιτιού σου.

Ρολόι Flip Karlsson No Case Black Chrome
Ρολόι Flip Karlsson No Case Black Chrome

Μην αφήνεις τις μέρες πριν τις διακοπές σου να κυλήσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, λοιπόν! Επωφελήσου από τα summer sale του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, για να χαρίσεις σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα μοναδικά δώρα που θα «απογειώσουν» το φετινό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Mediterranean Cosmos ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.